Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είναι αλληγορικός τύπος,μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

σε άλλα νέα έχω επιστροφή από την ΔΕΗ. περιμένω να δω τι θα χαλάσει τώρα και δεν θα μου μείνει φράγκο.

• Like 1
Δημοσ.

25-28 και τη θεωρεις ωριμο φρουτο? 

χαχαχαχαχαχα, αχ τα νιατα, οταν φτασεις εσυ 25 οι 40αρες θα ναι μουμιες?

και btw οι κοντουλες/μικροκαμωμενες ειναι μια χαρα ρουκετες, ειναι και πιο μαϊτζέβελες στο κρεβατι. αμα η αλλη εχει 3 μετρα ποδι σα κουπι πας να τη γυρισεις και τρως πατουσοσφαλιαρα

και μετά μου στέλνουν pm τα γκομενάκια και μου λένε οτι τους έριξες χιλόπιτα γιατι ειχαν 3 μέτρα πόδι κ μου ζητάνε να σου μιλήσω κ εγω δε το κάνω για να μην σε ενοχλώ , άντε να πουμε με το κάθε μοντέλο εδω μέσα, εσυ εισαι ο ΟΑΝΤΡΑΣΟΣΩΣΤΟΣ!

• Like 1
Δημοσ.

και μετά μου στέλνουν pm τα γκομενάκια και μου λένε οτι τους έριξες χιλόπιτα γιατι ειχαν 3 μέτρα πόδι κ μου ζητάνε να σου μιλήσω κ εγω δε το κάνω για να μην σε ενοχλώ , άντε να πουμε με το κάθε μοντέλο εδω μέσα, εσυ εισαι ο ΟΑΝΤΡΑΣΟΣΩΣΤΟΣ!

ΔΕΝ εχεις αποδειξεις για τιποτα απ αυτα και θα τα αρνηθω ολα στο δικαστηριο κ το ξερεις

ελα πες την αληθεια σε αναστατω σε η λεξη "μαϊτζέβελες", φρικαρες, φουσκωσανε οι αρτηριες στο λαιμο, πεταχτηκαν φλεβες στο μετωπο που δεν ηξερες καν οτι εχεις, και θα τη πληρωσω εγω τωρα....

Δημοσ.

-έντιτι-

καλαπούρι έκανα , αμέσως η άλληνε , μονο τα κλάματα δεν έβαλε λολ
τι ειν αυτοί?

Δημοσ.

Προσπαθήστε να ειστε ο εαυτός σας , δεν θα γινετε ποτέ εγώ και εγώ δεν θα γινω ποτέ εσείς , το ειπε και ο προφήτης μοχάνα

Δημοσ.

άμα βάλω άβαταρ μια γυμνή δίπλα σε μια μηχανή θα μου μπανάρουν το λογαριασμό;

νομιζω αμα δε φαίνεται ρωγα και οδίο ειναι οκ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...