Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πωωωω μετά από της φώτο θα παίξει και βίντεο από τη Lawrence. Οι υπόλοιπες τη γλίτωσαν με μερικές φώτο η τζενη θα καεί για τα καλά βλέπω. έχουν βγει τα τσιράκια τις και ετοιμάζουν μηνύσεις και το /b/ έχει τρελαθεί. looolll gossip of the year :D

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί βγάζουν γυμνές φώτος?Και γιατί τις ανεβάζουν στο cloud τους?Μόνο εμένα μου ακούγεται περίεργο?Εσείς βγάζετε?

Μήπως πρέπει να βγάλω και γω?

Προτεινόμενες στάσεις?

• Like 1
Δημοσ.

Την ταινία φτηνα τσιγαρα την εχεις δει; Η απαντηση στο πρώτο 20λεπτο από τον τσακωνα. Νοου οφενσ φυσικά

Έχει γίνει χαμός με τον χάκερ που έκλεψε φωτογραφίες. Μέσα στις σελεμπριτις είναι η kaley cuoco και αλλά διαμαντακια.

Sent from my LG-E900

• Like 1
Δημοσ.

Η απορία μου είναι τεχνικής φύσεως. Άντε και βγάζεις τέτοια φωτογραφία, πώς είναι δυνατόν να στην κλέψουν από τη συσκευή; Ένα αρχείο μέσα σε ένα φάκελο είναι, τόσο εύκολα μπορεί κανείς να μπει στο κινητό οποιουδήποτε;

Δημοσ.

δεν κλέψαν από συσκευή αλλά από το icloud, once at the internets always at the internets =p

Και έλεγα να κοιμηθώ σχετικά νωρίς...

Τα webm πως τα σώζουμε;

right click, save as...?

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πολύς λόγος έγινε σήμερα για βάηπα, και ποιός είναι ο βάηπας και τί είναι ο βάηπας, και γιατί κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, και γιατί δε δίνει το φέησμπούκ του στον Βόζη που με πάθος του το ζήτησε, και γιατί το ένα και γιατί το άλλο, θα ήθελα να κλείσω μ' ένα ερώτημα εν πολλοίς ρητορικό και μ' ένα ποίημα που έγραψα προ ολίγου..  Το ερώτημα --->  Είναι ο βάηπας ο δανδής του φόρουμ αυτού..?

Ακολουθεί το ποίημα.

Όσοι τον ποθείτε,

μπορεί να τον ονειρευτείτε,

μα ποτέ ποτέ ποτέ 

δε θα τον γευτείτε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...