Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λογικά ναι. Μοιάζει λίγο σέλφι.

Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πως την μικραίνουν. Το κάνουν επίτηδες, υπάρχει κανα προεπιλεγμένο mode για ταχύτερο upload, από απόψη(!), κατάλαθος, κάτι άλλο; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τις μικραίνουν επειδή είναι για το πέος(οσοι το κάνουν, και το γούστο τους - όχι οι πικ) αλλά λέω ΜΠΑΣ και υπάρχει κανας άλλος λόγος. Ελπίζω δηλαδή, για την υπόληψη του ανθρώπινου είδους

Δημοσ.

Όχι, δεν γράφει κάτι. Δεν θα το έγραφε ή δεν φαίνεται πάντα;

Και γιατί πιξελιάζει, δεν είναι θέμα επιλογής ή είναι ντιφόλτ χαρακτηριστικό του ίνστα;

Δημοσ.

την ίδια φώτο που αποθηκεύεται στο κινητό μέσω της εφαρμογής μπορεί να ανέβασε (την επεξεργασμένη δλδ)

είναι χαρακτηριστικό του ίντα. όλες οι εφαρμογες που επεξεργάζονται φώτο στο κινητό πιξελιάζουν

Δημοσ.

Λογικά ναι. Μοιάζει λίγο σέλφι.

Εν τω μεταξύ δεν έχω καταλάβει πως την μικραίνουν. Το κάνουν επίτηδες, υπάρχει κανα προεπιλεγμένο mode για ταχύτερο upload, από απόψη(!), κατάλαθος, κάτι άλλο; Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τις μικραίνουν επειδή είναι για το πέος(οσοι το κάνουν, και το γούστο τους - όχι οι πικ) αλλά λέω ΜΠΑΣ και υπάρχει κανας άλλος λόγος. Ελπίζω δηλαδή, για την υπόληψη του ανθρώπινου είδους

Ποιο iphone έχει; Αν έχει το πρώτο που είχε εμπρόσθια κάμερα (νομίζω το 4 ήταν) και δεν είχε και καλό φωτισμό, λογικό να είναι γτπ η ποιότητα.

Δημοσ.

απο τι υλικό ειναι η μπέρτα του μπάτμαν που μπορεί και την ανοίγει και πετάει ?????????????????!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Για 19χρονα και αααντε για κανα Μάϊο προ εξεταστικής ΑΝ εισαι ΜΕΧΡΙ 2ο (βαρια βαρια 3ο) ετος ειναι καλά .

Αποκει και πέρα διακρίνω πρόβλημα ....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ειναι ωραιο νησι ο Μυκονος , εχει καταπληκτικες παραλιες, γραφικα σοκακια και αλλα ωραια.

Βεβαια οι περισσοτεροι πανε αποκλειστικα για την ξεφρενη διασκεδαση και ολα τα παρελκομενα. Προσωπικα αν και μου αρεσε παρα πολυ σαν μερος, δεν ξαναπαω εξαιτιας της σαπιλας του κοσμου που μαζευει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...