Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άμα αποβληθεί ο Balotelli στα επόμενα ~85 λεπτά θα ζητήσω αιώνιο ban από κάποιο mod.

Άμα βάλει goal, 7 μέρες.

Άμα κάνει hat trick, 33 μέρες.

Δημοσ.

Καλως σας βρήκα ρε

Μόλις γύρισα απο Εδιμβουργο .

Πανέμορφη πόλη αλλα μικρή..Σε μια εβδομάδα (οοολη τη παλια πολη τουλάχιστον + λιγο πιο περα ) το μάθαμε μάθαμε .

Μιλάμε εκει πάνω το δαγκώσαμε , ο Αυγουστος εκει για αυτους (τουλαχιστον την εβδομαδα που ημουν εκει) είναι ο δικός μας Νοέμβριος . Με μπουφαν και μακρυα ρουχα ΑυγουστχιάτικαWTF .

Και εννοειται (σε περιορισμενη εκταση βεβαια) υπηρχαν τα κλασσικά Βρετανάκια που ξεκινάνε να πίνουν μπυρες απο τις 19:00 και στις 23:00 γινόντουσαν κωλίδια , ήταν κάτι τύπισσες με μίνι που έκαναν συγχρονισμένο ξέρασμα σε ενα δέντρο και απο γύρω σφυριζαν και φώναζαν λες και ήταν το επινίκειο ή η επιβεβαιωση οτι ειχαν μια "πετυχημενη έξοδο" .... 

Απλά σαπίλα.

Περίεργο αρνητικό (περαν του οτι τα μαγαζια κλείνουν απο τη 01:00 το βραδυ ) οτι σε ΚΑΘΕ μαγαζι στην είσοδο ζητούσαν ταυτότητα .

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη , στη βερμουδα , το κοντομανικο και την φρεντοεσπρεσσάρα .

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει να τα χω δει ολα,αν και αυτός που κάνει σαν κοριτσάκι με τα πόδια κάτω και λέει (ιτς α πρανκ)x10 ειναι ολα τα λεφτά.Αλλά ειναι και πιθηκια κάποιοι απ αυτούς που τους κάνουν τη φαρσα, να σου σπάσει το κιν κάποιος και να φυγεις έτσι δεν παίζει.Του κολλας τη μούρη κάτω και του βγάζεις και 5 δόντια για ενθύμιο.

σιγά εσύ,μοβόρε

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες, την μάπα σου θέλουμε να δούμε.

AgsGW.gif

Gold, comedy gold.jpg

On that note

Εχω ξαναπεί οτι αγαπώ την ανωνυμία μου.

Υγ. Έμφαση στο μου ;-)

In other news

Η κάρτα γραφικών με το αυτιστικο listing έκλεισε στα €50. Μόνο και μόνο επειδη ηταν Radeon (7950) και ειναι χρήσιμη στο mining.

Τι να πεις.

Δημοσ.

Καλως σας βρήκα ρε

Μόλις γύρισα απο Εδιμβουργο .

Πανέμορφη πόλη αλλα μικρή..Σε μια εβδομάδα (οοολη τη παλια πολη τουλάχιστον + λιγο πιο περα ) το μάθαμε μάθαμε .

Μιλάμε εκει πάνω το δαγκώσαμε , ο Αυγουστος εκει για αυτους (τουλαχιστον την εβδομαδα που ημουν εκει) είναι ο δικός μας Νοέμβριος . Με μπουφαν και μακρυα ρουχα ΑυγουστχιάτικαWTF .

Και εννοειται (σε περιορισμενη εκταση βεβαια) υπηρχαν τα κλασσικά Βρετανάκια που ξεκινάνε να πίνουν μπυρες απο τις 19:00 και στις 23:00 γινόντουσαν κωλίδια , ήταν κάτι τύπισσες με μίνι που έκαναν συγχρονισμένο ξέρασμα σε ενα δέντρο και απο γύρω σφυριζαν και φώναζαν λες και ήταν το επινίκειο ή η επιβεβαιωση οτι ειχαν μια "πετυχημενη έξοδο" .... 

Απλά σαπίλα.

Περίεργο αρνητικό (περαν του οτι τα μαγαζια κλείνουν απο τη 01:00 το βραδυ ) οτι σε ΚΑΘΕ μαγαζι στην είσοδο ζητούσαν ταυτότητα .

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη , στη βερμουδα , το κοντομανικο και την φρεντοεσπρεσσάρα .

welcome back ρε,  ελεγα κ γω, που χαθηκε ο τυπας?

περα απο τους βρετανους που ειναι μονιμως για τα μπαζα, τι λεει κει πανω ρε, καλα ειναι, παλευεται γενικα?

εχω φιλαρακι που φευγει τωρα συντομα και παει κει για κανα χρονο για μεταπτυχιακο

απ οτι μου λενε σκωτια ειναι ακομα καλα και δουλειες εχει και οι σκωτζεζοι καλυτεροι απο βρετανους κ οργανωμενοι... απλα , νταξ, τσοκρυο

Δημοσ.

Ο τράγος εδώ κάθε κυριακή βαράει καμπάνες από το πρωί μεχρι το βραδυ. Και δεν είμαι καν ελλάδα γαμώ τους ταλιμπαν. Καμια μερα θα γινει ποσταλ εδω περα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τράγος εδώ κάθε κυριακή βαράει καμπάνες από το πρωί μεχρι το βραδυ. Και δεν είμαι καν ελλάδα γαμώ τους ταλιμπαν. Καμια μερα θα γινει ποσταλ εδω περα.

ηχογράφησε τες και βάλε μεγάφωνα να παίζουν ανάποδα

να ακούσει τις κραυγές των πιστών που επιβραβεύονται για το έργο τους στα βάθη της αβύσσου

να νιώσει αυτά που έχουμε δει , να δει αυτά που νιώσαμε , να ακούσει τον μοναδικό μας σύμμαχο καθώς οι οπλές του ραγίζουν την γη και ματώνουν τις πτυχές της , να γευτεί την οσμή του θανάτου και της τέφρας καθώς έρχεται ο ΟΑΥΤΟΣ!

παμ παμ παμ παμ

ραταταταμ παμ παμ ντρουμ ντρουμ παμ παμ ..

Δημοσ.

On that note

Εχω ξαναπεί οτι αγαπώ την ανωνυμία μου.

Υγ. Έμφαση στο μου ;-)

Για κάποιο λόγο μου 'χει καρφωθεί εδώ και καιρό η ιδέα ότι μεταξύ άλλων /bet/άρεις. Μπορώ να σε φανταστώ ένα Κυριακάτικο μεσημέρι, να κοιτάς το ιστορικό και να χαϊδεύεις γεμάτος ικανοποίηση τα μούσια, πίνοντας μπύρα. EZmoney4life.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...