Voziniotis-3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ε ο μικρός από πάνω θα πάει έκτη δημοτικού. Αρκετά συχνά όταν παίζει πετάει επιφωνήματα όλη την ώρα λες και είναι ινδιάνος. Το θέμα είναι όμως ότι δεν παίζει τον ινδιάνο. Για μεγάλο διάστημα βγάζει κραυγές και ασυναρτησίες σαν αυτιστικό. Αρχίζω και ανησυχώ. Εντάξει και εμείς κανιβαλίζαμε μικροί άλλα όχι και έτσι. Επίσης τα ούγκα μούγκα τα σταματήσαμε πολύ πιο μικροί αν δεν κάνω λάθος. Τι φάση; 1
tehAllantin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ο τράγος εδώ κάθε κυριακή βαράει καμπάνες από το πρωί μεχρι το βραδυ. Και δεν είμαι καν ελλάδα γαμώ τους ταλιμπαν. Καμια μερα θα γινει ποσταλ εδω περα. Σημερα ΟΛΗ μερα μεχρι τις 6 ήταν ένας τυπος (δεν ειχα το κουραγιο να βγω απο το ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ) που επαιζε ρεγκε στο μπακραου, ειχε ενα μικρόφωνο και ΦΩΝΑΖΕ. Όχι οχι, ΟΥΡΛΙΑΖΩ ειναι το σωστο τερμ. Σε φάση ιεροκύρηκας or whatever. Δεν ηξερα ποιο αριθμο εχουν οι Άγγλοι για το 100 να παρω να τους πω οτι ενας παλαβος τους ξέφυγε...
black_rabBiT Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Είναι τα νέας κοπής αυτά. Στη γειτονιά μου μαζεύονται καμιά 10αριά, φωνάζουν, βρίζονται, τσακώνονται και το μόνο που ΔΕΝ κάνουν είναι να π..α...ι...ζ...ο...υ...ν.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Έχει μπλέξει με κάτι ντοματιές. Όταν λέμε ντοματιές εννοούμε ''ντοματιές''? Ιφ γιου νόου γουάτ αμήν..
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 ΛΕΩ, παίζει κάνα πάρε δώσε με τον περίστροφα..?
viper2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 καλη φαση το Linkedin pulse στο android. me likes
Voziniotis-3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Fuck it το διάβασμα για σχολή και σήμερα. Θα το παίξω ανάρχας και θα διαβάσω javascript. 1
NickTG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δεν ήξερα πως μπορώ να βρίζω και να τη σκαπουλάρω με edit. Καλή φάση. Θα το έχω στο νου μου!
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 καλη φαση το Linkedin pulse στο android. me likes Τι κανει αυτο το pulse? Κατι πηρε το ματι μου αλλα δεν εδωσα σημασια ιδιαιτερη.
slevinkelevra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 καλη αρχη σε δασκαλους/καθηγητες που ξεκινανε απ αυριο και κυριως καλη υπομονη σε αυτο το ηρεμο, γεματο νοημα, ελπιδες , ασφαλεια, ασφαλιση, αξιοπρεπεια, λογικους μισθους και αριστα οργανωμενο συστημα που λεγεται "Ελληνικη Εκπαιδευση"
nicoc89 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 σκέφτομαι να ανοίξω επιχείρηση συντροφιάς σε γυναίκες , να έχω ενα ξύλινο σπίτι στο δάσος , με τζάκι κλπ και να έρχονται όλες να τους κρατάω συντροφιά το χειμώναχμμμ θέλει άδεια η υπηρεσία μου ? 1
mary Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Έχει τέτοια κίνηση για το παναΐρ του Αγίου Μάμα που αναρωτιέσαι που σταδιαλα βρίσκεσαι..... Εγώ φυσικά πήγα νωρίς τ'απόγευμα. Αιντα και αύριο Σεπτέμβρης γκαααααϊζ.....
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Fuck it το διάβασμα για σχολή και σήμερα. Θα το παίξω ανάρχας και θα διαβάσω javascript. Τρεις μέρες μπούκωμα και γενικά κακοδιάθετος. Μόλις μου πήρα και τη θερμοκρασία. Στα φυσιολογικά της είναι. Μάλλον ο οργανισμός μου δε γουστάρει βιβλία. Το αυριανό μάθημα πάει γιάλλη εξεταστική. /heremyτwocents που λενε. καλη αρχη σε δασκαλους/καθηγητες που ξεκινανε απ αυριο Ο λεφτερς που είναι; Καιρό έχω να τονε διαβάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις