slevinkelevra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τηλέφωνο μάνας: -Θέλω μια χάρη! Είναι εδώ η Νικολέτα η Ραλλη? Ok jennifer connelly ε? shia ma meeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ε άντε γαμήσου Θα σε ρίξω στην θάλασσα. 1
slipknot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Sin City: A Dame to Kill For -> Greece 21 August Eva Green's boobs -> when?
revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Sin City: A Dame to Kill For -> Greece 21 August Eva Green's boobs -> when? 300?
mary Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν αντέχω άλλο. Είναι εδώ και μια βδομάδα κατι Ρώσοι που νοικιάζουν το δίπλα και μου την έχει βαρέσει. Κάθε βράδυ που την αράζω έξω, τρώνε και πιάνουν κουβέντα. ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΚΟΎΩ ΆΛΛΑ Ρώσικα γ@μ& το πουτιν μου μέσα. Να ταν γαλλικά ή ιταλικά θα πήγαινα πάσο, αλλά δε μπορώ άλλο. Μερικές φορές φωνάζω επίτηδες όταν μιλάω μπας και σκάσουν. Τουλάχιστον η γειτόνισσα από την άλλη κάνει προσπάθειες να μάθει ελληνικά ή έστω ξέρει λίγα αγγλικά. Χαχα ο μλκς δίπλα μόλις στουκαρε στη σιτα..... 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τιιι φωνάζεις δυνατά όταμ μιλάς; Απαπαπαπα, καλά απορώ πως τολμάν και συνεχίζουν
Pantelwolf Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ρεβολβερ, ενα θεματάκι με το μεγάλο πηγούνι το έχεις πάντως. @mary1: τήχα, τήχα ταβάρης.
thomasG4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν αντέχω άλλο. Είναι εδώ και μια βδομάδα κατι Ρώσοι που νοικιάζουν το δίπλα και μου την έχει βαρέσει. Κάθε βράδυ που την αράζω έξω, τρώνε και πιάνουν κουβέντα. ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΚΟΎΩ ΆΛΛΑ Ρώσικα γ@μ& το πουτιν μου μέσα. Να ταν γαλλικά ή ιταλικά θα πήγαινα πάσο, αλλά δε μπορώ άλλο. Μερικές φορές φωνάζω επίτηδες όταν μιλάω μπας και σκάσουν. Τουλάχιστον η γειτόνισσα από την άλλη κάνει προσπάθειες να μάθει ελληνικά ή έστω ξέρει λίγα αγγλικά. Χαχα ο μλκς δίπλα μόλις στουκαρε στη σιτα..... Εγώ προσωπικά άμα είχα τη Mila Kunis για γειτόνισσα δεν θα είχα πρόβλημα να μιλάει και όλη μέρα ρωσικά. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν αντέχω άλλο. Είναι εδώ και μια βδομάδα κατι Ρώσοι που νοικιάζουν το δίπλα και μου την έχει βαρέσει. Κάθε βράδυ που την αράζω έξω, τρώνε και πιάνουν κουβέντα. ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΚΟΎΩ ΆΛΛΑ Ρώσικα γ@μ& το πουτιν μου μέσα. Να ταν γαλλικά ή ιταλικά θα πήγαινα πάσο, αλλά δε μπορώ άλλο. Μερικές φορές φωνάζω επίτηδες όταν μιλάω μπας και σκάσουν. Τουλάχιστον η γειτόνισσα από την άλλη κάνει προσπάθειες να μάθει ελληνικά ή έστω ξέρει λίγα αγγλικά. Χαχα ο μλκς δίπλα μόλις στουκαρε στη σιτα..... Μ' αρέσει, το κρατάω που λέει κι ο σλέβης.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Mary σαυτούς ήλπιζε η οικονομια μας ,lol, γιά ανάκαμψη και πήγαν και μας έκαναν εμπάργκο στις εξαγωγές. Στο διάολο. Καλύτεροι οι εμιρηδες. Αυτοι αγοράζουν χονδρικής. 1
revolver1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν αντέχω άλλο. Είναι εδώ και μια βδομάδα κατι Ρώσοι που νοικιάζουν το δίπλα και μου την έχει βαρέσει. Κάθε βράδυ που την αράζω έξω, τρώνε και πιάνουν κουβέντα. ΔΕ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΚΟΎΩ ΆΛΛΑ Ρώσικα γ@μ& το πουτιν μου μέσα. Να ταν γαλλικά ή ιταλικά θα πήγαινα πάσο, αλλά δε μπορώ άλλο. Μερικές φορές φωνάζω επίτηδες όταν μιλάω μπας και σκάσουν. Τουλάχιστον η γειτόνισσα από την άλλη κάνει προσπάθειες να μάθει ελληνικά ή έστω ξέρει λίγα αγγλικά. Χαχα ο μλκς δίπλα μόλις στουκαρε στη σιτα..... Σε βλέπω έχεις απελπιστεί.Σαν καλός συμφορουμίτης θα σου γράψω μερικά πράγματα που θα τους πεις όταν τους χτυπήσεις την πόρτα σαν ευγενική γειτόνισσα. Ίντι νάχουι έμπλαν εμπανί,σούκα,μπλιάτ,μούντακ,πίζντα,πιντάρ. Θα σε αγαπήσουν ρεβολβερ, ενα θεματάκι με το μεγάλο πηγούνι το έχεις πάντως. Βλέπω και ξαναβλέπω και έχεις δίκαιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις