slipknot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Mary σαυτούς ήλπιζε η οικονομια μας ,lol, γιά ανάκαμψη και πήγαν και μας έκαναν εμπάργκο στις εξαγωγές. Στο διάολο. Καλύτεροι οι εμιρηδες. Αυτοι αγοράζουν χονδρικής. Ναι, όλοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στους 3 συγκεκριμένους gopniks που φοράνε σετ φόρμες Adidas, πίνουν vodka απ' τη βρύση και σνιφάρουν κόλλα. 1
Pantelwolf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σε βλέπω έχεις απελπιστεί.Σαν καλός συμφορουμίτης θα σου γράψω μερικά πράγματα που θα τους πεις όταν τους χτυπήσεις την πόρτα σαν ευγενική γειτόνισσα. Ίντι νάχουι έμπλαν εμπανί,σούκα,μπλιάτ,μούντακ,πίζντα,πιντάρ. Θα σε αγαπήσουν Βλέπω και ξαναβλέπω και έχεις δίκαιο (γ)εμπλΆν , και (γ)εμπλΆνι ο πληθυντικός. еблан ебланы
mary Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σε βλέπω έχεις απελπιστεί.Σαν καλός συμφορουμίτης θα σου γράψω μερικά πράγματα που θα τους πεις όταν τους χτυπήσεις την πόρτα σαν ευγενική γειτόνισσα. Ίντι νάχουι έμπλαν εμπανί,σούκα,μπλιάτ,μούντακ,πίζντα,πιντάρ. Θα σε αγαπήσουν Δε τολμώ να ρωτήσω τι σημαίνουν...... 1
black_rabBiT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (γ)εμπλΆν , και (γ)εμπλΆνι ο πληθυντικός. еблан ебланы http://makarenia.wordpress.com/2013/03/17/marouska_top/
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ti το βρήκες; Πλακα μου κανεις? Τωωωωρα? Προ πολλου. @Μαιρη μη διανοηθεις να τους πεις αυτα που σου λενε οι απο πανω. Πες τους να σου μαθουν Ρωσικα, εγω πληρωνω 16 ευρα την ωρα για να μαθω, εσυ τους εχεις και διπλα, επωφελησου. Επισης. Μila Kunis.... Θεα. Επισης να ξερετε πως και να ποσταρετε την φωτο που κυκλοφορει και ειναι αβαφτη το μυαλο μου αυτοματως θα την καταταξει σε φωτοσοπια οποτε απλα μη χασετε το χρονο σας.
black_rabBiT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πες να το μάθω κι εγώ γιατι τώρα τελευταία έχω μια κρίση ταυτότητας.
revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (γ)εμπλΆν , και (γ)εμπλΆνι ο πληθυντικός. еблан ебланы http://el.forvo.com/word/%D0%B5%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%BD/ Ό ένας yeblan ο άλλος eblan....βγάλε άκρη. Στορμ γιατί μαθαίνεις ρώσσικα?Ακούω πολλούς που ψάχνονται με την συγκεκριμένη γλώσσα και μου έκανε εντύπωση(τουρισμός?).
Pantelwolf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 μπαδεγουεη , πανω στο λινκ του μαυρολαγου, το όνομα είναι Μάργιουσκα, και με παχύ σ, όχι Μαρούσκα, Мария-МарЬя-Марьюшка κι εγώ όταν το έμαθα ένα τριαντάφυλλο στην καρδιά μου άφησε να πέσει το τελευταίο του φύλλο. ρεβολβερ, το e διαβάζεται γιέ στα ρώσικα, το δικό μας το ε είναι το "э" 1
black_rabBiT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τι έγινε μάθαμε ρωσσικα; Μπίζνα με ρώσσους κι έτσι;
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Στορμ γιατί μαθαίνεις ρώσσικα?Ακούω πολλούς που ψάχνονται με την συγκεκριμένη γλώσσα και μου έκανε εντύπωση(τουρισμός?). Βασικα ηθελα να αρχισω μια νεα ξενη γλωσσα μη λατινικη (ξερω ιταλικα/αγγλικα) και επαιζα αναμεσα σε Κινεζικα/Ρωσικα/Νορβηγικα. Τα πρωτα ηταν αυτοκτονια, τα τριτα πανακριβα και μαλλον αχρηστα, οποτε η πιο λογικη επιλογη ηταν τα δευτερα. Αλλα βοηθαει και στην τωρινη δουλεια μου να σου πω την αληθεια γιατι εργαζομαι σε ψιλοτουριστικ μερος, οποτε οσο να ναι βοηθησε και αυτο. Πλας γινεσαι και ανταγωνιστικος (στον τωρινο μου τομεα). Πλας μου χρηματοδοτει ενα μερος ο εργοδοτης μου @Κουνελακι, Ι ain't playin' this game man
black_rabBiT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν είμαι αυτός που νομίζεις. ΝΤΟΥ ΜΠΙΣΤ ΜΙΡ ΑΝΣ ΧΕΡΤΣ ΓΚΕΒΑΚΣΕΝ
nicoc89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν είμαι αυτός που νομίζεις. gon tal gisa na-hath graph gal graph veh gon graph vau graph don
Προτεινόμενες αναρτήσεις