Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πωωω το 80% και βάλε τα είχα σε κασέτες και τα ακούγαμε με κολλητούς.

Μου είχε πάρει η μανούλα τον action man και είχα και ακόλουθο walkman.Πολύ ιν καταστάσεις.

ειχε ηχογραφησει η αδερφή μου κάτι τραγούδια τότε κ ειχα πάει στο μαγνητόφωνο και ειχα ηχογραφησει τη φωνή μου να ουρλιάζω και να λέω κάτι ακαταλαβήστικα στα μισά του τραγουδιού κ με κυνήγαγε αχχαχαχααχαχ

άσε ρε στα 90 :P

εγώ που ειμαι το 89 επειδή θυμάμαι σαν βίντεο στο μυαλό μου τα πάντα μέχρι και στην κούνια μου  (ειχα μια ξύλινη σκαλιστή και μου έδενε η μάνα μου αργότερα που μεγάλωσα λιγο ενα σεντόνι και γινόταν σαν αιώρα, πολύ μ άρεσε Μέχρι και το Πατρινό καρναβάλι ειχα παρακολουθήσει για λίγο οταν ημουν μωρό , είμασταν στο σπίτι μιας θείας και στο φευγα σταμάτησαμε να δουμε.

αυτό που θυμάμαι καλά ηταν πως ο κόσμος ειχε κάτι διαφορετικό ,κάτι απο παλιά Ελληνική ταινία.

Και τα θυμάμαι λες κ ηταν χθες κ επειδή ειχα πολλά πάρε δωσε με νοσοκομεία παλιότερα ηταν περισότερο άνθρωποι οι γιατροί-νοσοκόμες απότι σήμερα , οχι οτι σημερα ολοι ειναι αδιάφοροι , απλά τότε η εξαίρεση ηταν να βρεις τον αδιάφορο ενω σήμερα το ανάποδο.

Αλλα όσο ποιο παλιά θυμάμαι που δεν υπήρχε κρίση άγχος φαγωμάρα ειναι λες κ οι άνθρωποι μεταλάχθηκαν.

Α! κ ειχα προλάβει και τα λεωφορεία που ειχαν μπροστά κάτι σαν κάσα ξύλινη, δίπλα στον οδηγό

Βέβαια έχει και τα καλά του αλλα θα μου άρεσε να έχω ζήσει τα 20"-30" μου το 90"

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως το post του Thresh δεν ήταν για την 90-ίλα :P

ε καλά κ αμα φέρω τη γιαγιά μου που ειναι 90 θα αρχίσει να λέει για τότε που έβαζαν το πικάπ κ άκουγαν τραγούδια οι νέοι του χωριού κ αργότερα με τους γερμανούς δεν μπορούσαν

Now+what+would+make+you+think+I+m+a+trol

ασέ ρε που θα μας πεις και παππούδες ρε νικετς, επειδή ήμαστε ερασταί τα 90's...

πόσο εισαι ρα?

Δημοσ.

Πριν 5-6 μέρες πήγα κι εγώ για γυαλιά και βρήκα με έκπτωση 60% στα Grand Optical στο Mall. Δεν ξέρω πού αλλού έχει μαγαζιά αυτή η αλυσίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Metal Slug σου ρχομαιιιιιιιιιιιι

Νιωθω λίγο αρχαίος με τα παιχνίδια που παίζω. Είναι και το σύστημα αρχαίο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Το ζούμε μιλένιουμ !!!!

• Like 1
Δημοσ.

Metal Slug σου ρχομαιιιιιιιιιιιι

Νιωθω λίγο αρχαίος με τα παιχνίδια που παίζω. Είναι και το σύστημα αρχαίο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Το ζούμε μιλένιουμ !!!!

Τάδε εφη ο user που μιλαγε αρνητικά για το n64.

#karma_is_a_bitch

• Like 1
Δημοσ.

Τάδε εφη ο user που μιλαγε αρνητικά για το n64.

#karma_is_a_bitch

Νιτεντο 64? Εγώ; Αρ γιου σίριους μαν; γκιβ μι γιορ μάνει. γκιβ μι γιορ φακινγκ μανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...