Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άσε, εγώ ειχα να ξυριστω με ξυράφι απο το 2008 και τον φλεβάρη άρχισα το εντατικο ξυρισμα καθε μέρα. ΑΓΡΙΕΨΑΝ οι τρίχες. Πλεον με έχω συνηθίσει, τέρμα οι αξυρισιές, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑC, δυνατοC.

Δημοσ.

παρτε Listing

Up for sale is a radeon 7950 3gb card listed for spares or repairs all i no is there is a bracket missing for fan with no sticker on dont if works as got no way to test 99p start price happy bidding 

δεν ειμαι σιγουρος αν λειπει κατι ή αν απλως δεν δουλευει...

• Like 1
Δημοσ.

παρτε Listing

Up for sale is a radeon 7950 3gb card listed for spares or repairs all i no is there is a bracket missing for fan with no sticker on dont if works as got no way to test 99p start price happy bidding 

δεν ειμαι σιγουρος αν λειπει κατι ή αν απλως δεν δουλευει...

Λείπει ένα bracket, δεν ξέρει αν δουλεύει. Εγώ θα την έπαιρνα, ayy?

Αν το p=pence.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shaun the sheep gets his first hair cut after being found in Tasmania

The Merino was found at the weekend wandering through a tree plantation near Stonehenge in Tasmania with more than 20kg of wool on his body.

145867-8a05c6f0-2e6d-11e4-8424-141fab601

Χίπικο πρόβατο.

Δημοσ.

Για ακουστικά πάρτε xiaomi pistons. Όσοι τα πήραν δε μετανιωσαν ούτε σεντσι. Δείτε και το σχετικό νήμα.

Δημοσ.

σε φαινεται!! οχι ακόμα! χα!
αραγματα στα χαλαρά  κ μουσική στα τέρματα
ααααααααααααννν

tumblr_mkntdcv09B1s5g1cso1_500.gif

Δημοσ.

ε ψιτ νικοτς, τσιμπα κ αλλη trap, αφιερωμενα μαν

;΄άλλος κόσμος  αυτη η μουσική visual horror/disneyland, φρικαλέος κοσμος μαν στην αρχή σκάει μυστήρια  μετά σε τραβάει κάτω σα ναχεις μπάλα με αλυσίδα στο πόδι κ μετά σε πάει πάνω απο πάνω αγγέλοι εναέριο breakdance απλά λιγη φαντασία κ ζωντανευουν ολα 

ωωωωωωωωω φακ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

Δημοσ.

;΄άλλος κόσμος  αυτη η μουσική visual horror/disneyland, φρικαλέος κοσμος μαν στην αρχή σκάει μυστήρια  μετά σε τραβάει κάτω σα ναχεις μπάλα με αλυσίδα στο πόδι κ μετά σε πάει πάνω απο πάνω αγγέλοι εναέριο breakdance απλά λιγη φαντασία κ ζωντανευουν ολα 

ωωωωωωωωω φακ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

μπα εγω απλα εχω θεμα με τα μπασα και τον ρυθμο, ξεκινησα εφηβος με χιπχοπ και μετα περασα σε πιο φρικιαστικες καταστασεις. η δικη σ εξηγηση ειναι πιο ποιητικη.

ωραια λογια να τα χωσεις πανω απο τετοιο κομματι, απλα να αφηγουνται και τα μπασα απο πισω να σκοτωνουν κυττυρα. και γυναικεια φωνητικα μελοδικα. ψηστο να το φτιαξουμε το κομματι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...