Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πείτε μου έναν λόγο να μην βγω στον δρόμο και αρχίζω να σπάω ότι βρίσκω μπροστά μου.

Θες 2? Η συλληψη και το αυτοφορο.

Ξεχνα τη γυμναστικη. Φτιαξε το προγραμμα και τον υπνο σου. Εισαι ακομα σε διακοπες mode. Ασε τις τυψεις να σε κατακλεισουν επειδη δε διαβαζεις. Και μολις φτιαξεις και υπνο, μπουμ, θα αρχισει το διαβασμα.

Αααααααααααααχ τα νιατα, η αστηρευτη ενεργητικοτητα των 20something.

Δε μου λες, γκομενα εχεις? 

Δημοσ.

1) Μόνο διακοπές δεν έκανα. Διάβαζα άλλα πράγματα πιο ενδιαφέροντα και πιο χρήσιμα για το μέλλον μου από την κωλοσχολή.

2) Η γυμναστική σε βοηθάει να είσαι σε πρόγραμμα.

3) Δεν έχω γκόμενα.

Δημοσ.

1) Μόνο διακοπές δεν έκανα. Διάβαζα άλλα πράγματα πιο ενδιαφέροντα και πιο χρήσιμα για το μέλλον μου από την κωλοσχολή.

2) Η γυμναστική σε βοηθάει να είσαι σε πρόγραμμα.

3) Δεν έχω γκόμενα.

απλα αν ειχες γκομενα, το σεξακι θα σε βοηθουσε να κοιμηθεις. πιο πολυ απο τη γυμναστικη.

καθοσουνα το πρωι να βγαζεις υλη και το βραδυ βγαινε τσαρκα να βρεις καμια κοπελια

οριστε, μια χαρα προγραμμα

Δημοσ.

Και κάτι άλλο, εσυ γιατί έφαγες ακτινοβολία; Μαζί με το σκύλο ήσουνα;

Ναι. Και ο γιατρός μαζί όμως. Εκείνη τη στιγμή σκάλωσα. Από τη μία αναρωτιόμουν τι γίνεται, πώς "θα-μείνει-ο-σκύλος-ακίνητος" και από την άλλη πατούσε το κουμπί.

Τέλος πάντων. Δε ξέρω τι φάση παίχτηκε.

Δημοσ.

Ναι. Και ο γιατρός μαζί όμως. Εκείνη τη στιγμή σκάλωσα. Από τη μία αναρωτιόμουν τι γίνεται, πώς "θα-μείνει-ο-σκύλος-ακίνητος" και από την άλλη πατούσε το κουμπί.

Τέλος πάντων. Δε ξέρω τι φάση παίχτηκε.

ε καλά το άξιζε το καψερό να φας λιγη ακτινοβολία για αυτό :/

εγώ ξες ποσες φορές έφαγα ακτινοβολία? άστο

Δημοσ.

ε καλά το άξιζε το καψερό να φας λιγη ακτινοβολία για αυτό :/

εγώ ξες ποσες φορές έφαγα ακτινοβολία? άστο

Μου έκανε εντύπωση πάντως. Από τη μία άμα πας σε κανένα κέντρο υγείας για ακτινογραφία ο τύπος που τη τραβάει κλειδαμπαρώνεται σε άλλο δωμάτιο, και από την άλλη έχεις τον κτηνίατρο που τη τρώει, ενώ θα μπορούσε να βαρέσει μία ηρεμιστική να τη τραβήξει (ίσως λίγο ακραίο όμως, αφού δε γνωρίζει τις επιπτώσεις). Προς το παρόν, είμαστε 22 ώρες χωρίς νερό και φαγητό.

Μέρες.

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

Να'σαι καλά ρε storm, με έκανες και γελασα!

Και θενκ γιου για τα ωραία tip εξόντωσης κατσαρίδας.

Έκλεισα 3 ώρες στο κρεβάτι κοιτάζοντας το ταβάνι. Ώρα να σηκωθώ μάλλον.

Καλημεραααα

Sent from a galaxy far faaar away.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση πάντως. Από τη μία άμα πας σε κανένα κέντρο υγείας για ακτινογραφία ο τύπος που τη τραβάει κλειδαμπαρώνεται σε άλλο δωμάτιο, και από την άλλη έχεις τον κτηνίατρο που τη τρώει, ενώ θα μπορούσε να βαρέσει μία ηρεμιστική να τη τραβήξει (ίσως λίγο ακραίο όμως, αφού δε γνωρίζει τις επιπτώσεις). Προς το παρόν, είμαστε 22 ώρες χωρίς νερό και φαγητό.

Μέρες.

περαστικά του ..

δε σ έδωσε τίποτα ο γιατρός σαν συμπλήρωμα αφου δεν τρώει κ δεν πινει? δεν πρέπει να μεινει έτσι ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...