viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Άντε και παντρεύομαστε με τον κλασικό τρόπο, άντε και η νύφη θέλει 2χιλιαρο για νυφικό. Γιατί ακριβώς να το σκάσουμε εμείς? Επειδη, θεωρητικά, σε κρατάει απο τα @@
NickTG Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Επειδη, θεωρητικά, σε κρατάει απο τα @@ Don't follow!
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Don't follow! It's okay απλώς μην υπό γράψεις τπτ https://soundcloud.com/brenmar/brenmar-medusa-feat-rush-davis
black_rabBiT Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 https://en.wikipedia.org/wiki/Gerbilling
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σημερα πηγα σε βαφτιση. Χορεψα. Εχω χορεψει αλλη μια φορα τα τελευταια 5 χρονια, στο γαμο του κολλητου μου που ημουν και κουμπαρος (τωρα βαφτιζε το παιδι του). Υπαρχει βιντεο να χορευω ενα τραγουδι που ηταν ολοι σε κυκλο ψιλοαγκαλια φαση και κινουμασταν γυρω γυρω (δε θυμαμαι lyrics και δεν εχω ακομα το βιντεο). Τελικα κατεληξα να πατησω εναν μονο ανθρωπο και αυτος ειναι αλλος κολλητος, οποτε survived it like a pro. Plus εφαγα και ενα απο τα πιο περιεργα πεσιματα της ζωης μου. ΕΒΕΡ. Απο ενα μιλφ ανατολικου μπλοκ που δεν ελεγε και τιποτα, αλλα τοσο απροκαλυπτο και χυμα πρωτη φορα. Ευτυχως δεν ειχα πιει και υπερβολικα πολυ. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Α ρε γκομενιάρη τύπε Ναι ναι, τρελα γκομενιαρης, εγω κι ο Δον Ζουαν φαση, τι να σου πω. Δεν ξερω ειλικρινα ποσο σκατα ειχε πιει η συγκεκριμενη γιατι εκανε τοσο κρα που αν δεν αλλαζα εντελως τον τροπο που καθομουν και το ολο concept θα το ειχε παρει πρεφα ολο το κεντρο και δε νομιζω να της ηταν αδιαφορο
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σημερα πηγα σε βαφτιση. Χορεψα. Εχω χορεψει αλλη μια φορα τα τελευταια 5 χρονια, στο γαμο του κολλητου μου που ημουν και κουμπαρος (τωρα βαφτιζε το παιδι του). Υπαρχει βιντεο να χορευω ενα τραγουδι που ηταν ολοι σε κυκλο ψιλοαγκαλια φαση και κινουμασταν γυρω γυρω (δε θυμαμαι lyrics και δεν εχω ακομα το βιντεο). Τελικα κατεληξα να πατησω εναν μονο ανθρωπο και αυτος ειναι αλλος κολλητος, οποτε survived it like a pro. Plus εφαγα και ενα απο τα πιο περιεργα πεσιματα της ζωης μου. ΕΒΕΡ. Απο ενα μιλφ ανατολικου μπλοκ που δεν ελεγε και τιποτα, αλλα τοσο απροκαλυπτο και χυμα πρωτη φορα. Ευτυχως δεν ειχα πιει και υπερβολικα πολυ. 2
Zaknafein Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απο ενα μιλφ ανατολικου μπλοκ που δεν ελεγε και τιποτα Αν δε λέει τπτ δεν είναι μιλφ... Συνομίλικη πες την 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Φανταστείτε το όλο σκηνικό. Μετά από 200 χρόνια με το πόσο θα έχουν προχωρήσει τα πράγματα. Θα βλέπουν βιντεάκια από την εποχή μας, θα λέει ο άλλος προκαλώ τον τάδε και τον τάδε και θα τρώει στην μάπα από μόνος του έναν κουβά νερό. Και αυτό. Πόσο καθυστερημένους θα πρέπει να μας θεωρούν
giorgos147 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Άμα δε μπαζώσεις ρε Πέτρο, πώς θα χτίσεις;
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Βασικά λόγω ηλικίας σε αυτόν πάει, άμα δεν χτίσεις τώρα, πότε θα χτίσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις