nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατί πάει ο κόσμος στην Μύκονο;; για τον ίδιο λόγο που αγοράζουν iphone, φοράνε ακριβά ρούχα κ παπούτσια κ για τον ίδιο λόγο που βγαίνουν για ποτό και κάθονται σα τα βόδια στριμωγμένοι να μη μπορούν να πάρουν ανάσα γιατι η κοινωνία ειναι γεμάτη sad cunts 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για πες μου μια παραλία βρε Gtr34 που μετά τις 4 έχει ήλιο ή βλέπει ηλιοβασίλεμα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Επιτελους ερχεται η Tarja στη Θεσ/νικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για πες μου μια παραλία βρε Gtr34 που μετά τις 4 έχει ήλιο ή βλέπει ηλιοβασίλεμα ??? Καπαρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 βλέπω soa season 6 κ αν ακούσω αλλο ενα jesus christ θα δώσω μπουνιά στην οθόνηwtf!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για πες μου μια παραλία βρε Gtr34 που μετά τις 4 έχει ήλιο ή βλέπει ηλιοβασίλεμα ??? ΚαπαρηΓαμάει στη χωριάτικη btw Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 για τον ίδιο λόγο που αγοράζουν iphone, φοράνε ακριβά ρούχα κ παπούτσια κ για τον ίδιο λόγο που βγαίνουν για ποτό και κάθονται σα τα βόδια στριμωγμένοι να μη μπορούν να πάρουν ανάσα γιατι η κοινωνία ειναι γεμάτη sad cunts Μέρες-σπέρες... άσε με χθες σηκώθηκα κι έφυγα στις 2:30 γιατί δεν τους άρεσε που καθόμασταν έξω ήσυχα ήσυχα έπρεπε να φύγουμε να πάμε αλλού σα τις βδέλλες και να χωρεύουμε... Γενικά είμαι σα μεγάλη παρασκευή την παρασκευή πέρασα καλά με τις κοπέλες, χθες δεν πάλευα κάστανο ήθελα να πάω σπίτι μου... Ειναι ωραιο νησι ο Μυκονος , εχει καταπληκτικες παραλιες, γραφικα σοκακια και αλλα ωραια. Βεβαια οι περισσοτεροι πανε αποκλειστικα για την ξεφρενη διασκεδαση και ολα τα παρελκομενα. Προσωπικα αν και μου αρεσε παρα πολυ σαν μερος, δεν ξαναπαω εξαιτιας της σαπιλας του κοσμου που μαζευει. αυτό για τις καταπλήκτικές παραλίες δεν το καταλαβαίνω. δε με τρέλαναν όταν είχα πάει. καταπληκτική μπορώ να πω την κολώνα στην κύθνο που πραγματικά δε μοιάζει με τίποτα άλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέρες-σπέρες... άσε με χθες σηκώθηκα κι έφυγα στις 2:30 γιατί δεν τους άρεσε που καθόμασταν έξω ήσυχα ήσυχα έπρεπε να φύγουμε να πάμε αλλού σα τις βδέλλες και να χωρεύουμε... Γενικά είμαι σα μεγάλη παρασκευή την παρασκευή πέρασα καλά με τις κοπέλες, χθες δεν πάλευα κάστανο ήθελα να πάω σπίτι μου... ε τι ησυχα ησυχα κυραμ και πως θα βγει καμια selfie για το fb ? lel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ΚαπαρηΕννοούσα από τις πιο high παραλίες βασικά. Αλλά κι έτσι να το πάμε θα δώσω για να φάω ένα κλαμπ και ένα μιλκο 20 ευρώ, γιατί καμιά παραλία που να αξίζει δεν έχει σε ένα ξερονησι ? Στη Μύκονο αυτοί που πάνε για την τρελή διασκέδαση, βλέπουν αυτούς με τα τρελά φράγκα που διασκεδάζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ε τι ησυχα ησυχα κυραμ και πως θα βγει καμια selfie για το fb ? lel δε βγαίνει στα ήσυχα,ε? άσε που μία με ρώτησε τι σπουδάζω της είπα ότι έχω τελειώσει και δουλεύω και πήρα τη φάτσα wtfyouretooold.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δε βγαίνει στα ήσυχα,ε? άσε που μία με ρώτησε τι σπουδάζω της είπα ότι έχω τελειώσει και δουλεύω και πήρα τη φάτσα wtfyouretooold.jpg lel γω δεν έχω τέτοια , νομίζουν όλοι οτι ειμαι 18 αυτή πως ηταν εμφανισιακά ? τι ηλικία ειχε ? σπούδαζε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 lel γω δεν έχω τέτοια , νομίζουν όλοι οτι ειμαι 18 το θέμα δεν είναι πόσο νομίζουν ότι είσαι το θέμα είναι τι φάτσα σου κάνουν όταν ακούσουν το actual age... 3 χρόνια σε περνάω μωρή 23 είμαι, το ότι δουλεύω δε με κάνει κωλόγρια, αααα στα διάλα... btw τι είναι αυτό με τους σφίχτηδες στην παραλία;; και πάνε και όλοι καμαρωτοί καμαρωτοί που δεν κλείνουν τα χέρια απ τις ενέσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μπορει να εχουν συγκαει στις μασχαλες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 το θέμα δεν είναι πόσο νομίζουν ότι είσαι το θέμα είναι τι φάτσα σου κάνουν όταν ακούσουν το actual age... 3 χρόνια σε περνάω μωρή 23 είμαι, το ότι δουλεύω δε με κάνει κωλόγρια, αααα στα διάλα... κ όμως το πόσο φαίνεσαι παίζει ρόλο , γιατι η ηλικία ειναι ενα νούμερο , αν το σώμα σου γερνάει ποιο αργά απο τους άλλους και εισαι νεότερη απο αυτούς ακόμα κ αν γενήθηκες 2-3 χρόνια πριν. εμένα η αντίδραση όλων ειναι MirinMyGenetics.jpg σε κομπλεξική έπεσες αντί να πει μπράβο της και να σκεφτεί πότε θα γίνει σαν εσένα , ανεξάρτητη με δουλειά σκέφτηκε κάτι αρνητικό έτσι ειναι τα sad cunts , αντι να προσπαθήσουν να γινουν καλύτεροι κ να φτάσουν τον άλλο προσπαθούν να τον μειώσουν weak ass mofos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παντως εγω εχω θεμα , ειμαι 24 και γενικα μικροδείχνω (ουτε πολλά πολλά ουτε κακουχιες κουλουπου να διαγραφονται ) και εχω την εντυπωση πως δεν βοηθαει σ ολους τους τομεις. Παντως αυτο με την μη ανοχη του στριμογματος στα κλάμπζ ειναι 2 χρονια που το εχει ολη η παρεα μου . Και παρο που πηγαμε , η καλυτερη παραλια που περασαμε απιστευτα όμορφα και τελεια ήταν μια που ειχε 4 ομπρελες , 10 άτομα , ενα γαϊδουρι να κανει βολτες με ενα φουλάρι ατο λαιμό ανάμεσα στις ομπρέλες (απειρες φωτο ολη η παραλια) ξαι κατι παπαγαλους σε μια παραγκα στην ακρη Απιστευτα ομορφα Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις