gatokoritso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 μπράβο μαλακα. γρατζουνιά στη μικρή tv.με μίνι ράγισμα στο τελείωμα.εφαγα το βράδυ να κάνω μασάζ και σβήσιμο με γωμα αλλά νομίζω ότι το έσωσα.η γρατζουνιά φαίνεται μόνο με κλειστή tv και το ράγισμα αφήνει μια άσπρη κουκιδα μόνο σε πολύ σκούρο φόντο. σε χρωματιστά (άσπρα κόκκινα πράσινα φόντα κτλ) φαίνεται μόνο μια σκιά...
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δοκίμασες αυτές τις αλοιφές που σβήνουν γρατζουνιές από αμάξια; 1
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μιας και λέτε για ΟΘΟΝΕΣ. Οι μαυρίλες στα πλακάκια του μπάνιου (στους αρμούς) που δημιουργούνται από υγρασία πως φεύγουν; Ζιφ;
gatokoritso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 <p>Δοκίμασες αυτές τις αλοιφές που σβήνουν γρατζουνιές από αμάξια;</p> που να τις βρω βραδιάτικα??το ίντερνετ έλεγε κάτι για οινοπνευματα και βαζελίνες. Η γόμα ήταν η πιο safe επιλογή. <p>Μιας και λέτε για ΟΘΟΝΕΣ.</p> <p>Οι μαυρίλες στα πλακάκια του μπάνιου (στους αρμούς) που δημιουργούνται από υγρασία πως φεύγουν;</p> <p>Ζιφ;</p> είχα πάρει ένα καθαριστικό απο τα πρακτικερ για να καθαρίζει αρμούς είναι δεν έκανε και καμία τρελή δουλειά...μέχρι εκεί ξέρω...
Pantelwolf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αντιμουχλικό θες ένα παράδειγμα http://www.melihourtis.gr/index.php/proionta/katharistika-prostateytika/katharistika-eidikon-efarmogon/durostick-d-95-cleaner-details
agrio.imeros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μιας και λέτε για ΟΘΟΝΕΣ. Οι μαυρίλες στα πλακάκια του μπάνιου (στους αρμούς) που δημιουργούνται από υγρασία πως φεύγουν; Ζιφ; Δοκίμασε και με χλωρίνη ...
Pantelwolf Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 @@ κάνει η χλωρίνη με τη μαυρίλα της υγρασίας, τουλάχιστον στην ιρλανδία
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Με χλωρίνη τρίβω μία ώρα. Έκανα μπράτσα. Δέρνω και τον Νίκοτς τώρα. Αντιμουχλικό θεςένα παράδειγμα http://www.melihourtis.gr/index.php/proionta/katharistika-prostateytika/katharistika-eidikon-efarmogon/durostick-d-95-cleaner-details Αυτό θα πάρω.Αν και με τρόμαξε. Μούχλα - μύκητες όλα αυτά τα κακά πράγματα στα πλακάκια μου!
agrio.imeros Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Με χλωρίνη τρίβω μία ώρα. Έκανα μπράτσα. Δέρνω και τον Νίκοτς τώρα. Θέλει σύστημα όπως βγάζεις την κουτσουλιά από το αυτοκίνητο .... Ψεκάζεις αφήνεις λίγα λεπτά μετά τρίβεις .... επαναλαμβάνεις ...
slevinkelevra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 [slevinjustsaying] εσυ νομιζεις οτι ιπποτισμος ειναι ειδικη μεταχειριση? και την αξιζεις επειδη απλα εισαι γυναικα? ουτε καν. καταρχας αν θες πραγματικα ισοτητα, μη μιλας για ειδικη μεταχειριση. καθε φορα που λες τετοια αυτοαναιρουμενα, μια φεμινιστρια πνιγεται με το σουτιεν της αλλα ετσι κ αλλιως κανεις λαθος επειδη ιπποτισμος ειναι μορφη ευγενιας. και η ευγενια ειναι εμφυτη επιλογη του αλλου προς τον ανθρωπο, οχι προς το γυναικειο φυλο μονο. μπορει στην αρχη ο αλλος να ειναι ιπποτης μαζι σ επειδη ετσι νιωθει κ ειναι ευγενικος, αλλα στη πορεια, οπως και την ευγενια , οπως και καθε τι στη ζωη, πρεπει να την κερδισεις. δειξε αναλογη συμπεριφορα για να συνεχισει κ ο αλλος να ειναι ιπποτης, αλλιως μην απορεις που πηγαν οι μαγκες/σωστοι/ευγενικοι/πριγκηπες/ιπποτες. τους εδιωξες! να που πηγαν! [/slevinjustsaying] 1
Valerie_ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σιλιτ μπανγκ για μούχλα. Είναι σπρέι. Τίπ: με βουρτσακι οι αρμοι όχι σφουγγαράκι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 liopyrε είναι καθαρά τα γυαλιά σου; δεν φοράει
liopyr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Θέλει σύστημα όπως βγάζεις την κουτσουλιά από το αυτοκίνητο .... Ψεκάζεις αφήνεις λίγα λεπτά μετά τρίβεις .... επαναλαμβάνεις ... Το αμάξι με το λάστιχο από το μπαλκόνι και αυτό αν τυχόν έχει μήνες να βρέξει. liopyrε είναι καθαρά τα γυαλιά σου; Εγώ γυαλιά ρε, ΕΓΩ, που μετράω ένα-ένα τα πίξελ της οθόνης μου άμα θέλω εγώ. Εγώ. 1
gatokoritso Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 μην λέτε πιξελ. μου θυμιζετε τη τραυματισμενη tv :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις