Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εγώ πλησιάζω δεύτερη μέρα χωρίς άρμεγμα. Αλλά λογικά θα γίνει γ δουλειά σε λίγο γιατί βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.

Βγάλε video και στείλε.

Δημοσ.

Και εγώ πλησιάζω δεύτερη μέρα χωρίς άρμεγμα. Αλλά λογικά θα γίνει γ δουλειά σε λίγο γιατί βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.

λεω να την αρμέξω και εγώ να ανακυκλωθεί , έτσι κ αλλιώς και κάθε μέρα να αρμέγω την επόμενη μέρα ειν heavy loaded

• Super Moderators
Δημοσ.

Βάλε ΑΝΤ1. Έχει σκληρό πορνό.

είναι τόσο χάλια η εικόνα που θέλω να βγάλω τα μάτια μου...

• Like 3
Δημοσ.

Και εκεί που έλεγα πως οκ, μου έμεινε ένα πουλάκι τουλάχιστον, ρίχνω μια ματιά πίσω και βλέπω ο πάτος του κλουβιού στο πάτωμα. Ε ίσως κοιμάται μέσα και τη γλύτωσε. Αλλά όχι :cry:. Έφυγε και αυτό..... :cry: Τουλάχιστον τη γλύτωσε και δε το έφαγε το σκατογατο.

Και το γαμώτο είναι πως το κλουβί είναι σε ύψος....

Δημοσ.

εγώ αν δεν αρμέξω κάθε μέρα κάτι παθαίνω
τώρα τρεις μέρες ηταν δύσκολα!!!
τέλος , πάω να αράξω
cya

Δημοσ.

That awkward moment όταν απαντάς σε κλήση από απόκρυψη και για τουλάχιστον ένα λεπτό νομίζεις ότι μιλάς σε άλλο πρόσωπο από αυτό που έχει πάρει. όχι δεν κατάλαβα ότι είσαι εσύ και όχι δεν περνεις μόνο εσύ με απόκρυψη για να το ξέρω κατευθείαν.μονο άτομα με καθημερινές κλήσεις έχουν το προνόμιο της απόκρυψης και της απαντησης:"έλα εγώ είμαι..."

Δημοσ.

είναι τόσο χάλια η εικόνα που θέλω να βγάλω τα μάτια μου...

;p

Το κάνει ποιο ρεαλιστικό. Αν είχε και ξε-συγχρονισμένο ήχο... Ποιος βλέπει τσόντες HD; :P :P :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...