Valerie_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Παιδιά μην πηγαίνετε σε γάμους και πίνετε ένα ποτηράκι παραπάνω. γιατί μετά σας έχουν σε βίντεο να χορεύετε κονιτοπουλέικα τραγούδια. #fml
nicoc89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Παιδιά μην πηγαίνετε σε γάμους και πίνετε ένα ποτηράκι παραπάνω. γιατί μετά σας έχουν σε βίντεο να χορεύετε κονιτοπουλέικα τραγούδια. #fml κονιτογουατ ? ντέμν ντατ γκρίκ πίπλ
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν καλά στους γάμους; 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν καλά στους γάμους; με τρόμαξες κ μετά ειδα το ερωτηματικό μόνο ο γαμπρός Εγώ στους περισσοτερους μια χαρά περνάω. εγώ έχω πάει σε 3ης στον ένα πέρασα ψιλοσκατά γιατι ξέρασα πάνω σε μια γριά (πιτσιρίκι τότε) στους δυο ημουν στα 17 και στα 22? και στους δυο καλά πέρασα , ημουν φτιαγμένος κ χτύπησα κ μπύρες στο τραπέζι ο ήχος μέσα στην εκκλησία με έκανε να ανατριχίασω , παραλίγο να πιστέψω
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγώ εκτός από την αντικειμενική βαρεμάρα του "σκυλάδικου", αν είναι φίλος έχω και ενοχές που δεν τον προστάτευσα, ένα πράμα... Σε φάση ΑΝΕΤΑ προτιμούσα να κοιτάζω το ταβάνι και να κάνω φούσκες με τα σάλια μου, από το να πάω σε έναν γάμο. 2
black_rabBiT Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εγώ στους περισσοτερους μια χαρά περνάω. Χορεύεις κι έτσι;
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν καλά στους γάμους; Αυτοί που πεινάνε/γουστάρουν μουσικάρα και οι μπεκρίδες.
slipknot Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αν είναι φίλος έχω και ενοχές που δεν τον προστάτευσα, ένα πράμα... Φυσικά και θα έπρεπε να παίζεται σε κάθε γάμο. 1
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ε ναι, κακά τα ψέματα, έχεις μια ωραία σχέση και αποφασίζεις να παντρευτείς: μόνο προς τα κάτω μπορεί να πάει από εκεί και πέρα...
NickTG Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Χορεύεις κι έτσι; Ανάλογα. Γενικά πάντως πήγαινα παραδοσιακους χορούς κάμποσα χρόνια. Γενικά δεν βλέπω το λόγο να μην περάσω καλά. Τσαμπα φαΐ, τσαμπα ποτό, ακούω σχεδόν τα πάντα απο μουσική.
black_rabBiT Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν μίλησε κανείς για το τσαμπέ φαγητό.
slevinkelevra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 αντικειμενική βαρεμάρα του "σκυλάδικου", καταφερες να ορισεις με λιγες λεξεις αυτο που χρονια προσπαθουσα να εξηγησω περιφραστικα μου βαρανε στα νευρα οι βαρυγδουπες τελετες και το γλεντι μετα που δε γλενταει το ζευγαρι, αλλα ξεποδαριαζεται κανοντας pr με ατομα που δε γουσταρει κ εχει χρονια να δει θα παντρευτω τη κοπελια, που γουσταρω και σιχαινετε τις βλακειες στον γαμο. θα παντρευτουμε κρυφα κ θα λεμε μετα, α μωρε ναι, παντρευτηκαμε, because fuck you, that's why
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 ...or don't? Τι δουλειά έχει το κράτος ανάμεσά σας;
Valerie_ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 50 άτομα κάλεσμα είχε,λίγοι και καλοί,αsyμβίβαστοι όλοι θα σας δω όταν θα σκάτε διχίλιαρα για νυφικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις