Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μέσα σε δυο μέρες κατάλαβα γιατι και πως χάνονται οι celebs
ο ανθρωπος ειναι υπερβολικά ευπλαστος  

Τη μηχανή τι την θες?

για να κάνει σούζες

και της αρέσουν αφου!

μου αρέσουν αφού.

Δημοσ.

Καποτε ηθελα παπακι για τις μετακινησεις μου. Μετα μεγαλωσα.

στην καλύτερη στα 10 χρόνια θα πέθαινε το παπάκι , τζάμπα φύραμα

Δημοσ.

Καποτε ηθελα παπακι για τις μετακινησεις μου. Μετα μεγαλωσα.

Και θες Πι τώρα ε...:P

• Like 3
Δημοσ.

είναι αλληγορικός τύπος,μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

σωστο κ αυτο γενικοτερα , αλλα δε μπορω να καταλαβω που κολλαει μ αυτα που ειπα...

Είμαι αλληθωρικός τύπος, δε σε κόζαρα άσχημα slevin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κάθε φορά που θα βρεθεί κουνούπι κοντά είμαι καταδικασμένος. Βγήκα έξω να περιμένω κάποιον, τσουπ, 6 τσιμπήματα στα πόδια. Τι ρέει μέσα στις φλέβες μου, ηρωίνη;

Δημοσ.

Για δώστε 3-4-5 επιλογές για headphones ρε παιδιά! Πλεον περισσότερο για σειρές/ταινίες/μουσική, λιγότερο για games. Αν έχει μικρόφωνο, θα ήταν καλό για skype.

Δημοσ.

Για δώστε 3-4-5 επιλογές για headphones ρε παιδιά! Πλεον περισσότερο για σειρές/ταινίες/μουσική, λιγότερο για games. Αν έχει μικρόφωνο, θα ήταν καλό για skype.

http://www.amazon.co.uk/Monoprice-Premium-Hi-Fi-Style-Headphone/dp/B007SP2CO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1409331139&sr=8-1&keywords=monoprice+hifi

πολύ καλά για τα λεφτά τους. Απο την άλλη δε θα έδινα ποτέ πάνω από 5 ευρώ για ακουστικά.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Monoprice-Premium-Hi-Fi-Style-Headphone/dp/B007SP2CO2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1409331139&sr=8-1&keywords=monoprice+hifi

πολύ καλά για τα λεφτά τους. Απο την άλλη δε θα έδινα ποτέ πάνω από 5 ευρώ για ακουστικά.

Τα τσάμπα με το κινητό σου :·)

Για δώστε 3-4-5 επιλογές για headphones ρε παιδιά! Πλεον περισσότερο για οσο το δυνατόν πιο ποιοτική ακρόαση σε σειρές/ταινίες/μουσική, λιγότερο για games. Αν έχει μικρόφωνο, θα ήταν καλό για skype.

μπορώ να αγοράσω και γραμμόφωνο ξερω γώ. Το θεμα είναι να έχεις και μία κρυστάλλινη ποιότητα dts all natural dolby digital 9000:1 σαραουντ βρε παιδάκι  μου..

• Like 1
Δημοσ.

Ε, άμα ξειρίζεσαι με μηχανή αλλουνού που δε την έχεις ξαναδουλέψει, αυτά παθαίνεις.

Τρύπα στο μουστακι. Λολ

Τώρα ποιος ξυρίζεται ολόκληρος; Δε το έχω κάνει 4 χρονια. Αγχώθηκα.

self-love.gif

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/1893984/JVC-HA-FX1X.html

Αγγλία τα είχα πάρει 10 λίρες.Αξίζουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...