Voziniotis-3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Τρεις μέρες μπούκωμα και γενικά κακοδιάθετος. Μόλις μου πήρα και τη θερμοκρασία. Στα φυσιολογικά της είναι. Μάλλον ο οργανισμός μου δε γουστάρει βιβλία. Το αυριανό μάθημα πάει γιάλλη εξεταστική. /heremyτwocents που λενε. Ο λεφτερς που είναι; Καιρό έχω να τονε διαβάσω. Καλά είναι και τα βιβλία. Αλλά ρε πούστη μου τι μου βάζεις στο μάθημα που είναι τίγκα στην θεωρία ελάχιστο κώδικα για σημαφόρους, σήματα και διακοπές; Ή μόνο κώδικα ή μόνο θεωρία να ξέρω και σε τι mood να μπω. Το ανάμεικτο για να το πετύχεις πρέπει να έχεις κατανοήσει πολύ καλά την θεωρία και να έχεις κάνει και πρακτική εξάσκηση του κώδικα πάνω στην θεωρία. Ε γάμησε μας δηλαδή. Επίσης, νιώθω ότι το codecademy μιλάει σε 5χρονα But there are three outcomes! Using if /else only lets us have two outcomes. What now?! We need to use if / else if / else. See the hint for the full syntax. You will laugh at how easy it is.
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καλά είναι και τα βιβλία. Αλλά ρε πούστη μου τι μου βάζεις στο μάθημα που είναι τίγκα στην θεωρία ελάχιστο κώδικα για σημαφόρους, σήματα και διακοπές; Ή μόνο κώδικα ή μόνο θεωρία να ξέρω και σε τι mood να μπω. Το ανάμεικτο για να το πετύχεις πρέπει να έχεις κατανοήσει πολύ καλά την θεωρία και να έχεις κάνει και πρακτική εξάσκηση του κώδικα πάνω στην θεωρία. Ε γάμησε μας δηλαδή. Α, αυτά τα έδινα τον Ιούνη. Μας είχε βάλει και κώδικα και θεωρία σε μας απόσο θυμάμαι. καλή τυχη^
Voziniotis-3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Χέστο ρε δεν θα διαβάσω κώδικα. Όταν αποφασίσω να διαβάσω κώδικα για λειτουργικά, τότε θα τα δω και αυτά και μάλιστα καλά. Να κάνω ένα πασάλιμα μόνο και μόνο για το μάθημα δεν μου λέει κάτι,
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 πρώτ φορά ξουρίστηκα και δε κόπηκα καθολ!η επιδερμίδαμ level σιλκι σμούθ :3
slevinkelevra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ποιος ειναι ο λεφτερς? μα πας κ συ και διαβαζεις codeacademy. δε ασχολουμε ποτε ξανα με τετοια, ρε δεν αξιζει γενικα. για να εχουν οσο το δυνατον περισσοτερους επισκεπτες/χρηστες κατεβαζουν το επιπεδο στα πολυ απλα για να τα καταλαβαινει ο καθενας και εχουν 500 μαθηματα για το if/else το γελιο ειναι κατι τυποι που μαθανε το if/else καλα και νομιζουν οτι μπορουν να φτιαξουν το fb μετα πιο πολυ λεει καλο ψαξιμο σε yt vids , θελω να δω κανενα για nodejs γιατι το βιβλιο που διαβαζω τωρα ειναι λιγο για τα μπαζα, δεν αναλυει τη λογικη/αρχιτεκτονικη, κολλαει πιο πολυ σε παραδειγματα πρέπει να έχεις κατανοήσει πολύ καλά την θεωρία και να έχεις κάνει και πρακτική εξάσκηση του κώδικα πάνω στην θεωρία. ε ξερω γω, γενικα αυτο ειναι ο προγραμματισμος ρε....
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ποιος ειναι ο λεφτερς? Πάλι εσύ..! Aυτός --> http://www.insomnia.gr/user/91396-leftermann/ 1
slevinkelevra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μη τα περνεις τριλομπιταρε ρε συ, γιωργη που κολλαει με το προηγουμενο ποστ μου, καθηγητης ειναι?
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 μη τα περνεις τριλομπιταρε ρε συ, γιωργη που κολλαει με το προηγουμενο ποστ μου, καθηγητης ειναι? Όχι, απλά έχει παιδιά και περίμενα ποστ από εκείνον που αύριο ξεκινάνε σχολείο. //Δατς ολ. Edit: Απλά πήρα πάσα από σένα να τον αναζητήσω. Οβερ εν'αουτ^ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν τα παίρνω ρε σλέβη και λέβρα, απλώς απορώ πώς τυχαίνει πάντα εγώ να απαντώ στη ερώτησή σου ποιος είναι ''αυτός''..
slevinkelevra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν τα παίρνω ρε σλέβη και λέβρα, απλώς απορώ πώς τυχαίνει πάντα εγώ να απαντώ στη ερώτησή σου ποιος είναι ''αυτός''.. δε τυχαινει! εισαι παλιος εδω μεσα και ξερεις κοσμο. και εισαι απο τους λιγους που με σεβονται και μου απαντανε, εισαι φιλος κλαψ-λυγμ οχι ρε γμτο μας καταλαβες, ειμαστε 2.... slevin και levra...ο Levra στελνει χαιρετισματα και λεει που μας καταλαβες ρε κατασκοπε!!! (ηθελα καιρο να κανω αυτο το σαχλο αστειο κ μου δωσες πασα) ποιος είναι ''αυτός''.. which reminds me Site: this
Προτεινόμενες αναρτήσεις