Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αφού στους supporters ήταν και τατού στούντιο.

κανά 2 ζευγαράκια το ψήνανε για παραπάνω πάντως.

ο κοντός με το μουστάκι μόνο που δεν την κατάπιε έχει και υφάκι χαχαχα

Δημοσ.

Και μακρυά από τα σκληρά ναρκωτικά και τη ΔΑΠ.

μακρια απο οποιοδηποτε φοιτητικο κομμα/παραταξη !!!!!!!!!!

αυτα μας φαγανε, μη χασουμε τη σειρα μας απο 18 κ δε μπουμε στο σωρο. μη χασουν τα κομματα κ δε φτιαξουν νωρις ψηφοφορους. να μαθουμε απο μικροι οτι το κομμα θα μας ξελασπωνει κ μεις θα πινουμε καφε μωρε.

τι δουλεια εχουν τα κομματικα στα πανεπιστημια, ποτε δε το καταλαβα. κανονικα οι φοιτητες θα επρεπε να εκπροσωπουνται απο μια επιτροπη που οι ιδιοι εκλεγουν με μυστικη ψηφοφορια κ ασχολειτε με θεματα σπουδων/υποδομων/ερευνας. θελετε παρτακια? μαζευτειτε και κανονιστε τα, 20 χρονων μουλαρια ειστε, πρεπει να σας πει η ταδε παραταξη που θα πιειτε ποτο?

τι κομματα κ βλακειες, στο εξωτερικο που δεν εχουν τετοια δηλαδη, τι παθανε? πω, τα πηρα, απο τις χειροτερες πληγες των ελληνικων αει/τει ρε φιλε

Δημοσ.

Καφέ,κάθε βράδυ room 109,κομπολογιά,μαγκιά κλανιά και εξάτμιση.

ΔΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

αφού στους supporters ήταν και τατού στούντιο.

κανά 2 ζευγαράκια το ψήνανε για παραπάνω πάντως.

ο κοντός με το μουστάκι μόνο που δεν την κατάπιε έχει και υφάκι χαχαχα

Ε δεν είδα και τα credits -.-

Δημοσ.

"re paidia, kante kai kana tattoo tzaba einai"

Προσωπικά δεν έχω tattoo. Προφανώς και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, παρατηρώ όμως πως ο κόσμος αρχίζει και τα κάνει όλο και πιο νωρίς. Τι ανάγκη να έχει ένα 14-15χρονο να εκφραστεί μέσω tattoo και τι ακριβώς να έχει να πει; Τείνω να πιστέψω πως πλέον, για τους περισσότερους, είναι άλλη μια fashion επιλογή, όχι ένας ιδιαίτερος τρόπος έκφρασης-body art.

Αν είναι να γίνεται με τέτοιες βάσεις λοιπόν, ο μόνος συνεπής δρόμος είναι το retro.

3d0a2ro.jpg

also check 'em

• Like 1
Δημοσ.

Το να ασχολείστε με τις παρατάξεις ακόμα και να τις κράζετε είναι το ίδιο πράγμα με το να εκφέρετε άποψη για το ότι δεν υπάρχει ο Αι-Βασίλης και ότι οι θρησκείες δεν έχουν λογίκη υπόσταση. 

Δημοσ.

Το να ασχολείστε με τις παρατάξεις ακόμα και να τις κράζετε είναι το ίδιο πράγμα με το να εκφέρετε άποψη για το ότι δεν υπάρχει ο Αι-Βασίλης και ότι οι θρησκείες δεν έχουν λογίκη υπόσταση. 

Από πια άποψη;

Δημοσ.

Από πια άποψη;

Από την άποψη ότι είναι 1+1=2 ότι οι παρατάξεις είναι για τον πούτσο. Δεν χρειάζεται να μου το αναλύσεις ή να μου εξηγήσεις κάτι. Ξέρω άτομο που κατά άλλα μια χαρά νορμάλ και έξυπνο ήταν, μέχρι το δεύτερο έτος, να ασχολείται και να ανεβάζει φώτος με τον Χριστό, την μη υπαρξή του, ειρωνία σε αυτούς που πιστεύουν κτλ. Μλκ μου και εγώ μαζί σου είμαι σε όλα αυτά, απλά γιατί ασχολείσαι περαιτέρω και μάλιστα τόσο συχνά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...