Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κιλτ αγόρασες ή τσάμπα στα λέγαμε; Ποστ πικ.

Μπα , δεν μαρεσαν τόσο και απο την άλλη τι να το εκανα , να το φόραγα ;

BTW εκει ήταν διάφοροι που όντως τα φορούσαν στην καθημερινότητά τους !!! (ειτε για λόγο τουρισμού ειτε απο αποψη , δε ξέρω . Αλλα τα φορούσαν )

Εν τέλει πήρα μια φουτερ "EDINBURGH" , κάτι κάρτες και εναν πέτρινο πιγκουινο απο τον ζωολογικό κήπο .

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

διακοπές τέλος. Σκατά. Σχεδόν 50 μέρες εκεί και δεν μου έλειψε τίποτα από όσα έχω εδώ. Λίγες ώρες εδώ και μου έχουν ήδη λείψει όσα είχα εκεί.

Κατατάλλα, μια χαρά. Ούτε φέτος την ήπιαμε εκείνη την γαμημένη μπύρα με τον Αλεξζζζίκα. Τον ροζοπόντιο ντε. Ήπιαμε όμως δυο καφέδες. Και επιμελώς αμέλησε να μου φτιάξει το κινητό που του χάλασε η κάμερα και δεν βγάζει πλέον φωτογραφίες. Ξέρω όμως γιατί το έκανε. Για να μην ποστάρω φωτογραφία από κάτι ροζ πολύμπριζα που έχει στιβιασμένα (και άλλα χρώματα έχει) στο ραφάκι ακριβώς κάτω από την μινιατούρα του Στηβ Τζομπς. Ναι.

Επίσης, μόλις ανακάλυψα ότι εκείνο το χωραφάκι σε μια πλαγιά έξω από το Κιλκιστάν που έχω πάρει προίκα, έχει αντικειμανική αξία 250 χιλιάδες γιούρια! Αμέ! ΕΝΦΙΑ ΦΔΓ!!!

Καλησπέρα σας.

• Like 4
Δημοσ.

ποιος ειναι ο λεφτερς?

Να, ο κύριος αποδω κατ είναι. Συνήθως βέβαια την λέει στα σχολεία και τα συστήματα μας, αλλά, ξέχασα, οι καθηγητές ξεκινάνε αύριο. Έτσι; Όχι τα παιδιά. Τα παιδιά σε κάνα δεκαήμερο, έτσι; Άρα, έχουμε ακόμα μέχρι να τα πάρει ο λεφτερ μας. Λολ. 

Τσιλ Λεφτέρ.

διακοπές τέλος. Σκατά. Σχεδόν 50 μέρες εκεί και δεν μου έλειψε τίποτα από όσα έχω εδώ. Λίγες ώρες εδώ και μου έχουν ήδη λείψει όσα είχα εκεί.

Κατατάλλα, μια χαρά. Ούτε φέτος την ήπιαμε εκείνη την γαμημένη μπύρα με τον Αλεξζζζίκα. Τον ροζοπόντιο ντε. Ήπιαμε όμως δυο καφέδες. Και επιμελώς αμέλησε να μου φτιάξει το κινητό που του χάλασε η κάμερα και δεν βγάζει πλέον φωτογραφίες. Ξέρω όμως γιατί το έκανε. Για να μην ποστάρω φωτογραφία από κάτι ροζ πολύμπριζα που έχει στιβιασμένα (και άλλα χρώματα έχει) στο ραφάκι ακριβώς κάτω από την μινιατούρα του Στηβ Τζομπς. Ναι.

Επίσης, μόλις ανακάλυψα ότι εκείνο το χωραφάκι σε μια πλαγιά έξω από το Κιλκιστάν που έχω πάρει προίκα, έχει αντικειμανική αξία 250 χιλιάδες γιούρια! Αμέ! ΕΝΦΙΑ ΦΔΓ!!!

Καλησπέρα σας.

Δημοσ.

που σαι λεφτερ 1000 χρονια θα ζησεις μαν 

00:41 Αντιο καλοκαιρι .

νταξ αγορι μου, το καταλαβαινω να χεις τις μαυρες σου αλλα οχι τοση καταθλιψη ρε, ειπαμε. ξεκολλα. ακου αντιο καλοκαιρι!!! 

Επ Jennifer Lawrence nudies XD #fapfapfap

και λεω το σκατοπαιδο ο material θα χει βαλει κανα ρικ ρολ κανα σκριμερ βιντεο, ανοιγω με προσοχη και ΟΝΤΩΣ εχει την Τζενι γυμνουλα. παροτι καλη ηθοποιος, απο τη μια την εχω για ημιτρελη πρεζου οποτε δικαιολογω τις φωτο, αλλα τοσο πολυ τη πατησε? ή ειναι καμια πορνοσταρουμπα που της μοιαζει? ή Material τι πουστία εχεις κανει?

Δημοσ.

icloud hacking XD

έχουν πάρει φωτιά τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ

true dat. ε μα δεν αφηνουμε τετοια στο κλαουντ αγαπουλες...και της victoria justice βρηκαν! για οσους γουσταρουν nickelodeon

χαχαχα icloud....μαλλον η Τζενι επρεπε να παιξει στο the sex tape , οχι η Καμερον

υπάρχει και video με money shot =p

ΠΟΥΝΤΟ?

στειλε ρε κανα λινκ 

#creepyslevin

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...