Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από την άποψη ότι είναι 1+1=2 ότι οι παρατάξεις είναι για τον πούτσο. Δεν χρειάζεται να μου το αναλύσεις ή να μου εξηγήσεις κάτι. Ξέρω άτομο που κατά άλλα μια χαρά νορμάλ και έξυπνο ήταν, μέχρι το δεύτερο έτος, να ασχολείται και να ανεβάζει φώτος με τον Χριστό, την μη υπαρξή του, ειρωνία σε αυτούς που πιστεύουν κτλ. Μλκ μου και εγώ μαζί σου είμαι σε όλα αυτά, απλά γιατί ασχολείσαι περαιτέρω και μάλιστα τόσο συχνά.

Όταν πάει ο πρωτοετής για εγγραφή και του κάνουνε bukkake θα βγάλει άλλα συμπεράσματα ενδεχομένως. Το ότι εμείς τυχαίνει να έχουμε μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση της κατάστασης δε σημαίνει πως είναι και ο κανόνας, δεν θα υπήρχαν παρατάξεις άμα ήταν έτσι. "Μέχρι το δεύτερο έτος" σημαίνει 20 χρονών, είναι ένα χρονικό σημείο στο οποίο πολλοί ψάχνονται και νιώθουν την ανάγκη να εξωτερικεύσουν τα συμπεράσματα τους, είτε για να αυτοϊκανοποιηθούν, είτε για να βρουν ένα κοινό πάτημα με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις. Αναλόγως την περίπτωση μπορεί και να καταντήσει ενοχλητικό, αλλά θα το έβρισκα πιο άξιο σχολιασμού αν το έκανε 40άρης. Συνειδητοποιείς ότι πολλοί άνθρωποι αποκτούν χαρακτήρα μετά τα 18 επειδή στην ελληνική κοινωνία η φόρμουλα είναι "2 χρόνια για πανελλήνιες, no questions asked"; Παθογένεια. Όταν μετά πάθει ένα πολιτισμικό σοκ, τι απαιτήσεις έχεις από αυτόν;

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πάει ο πρωτοετής για εγγραφή και του κάνουνε bukkake θα βγάλει άλλα συμπεράσματα ενδεχομένως. Το ότι εμείς τυχαίνει να έχουμε μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση της κατάστασης δε σημαίνει πως είναι και ο κανόνας, δεν θα υπήρχαν παρατάξεις άμα ήταν έτσι. "Μέχρι το δεύτερο έτος" σημαίνει 20 χρονών, είναι ένα χρονικό σημείο στο οποίο πολλοί ψάχνονται και νιώθουν την ανάγκη να εξωτερικεύσουν τα συμπεράσματα τους, είτε για να αυτοϊκανοποιηθούν, είτε για να βρουν ένα κοινό πάτημα με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις. Αναλόγως την περίπτωση μπορεί και να καταντήσει ενοχλητικό, αλλά θα το έβρισκα πιο άξιο σχολιασμού αν το έκανε 40άρης. Συνειδητοποιείς ότι πολλοί άνθρωποι αποκτούν χαρακτήρα μετά τα 18 επειδή στην ελληνική κοινωνία η φόρμουλα είναι "2 χρόνια για πανελλήνιες, no questions asked"; Παθογένεια. Όταν μετά πάθει ένα πολιτισμικό σοκ, τι απαιτήσεις έχεις από αυτόν;

Δίκιο έχεις μωρέ εντάξει. Απλά ξεχνάω και εγώ πολλές φορές το ότι ο καθένας έχει δικούς του ρυθμούς στο να ωριμάζει και να σκέφτεται. Και διαφορετικές αντιλήψεις κτλ κτλ. I know my fault που πρέπει να διορθώσω (αν και δείχνω σημάδια προόδου στο συγκεκριμένο κομμάτι που ήταν για καιρό ένα από τα προβλήματα συμπεριφοράς μου)

Δημοσ.

Άδικο έχεις.

Δημοσ.

1.

2.

3.

ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑ Ο ΣΩΣΤΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟ!

chicken_pecking.gif

Το αστείο είναι ότι ο κίναιδος είναι η αρχαιοελληνική λέξη του π****η, οπότε δεν διόρθωσε το κείμενο του απλά το μετέφρασε :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...