Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

<p>Χαχααχαχα...</p> <p> </p> <p> </p> <p>Δυο πραγματα δεν καταλαβα σημερα στην παραλια γιατι οι γυναικες κουβαλατε δυο μαγιο και αλλαζετε μετα την πρωτη βουτια... Και οτι χαθηκε ο καθρεφτης στην ντουλαπα, αυτος ο ολοσωμος ρε παιδι μου που μπορειτε εσεις οι γυναικες να δειτε το πισω μερος σας...</p> <p> </p> <p>Ε η αλλη με φορουσε κοφτο μαγιο πως το λετε εσεις brazil, αλλα τινγκα στο σπυρι... Που πας για αλατοθεραπεια... </p>

Πολλες (ολες σχεδον) οι φιλες μου το κανουνωαυτο,τοχω προσεξει.

Δυο σενάρια

Α) για να δειξουν οτι εχουν ποικιλία μαγιω

Β) (μαλλον πιο κοντα στη πραγματικότητα)

Παιζει να ειναι θεμα προστασιας ξερωγω των γεννητικων τους.Πχ κανα μικρόβιο απτην άμμο,μην τους κρυώσει (μη ξεχνας σε αυτες ειναι κολλητα,ασε εμας που κανουν κουνια) συν του οτι παρα πολλες παθαινουν ευκολα κολπίτιδες και τα σχετικα.

Τι να πω,δε ξερω..

Σχετικα με τα σπυρια , περαν αυτου θυμαμαι τυπισσα μαλλον αδιαθετη που ηρθε στη παραλία με το απο πανω και το αποκατω και γυρωγυρω παρεό για καλυμμα .. Και κανει μια κινηση να σηκωθει στο μπιτσομπαρο για χωρό και η σερβιετα μιλάμε παραλίγο να βρει γόνατο ...

Που πα, που πα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι τον αλήτη... Αλλά εντάξει, το πρώτο βράδυ δεν κοιμάμαι, μετά συνηθίζω.

Πωπω πίκρα είναι, και μιας φίλης έφυγε στη γιούπι η μικρή και έχει πέσει σε μελαγχολία παρότι έχει παρεούλα τον μικρό της

Ναι αλλάζουμε μαγιό μη μας αρρωστήσει το πιπί μας 

την πρώτη χρονιά που πήγε είχα πάθει ταράκουλο, ένιωθα τύψεις, σαν να τον είχα διώξει ένα πράμα... 4η χρονιά φέτος, απλά αγχώνομαι μέχρι να πάρει το πρώτο τηλέφωνο :-)

την πρώτη χρονιά που πήγε είχα πάθει ταράκουλο, ένιωθα τύψεις, σαν να τον είχα διώξει ένα πράμα... 4η χρονιά φέτος, απλά αγχώνομαι μέχρι να πάρει το πρώτο τηλέφωνο :-)

Μιλήσατε, ή όχι ακόμα, το σ/κ αυτό δεν έχει επισκεπτήριο; 

• Like 1

το 1ο σκ δεν έχει επισκεπτήριο. Από το 2ο και μετά. Πήρε τηλέφωνο την 2η μέρα ο λεβέντης μου. Του λέω πριν φύγει "δεν θα πάρω τηλέφωνο, πάρε εσύ όποτε είσαι σε φάση, αλλά μην κάνεις σαν πέρυσι θα σε τσακίσω ε". Πέρυσι το τσογλάνι, του είπα να πάρει αυτός όποτε θελήσει, πέρασαν 5 μέρες και στα π@π@ρια του με είχε γραμμένο! Οπότε πήρα εγώ τηλέφωνο, δεν άντεχα άλλο. "Γιατί δεν παίρνεις κάνα τηλέφωνο ρε κωλόπαιδο;", "εεε, εντάξει ρε μπαμπά, έχει κόσμο στο καρτοτηλέφωνο τις ώρες που δεν έχουμε παιχνίδια, καλά είμαι, ναι, μια χαρά, μια χαρά, άντε κλείσε τώρα γιατί από την θάλασσα με έβγαλες, γειά". :-D

• Like 1

το 1ο σκ δεν έχει επισκεπτήριο. Από το 2ο και μετά. Πήρε τηλέφωνο την 2η μέρα ο λεβέντης μου. Του λέω πριν φύγει "δεν θα πάρω τηλέφωνο, πάρε εσύ όποτε είσαι σε φάση, αλλά μην κάνεις σαν πέρυσι θα σε τσακίσω ε". Πέρυσι το τσογλάνι, του είπα να πάρει αυτός όποτε θελήσει, πέρασαν 5 μέρες και στα π@π@ρια του με είχε γραμμένο! Οπότε πήρα εγώ τηλέφωνο, δεν άντεχα άλλο. "Γιατί δεν παίρνεις κάνα τηλέφωνο ρε κωλόπαιδο;", "εεε, εντάξει ρε μπαμπά, έχει κόσμο στο καρτοτηλέφωνο τις ώρες που δεν έχουμε παιχνίδια, καλά είμαι, ναι, μια χαρά, μια χαρά, άντε κλείσε τώρα γιατί από την θάλασσα με έβγαλες, γειά". :-D

μια χαρά άνετος ο υιός, μην ανησυχείς από τη στιγμή που περνάει καλά και διασκεδάζει. Είναι μεγάλος; 

Έχουμε 2014 και η άλλη έχει άιφον, και ανεβάζει φωτογραφία στο φουμπού 350x350. Και με φουλ κόκκο. Αν έχει τον θεό της, εγώ θα ντρεπόμουνα να ανεβάσω τέτοια φωτογραφία.

Και αν ήταν λιιιγο πιο μικρή θα της έλεγα ότι είναι για ταυτότητα, τώρα τι να της πω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...