Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εννοείς το laptop edition είναι πιο πλήρες?

In other news, πάει και το Child Of Light... :'(

https://www.youtube.com/watch?v=67VcSxZgxfE

Το αντίθετο..ειδικά αν θες να μεταφέρεις τα windows θέλεις καλώδιο οπότε παίρνεις το "απλό" desktop edition και όχι το laptop edition που έχει μόνο τον ssd Μέσα.H διαφορά μεταξύ των 2 εκδόσεων είναι νομίζω 8-10 ευρώ και ένα καλώδιο κάνει σίγουρα 6-7 να το πάρεις από αλλού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαχααχαχα...

Δυο πραγματα δεν καταλαβα σημερα στην παραλια γιατι οι γυναικες κουβαλατε δυο μαγιο και αλλαζετε μετα την πρωτη βουτια... Και οτι χαθηκε ο καθρεφτης στην ντουλαπα, αυτος ο ολοσωμος ρε παιδι μου που μπορειτε εσεις οι γυναικες να δειτε το πισω μερος σας...

Ε η αλλη με φορουσε κοφτο μαγιο πως το λετε εσεις brazil, αλλα τινγκα στο σπυρι... Που πας για αλατοθεραπεια... 

Χαχααχαχα...

Δυο πραγματα δεν καταλαβα σημερα στην παραλια γιατι οι γυναικες κουβαλατε δυο μαγιο και αλλαζετε μετα την πρωτη βουτια... Και οτι χαθηκε ο καθρεφτης στην ντουλαπα, αυτος ο ολοσωμος ρε παιδι μου που μπορειτε εσεις οι γυναικες να δειτε το πισω μερος σας...

Ε η αλλη με φορουσε κοφτο μαγιο πως το λετε εσεις brazil, αλλα τινγκα στο σπυρι... Που πας για αλατοθεραπεια... 

651.gif

• Like 1

Πουλέτε, μου έχει μπει τελευταία μια ιδέα, να αγοράσω κάνα τάνκερ. Οπότε, ας τσεκάρω λέω στο car.gr, μήπως βρώ κάνα καλό μεταχειρισμένο. και, ω!!! Ναι! Ευκαιριάρα! Κελεπούρι, το τσιμπάω αβλεπί.

5221848_0_b.jpg

• Like 1

Μου 'χει χαλάσει ο ασύρματος. Λες να πάρω το τάνκερ για 11€, να ξηλώσω το vhf και να βγάλω το υπόλοιπο έξω από το σπίτι να το πάρει ο γύφτος όταν περάσει;

Νομίζω συμφέρει

Έτσι. Σαν τις κουφάλες τους λαϊκατζήδες, βλέπεις από μακρυά την ταμπελάρα στις μπανάνες 1,00 ευρώ, και πας κοντά και στα δυο μηδενικά έχει από κάτω δύο μικρά μικρά ποδαράκια και το 1,00 γίνεται 1,99. Αλήτες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...