Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μην τον μελετατε γιατι εχει καιρο να μπει.. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 τι ειναι αυτα ρε τριλομπιταρε? μεχρι λιακοπουλο φτανει η καφριλα μου, δε τους ξερω τους υπολοιπους και οχι με μπαλα τολμαω κ δεν ασχολουμε απο τελη δημοτικου ! και πειτε οτι θελετε Πας να καταρρίψεις το ρεκόρ νιξ που έχω βγάλει στην κατιεπιέ αλλά δε θα σου περάσει brah.. Πιστεύω έχω ακόμα κι άλλα να δώσω. :Ρ Όσο για τον Πασπαρόγατο εντάξει μιλάμε για μεγάλη μορφή , τι να μας πει ο Λιακό μπροστά του... Είπαμε για την μπάλα ok το δέχομαι, δεκτόν να μην ξέρεις τον Σουάρες (γιατί αυτός σε ξέρει??) αλλά για τον Πάσπα επ' ουδενί
slevinkelevra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πας να καταρρίψεις το ρεκόρ νιξ που έχω βγάλει στην κατιεπιέ αλλά δε θα σου περάσει.. Πιστεύω ακόμα έχω κι άλλα να δώσω. :Ρ Όσο για τον Πασπαρόγατο εντάξει μιλάμε για μεγάλη μορφή , τι να μας πει ο Λιακό μπροστά του... Είπαμε για την μπάλα ok το δέχομαι, δεκτόν να μην ξέρεις τον Σουάρες (γιατί αυτός σε ξέρει??) αλλά για τον Πάσπα επ' ουδενί ρε μανια με τον Πασπα. ψηλε μεγαλωσα, πρεπει να χαλαω αλλιως τον ελευθερο χρονο μου, ας διαβασουμε λιγο ρημαδι Node.js ψηλε, δε παω να καταριψω τιποτα...προφανως ειναι το φυσικο μου να βγαζω νιξ χωρις να ιδρωνω καν κ νιωθεις απειλη ALSO ρε σεις, ελα, οκ, τα σπαει το κομματι απλα
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ρε μανια με τον Πασπα. ψηλε μεγαλωσα, πρεπει να χαλαω αλλιως τον ελευθερο χρονο μου, ας διαβασουμε λιγο ρημαδι Node.js ψηλε, δε παω να καταριψω τιποτα...προφανως ειναι το φυσικο μου να βγαζω νιξ χωρις να ιδρωνω καν κ νιωθεις απειλη ALSO ρε σεις, ελα, οκ, τα σπαει το κομματι απλα Ψηλέ, το ΠΑΣΟΚ είναι δω ενωμένο δυνατό ! Δικό σας..
Voziniotis-3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ψηλέ είχα σήμερα στο αστικό μια 25-28 χρονών, αρκετά κοντή, αλλά με ένα πρόσωπο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα. Αυτό που λέμε ώριμο φρούτο, γυναίκα δυανμική, ζώρικια κτλ. Σε ξανθό. Έπαθα λίγο κοκομπλόκο. Έκανα μερικά παιδιά μαζί της άμα έλαχε. Επίσης οι βλάχοι τα σταμάτησαν τα όργανα.
tehAllantin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Στην Ολλανδία έμπαινα στο proxybay. Δοκιμάζω να μπώ και στην Αγγλία. ΚΑΜΠΟΥΜ!
slevinkelevra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Ψηλέ είχα σήμερα στο αστικό μια 25-28 χρονών, αρκετά κοντή, αλλά με ένα πρόσωπο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα. Αυτό που λέμε ώριμο φρούτο, γυναίκα δυανμική, ζώρικια κτλ. Σε ξανθό. Έπαθα λίγο κοκομπλόκο. Έκανα μερικά παιδιά μαζί της άμα έλαχε. 25-28 και τη θεωρεις ωριμο φρουτο? χαχαχαχαχαχα, αχ τα νιατα, οταν φτασεις εσυ 25 οι 40αρες θα ναι μουμιες? και btw οι κοντουλες/μικροκαμωμενες ειναι μια χαρα ρουκετες, ειναι και πιο μαϊτζέβελες στο κρεβατι. αμα η αλλη εχει 3 μετρα ποδι σα κουπι πας να τη γυρισεις και τρως πατουσοσφαλιαρα
thomasG4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Στην Ολλανδία έμπαινα στο proxybay. Δοκιμάζω να μπώ και στην Αγγλία. ΚΑΜΠΟΥΜ! fuckingbritish.JPG Zenmate και καθάρισες. https://zenmate.com/ 1
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 αμα η αλλη εχει 3 μετρα ποδι σα κουπι πας να τη γυρισεις και τρως πατουσοσφαλιαρα Άμα δεν έχετε την απαραίτητη εξάσκηση δεν σας φταίει το ύψος! :P
slevinkelevra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Άμα δεν έχετε την απαραίτητη εξάσκηση δεν σας φταίει το ύψος! :P μα δε κανουμε γιογκα, σε τετοιες φασεις που οι κινησεις ειναι αυθορμητες μια κλωτσα θα τη φας!
NickTG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι τώρα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω!
slevinkelevra Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι τώρα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω! τυπικοτατος ο φιλος nick. οκ ρε μαν
Atallos1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 ΣΕΙΣΜΟΣ! Δεν ηταν σεισμος αυτος , 20λεπτο αφιερωμα του Mega ηταν.. 5,5 κοντα στη Μηλο και στα καπακια εκανε κι αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις