Adon1s Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κιλτ αγόρασες ή τσάμπα στα λέγαμε; Ποστ πικ. Μπα , δεν μαρεσαν τόσο και απο την άλλη τι να το εκανα , να το φόραγα ; BTW εκει ήταν διάφοροι που όντως τα φορούσαν στην καθημερινότητά τους !!! (ειτε για λόγο τουρισμού ειτε απο αποψη , δε ξέρω . Αλλα τα φορούσαν ) Εν τέλει πήρα μια φουτερ "EDINBURGH" , κάτι κάρτες και εναν πέτρινο πιγκουινο απο τον ζωολογικό κήπο .
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Επ Jennifer Lawrence nudies XD #fapfapfap 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οι λάτρεις της μπανάνας που κάθε τόσο κράζω: τώρα διακαιώνεστε! http://www.outsideonline.com/outdoor-gear/gear-shed/gear-guy/Why-Did-Matthew-McConaughey-Go-To-Bat-For-The-Fanny-Pack.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=facebookpost
leftermann Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 διακοπές τέλος. Σκατά. Σχεδόν 50 μέρες εκεί και δεν μου έλειψε τίποτα από όσα έχω εδώ. Λίγες ώρες εδώ και μου έχουν ήδη λείψει όσα είχα εκεί. Κατατάλλα, μια χαρά. Ούτε φέτος την ήπιαμε εκείνη την γαμημένη μπύρα με τον Αλεξζζζίκα. Τον ροζοπόντιο ντε. Ήπιαμε όμως δυο καφέδες. Και επιμελώς αμέλησε να μου φτιάξει το κινητό που του χάλασε η κάμερα και δεν βγάζει πλέον φωτογραφίες. Ξέρω όμως γιατί το έκανε. Για να μην ποστάρω φωτογραφία από κάτι ροζ πολύμπριζα που έχει στιβιασμένα (και άλλα χρώματα έχει) στο ραφάκι ακριβώς κάτω από την μινιατούρα του Στηβ Τζομπς. Ναι. Επίσης, μόλις ανακάλυψα ότι εκείνο το χωραφάκι σε μια πλαγιά έξω από το Κιλκιστάν που έχω πάρει προίκα, έχει αντικειμανική αξία 250 χιλιάδες γιούρια! Αμέ! ΕΝΦΙΑ ΦΔΓ!!! Καλησπέρα σας. 4
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ποιος ειναι ο λεφτερς? Να, ο κύριος αποδω κατ είναι. Συνήθως βέβαια την λέει στα σχολεία και τα συστήματα μας, αλλά, ξέχασα, οι καθηγητές ξεκινάνε αύριο. Έτσι; Όχι τα παιδιά. Τα παιδιά σε κάνα δεκαήμερο, έτσι; Άρα, έχουμε ακόμα μέχρι να τα πάρει ο λεφτερ μας. Λολ. Τσιλ Λεφτέρ. διακοπές τέλος. Σκατά. Σχεδόν 50 μέρες εκεί και δεν μου έλειψε τίποτα από όσα έχω εδώ. Λίγες ώρες εδώ και μου έχουν ήδη λείψει όσα είχα εκεί. Κατατάλλα, μια χαρά. Ούτε φέτος την ήπιαμε εκείνη την γαμημένη μπύρα με τον Αλεξζζζίκα. Τον ροζοπόντιο ντε. Ήπιαμε όμως δυο καφέδες. Και επιμελώς αμέλησε να μου φτιάξει το κινητό που του χάλασε η κάμερα και δεν βγάζει πλέον φωτογραφίες. Ξέρω όμως γιατί το έκανε. Για να μην ποστάρω φωτογραφία από κάτι ροζ πολύμπριζα που έχει στιβιασμένα (και άλλα χρώματα έχει) στο ραφάκι ακριβώς κάτω από την μινιατούρα του Στηβ Τζομπς. Ναι. Επίσης, μόλις ανακάλυψα ότι εκείνο το χωραφάκι σε μια πλαγιά έξω από το Κιλκιστάν που έχω πάρει προίκα, έχει αντικειμανική αξία 250 χιλιάδες γιούρια! Αμέ! ΕΝΦΙΑ ΦΔΓ!!! Καλησπέρα σας.
leftermann Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 πωωωω, ναι, αρχίζουν και τα σχολεία σε 10 μέρες. 11 του μηνός ο αγιασμός. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ...
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 πωωωω, ναι, αρχίζουν και τα σχολεία σε 10 μέρες. 11 του μηνός ο αγιασμός. Γαμώ το φελέκι μου γαμώ... 1
slevinkelevra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 που σαι λεφτερ 1000 χρονια θα ζησεις μαν 00:41 Αντιο καλοκαιρι . νταξ αγορι μου, το καταλαβαινω να χεις τις μαυρες σου αλλα οχι τοση καταθλιψη ρε, ειπαμε. ξεκολλα. ακου αντιο καλοκαιρι!!! Επ Jennifer Lawrence nudies XD #fapfapfap και λεω το σκατοπαιδο ο material θα χει βαλει κανα ρικ ρολ κανα σκριμερ βιντεο, ανοιγω με προσοχη και ΟΝΤΩΣ εχει την Τζενι γυμνουλα. παροτι καλη ηθοποιος, απο τη μια την εχω για ημιτρελη πρεζου οποτε δικαιολογω τις φωτο, αλλα τοσο πολυ τη πατησε? ή ειναι καμια πορνοσταρουμπα που της μοιαζει? ή Material τι πουστία εχεις κανει?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 icloud hacking XD έχουν πάρει φωτιά τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ, υπάρχει και video με money shot =p 2
slevinkelevra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 icloud hacking XD έχουν πάρει φωτιά τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΣ true dat. ε μα δεν αφηνουμε τετοια στο κλαουντ αγαπουλες...και της victoria justice βρηκαν! για οσους γουσταρουν nickelodeon χαχαχα icloud....μαλλον η Τζενι επρεπε να παιξει στο the sex tape , οχι η Καμερον υπάρχει και video με money shot =p ΠΟΥΝΤΟ? στειλε ρε κανα λινκ #creepyslevin
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Η φάση είναι το παλιό μου πληκτρολόγιο. Συγκίνηση !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις