slevinkelevra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Τελικά άμα έχεις λεφτά, δεν έχεις μετά τι να τα κάνεις κατι θα βρεις εναλλακτικα, δωστα μου, να στα επενδυσω 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 δε μου λες , αυτο ειναι που το ξεκινησαν κατι τυποι απο το stackoverflow? και το πιο σημαντικο : ειναι οντως free, το χεις χρησιμοποιησει? η θα φτασω στα μισα του μαθηματος και θα μου ζηταει φραγκα? Δεν ξέρω τι παίζει με το ιστορικό του. Για πληρωμή έχω την εντύπωση πως είναι δωρεάν. Στην αρχή των μαθημάτων είμαι ακόμα. 1
slevinkelevra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δεν ξέρω τι παίζει με το ιστορικό του. Για πληρωμή έχω την εντύπωση πως είναι δωρεάν. Στην αρχή των μαθημάτων είμαι ακόμα. slevin tip #5481 μη βασιζεσαι μονο σε τετοια σαιτ, διαβαζε και κανονικα βιβλια...
nicoc89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Μέθρα! :3 έεει που πας; δε μας ειπες αν η κοσμοτε ξαναπηρε τηλ και σε τι σε πέτυχε αυτη τη φορά..... δε με πήρε και περίμενα μέχρι αργά με το πουλιμ στο χέρ! πως χοντρυνε έτσι ο busta fixed το μάθατε απο μένα. μου θυμησες εποχές lineage ΔΙΑΟΛΕ ΣΑΤΑΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ πρωι πρωι μου έφτιαξες τη διάθεση !!GOOD GOOD
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Παει το εχει χάσει ο κόσμος. #itsofficial Μέρες
gatokoritso Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 εδω και καιρο το φωναζουμε αυτο viper.. καλημερα ολη μερα! 2
viper2005 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Reseis ποσα κιλα πηρε ο εισβολεας; εδω και καιρο το φωναζουμε αυτο viper.. ] Ναι αλλα δεν περίμενα κάποιος να παει και να πει στον αστυνομικό 'σκότωσε με' και ο αστυνομικός να σέβεται τις επιθυμίες του... #lookinggood
slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 και το πιο σημαντικο : ειναι οντως free, το χεις χρησιμοποιησει? η θα φτασω στα μισα του μαθηματος και θα μου ζηταει φραγκα? Τσάμπα είναι, αλλά μην περιμένεις τίποτα τρελό. Από ένα σημείο και μετά γίνονται πολύ επαναλαμβανόμενα τα μαθήματα. Για να πάρεις μια μικρή ιδέα για τη γλώσσα καλό είναι. Και το Udacity ωραίο. Reseis ποσα κιλα πηρε ο εισβολεας; Πάστα Rhymes, Εισβολέας... τι συμβαίνει με τους rappers και παίρνουν κιλά; Επιδημία; 1
Valerie_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 τι να σου κάνει η κοκό από μόνη της αν δεν κόψεις τα άλλα πιώματα;
nicoc89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Reseis ποσα κιλα πηρε ο εισβολεας; τι να σου κάνει η κοκό από μόνη της αν δεν κόψεις τα άλλα πιώματα; οταν πίνεις χασίσι κάθε μέρα δε σε νοιάζει η εικόνα σου , εισαι ευχαριστημένος Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2014 από nicoc89 1
revolver1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 οτι πίνεις χασίσι κάθε μέρα δε σε νοιάζει η εικόνα σου , εισαι ευχαριστημένος Πίνω εγώ και ξέρω. 1
slevinkelevra Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 τι συμβαίνει με τους rappers και παίρνουν κιλά; Επιδημία; τα χασε το Θηριο και τα μοιραστηκανε οι υπολοιποι κανονικα τωρα που εχασε κιλα το Θηριο, δε θα πρεπε να λεγεται αλλιως? Σκελετος ξερω γω?
slipknot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 κανονικα τωρα που εχασε κιλα το Θηριο, δε θα πρεπε να λεγεται αλλιως? Σκελετος ξερω γω? Κρανίο;
Valerie_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 είχα δει το θηρίο σε live κάποτε και μετά από 2 τραγούδια δεν μπορούσε να αναπνεύσει,και δεν κουνιόταν ή χόρευε ξέρω γω. απλά όρθιος και τραγουδούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις