Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι ειναι αυτα ρε τριλομπιταρε? μεχρι λιακοπουλο φτανει η καφριλα μου, δε τους ξερω τους υπολοιπους

και οχι με μπαλα τολμαω κ δεν ασχολουμε απο τελη δημοτικου ! και πειτε οτι θελετε

:lol:  :lol:  :lol:  Πας να καταρρίψεις το ρεκόρ νιξ που έχω βγάλει στην κατιεπιέ αλλά δε θα σου περάσει brah..  Πιστεύω  έχω ακόμα κι άλλα να δώσω. :Ρ   Όσο για τον Πασπαρόγατο εντάξει μιλάμε για μεγάλη μορφή , τι να μας πει ο Λιακό μπροστά του...  Είπαμε για την μπάλα ok το δέχομαι, δεκτόν να μην ξέρεις τον Σουάρες (γιατί αυτός σε ξέρει??) αλλά για τον Πάσπα επ' ουδενί  :shifty:

Δημοσ.

:lol:  :lol:  :lol:  Πας να καταρρίψεις το ρεκόρ νιξ που έχω βγάλει στην κατιεπιέ αλλά δε θα σου περάσει..  Πιστεύω  ακόμα έχω κι άλλα να δώσω. :Ρ   Όσο για τον Πασπαρόγατο εντάξει μιλάμε για μεγάλη μορφή , τι να μας πει ο Λιακό μπροστά του...  Είπαμε για την μπάλα ok το δέχομαι, δεκτόν να μην ξέρεις τον Σουάρες (γιατί αυτός σε ξέρει??) αλλά για τον Πάσπα επ' ουδενί  :shifty:

ρε μανια με τον Πασπα. ψηλε μεγαλωσα, πρεπει να χαλαω αλλιως τον ελευθερο χρονο μου, ας διαβασουμε λιγο ρημαδι Node.js

ψηλε, δε παω να καταριψω τιποτα...προφανως ειναι το φυσικο μου να βγαζω νιξ χωρις να ιδρωνω καν κ νιωθεις απειλη

ALSO

ρε σεις, ελα, οκ, τα σπαει το κομματι απλα

Δημοσ.

ρε μανια με τον Πασπα. ψηλε μεγαλωσα, πρεπει να χαλαω αλλιως τον ελευθερο χρονο μου, ας διαβασουμε λιγο ρημαδι Node.js

ψηλε, δε παω να καταριψω τιποτα...προφανως ειναι το φυσικο μου να βγαζω νιξ χωρις να ιδρωνω καν κ νιωθεις απειλη

ALSO

ρε σεις, ελα, οκ, τα σπαει το κομματι απλα

Ψηλέ, το ΠΑΣΟΚ είναι δω ενωμένο δυνατό ! Δικό σας..

Δημοσ.

Ψηλέ είχα σήμερα στο αστικό μια 25-28 χρονών, αρκετά κοντή, αλλά με ένα πρόσωπο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα. Αυτό που λέμε ώριμο φρούτο, γυναίκα δυανμική, ζώρικια κτλ. Σε ξανθό. Έπαθα λίγο κοκομπλόκο. Έκανα μερικά παιδιά μαζί της άμα έλαχε.

Επίσης οι βλάχοι τα σταμάτησαν τα όργανα.

Δημοσ.

Ψηλέ είχα σήμερα στο αστικό μια 25-28 χρονών, αρκετά κοντή, αλλά με ένα πρόσωπο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα. Αυτό που λέμε ώριμο φρούτο, γυναίκα δυανμική, ζώρικια κτλ. Σε ξανθό. Έπαθα λίγο κοκομπλόκο. Έκανα μερικά παιδιά μαζί της άμα έλαχε.

25-28 και τη θεωρεις ωριμο φρουτο? 

χαχαχαχαχαχα, αχ τα νιατα, οταν φτασεις εσυ 25 οι 40αρες θα ναι μουμιες?

και btw οι κοντουλες/μικροκαμωμενες ειναι μια χαρα ρουκετες, ειναι και πιο μαϊτζέβελες στο κρεβατι. αμα η αλλη εχει 3 μετρα ποδι σα κουπι πας να τη γυρισεις και τρως πατουσοσφαλιαρα

Δημοσ.

αμα η αλλη εχει 3 μετρα ποδι σα κουπι πας να τη γυρισεις και τρως πατουσοσφαλιαρα

Άμα δεν έχετε την απαραίτητη εξάσκηση δεν σας φταίει το ύψος! :P :P 

Δημοσ.

Άμα δεν έχετε την απαραίτητη εξάσκηση δεν σας φταίει το ύψος! :P :P

μα δε κανουμε γιογκα, σε τετοιες φασεις που οι κινησεις ειναι αυθορμητες μια κλωτσα θα τη φας!

Δημοσ.

ΣΕΙΣΜΟΣ!

Δεν ηταν σεισμος αυτος , 20λεπτο αφιερωμα του Mega ηταν..

5,5 κοντα στη Μηλο και στα καπακια εκανε κι αλλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...