kuzko21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Στις συζητησεις ΑΥΤΟΥ του φορουμ , οταν ακουγεται η λεξη γκομενακι , αναφερομαστε σε αρσενικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Γιατί όχι ρε;;;; Σε ΟΛΑ αναφερόμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ρε οταν διαβασει ενας αντρας τη λεξη γκομενακι - εκτος γνωστων εξαιρεσεων - θα σκεφτει κανεναν μαντραχαλο απο εμας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 εννοείς το laptop edition είναι πιο πλήρες? In other news, πάει και το Child Of Light... :'( https://www.youtube.com/watch?v=67VcSxZgxfE Το αντίθετο..ειδικά αν θες να μεταφέρεις τα windows θέλεις καλώδιο οπότε παίρνεις το "απλό" desktop edition και όχι το laptop edition που έχει μόνο τον ssd Μέσα.H διαφορά μεταξύ των 2 εκδόσεων είναι νομίζω 8-10 ευρώ και ένα καλώδιο κάνει σίγουρα 6-7 να το πάρεις από αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλα ακομα να ανοιξει το τοπικ των φωτογραφιων των μελων...αχαχχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ευκαιρία ΤΡΕΧΑΤΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Χαχααχαχα... Δυο πραγματα δεν καταλαβα σημερα στην παραλια γιατι οι γυναικες κουβαλατε δυο μαγιο και αλλαζετε μετα την πρωτη βουτια... Και οτι χαθηκε ο καθρεφτης στην ντουλαπα, αυτος ο ολοσωμος ρε παιδι μου που μπορειτε εσεις οι γυναικες να δειτε το πισω μερος σας... Ε η αλλη με φορουσε κοφτο μαγιο πως το λετε εσεις brazil, αλλα τινγκα στο σπυρι... Που πας για αλατοθεραπεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Χαχααχαχα... Δυο πραγματα δεν καταλαβα σημερα στην παραλια γιατι οι γυναικες κουβαλατε δυο μαγιο και αλλαζετε μετα την πρωτη βουτια... Και οτι χαθηκε ο καθρεφτης στην ντουλαπα, αυτος ο ολοσωμος ρε παιδι μου που μπορειτε εσεις οι γυναικες να δειτε το πισω μερος σας... Ε η αλλη με φορουσε κοφτο μαγιο πως το λετε εσεις brazil, αλλα τινγκα στο σπυρι... Που πας για αλατοθεραπεια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Γ@μησετα νικο.... Και γω καπως ετσι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πουλέτε, μου έχει μπει τελευταία μια ιδέα, να αγοράσω κάνα τάνκερ. Οπότε, ας τσεκάρω λέω στο car.gr, μήπως βρώ κάνα καλό μεταχειρισμένο. και, ω!!! Ναι! Ευκαιριάρα! Κελεπούρι, το τσιμπάω αβλεπί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εγώ το είπα. Κατά τα 30 θα πάω ένα ταξιδάκι προς Ασία μερία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μου 'χει χαλάσει ο ασύρματος. Λες να πάρω το τάνκερ για 11€, να ξηλώσω το vhf και να βγάλω το υπόλοιπο έξω από το σπίτι να το πάρει ο γύφτος όταν περάσει; Νομίζω συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ένα μύριο και εκατό χιλιάδες θέλει το τάνκερ. Δολάρια. Αλλά με λίγο παζάρι πιστεύω θα πέσουμε κάτω από το μύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Και πάνω πάνω έγραφαν 11€ οι απατεώνες και χάρηκα... Όλα κόλπα του μάρκετινγκ στις μέρες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έτσι. Σαν τις κουφάλες τους λαϊκατζήδες, βλέπεις από μακρυά την ταμπελάρα στις μπανάνες 1,00 ευρώ, και πας κοντά και στα δυο μηδενικά έχει από κάτω δύο μικρά μικρά ποδαράκια και το 1,00 γίνεται 1,99. Αλήτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις