gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Παρασκευη βραδυ, Σαββατο ξημερωματα, καποιος ξεχασμενος θα ειναι εδω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πάλι αϋπνίες ρε γαύρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Παντου εισαι παοκακι. Παλι αυπνιες. Την κυριακη θα λυθουν τα μαγια και θα μπορω να κοιμηθω φυσιολογικες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Περιμένω να τελειώσει το unpacking το γαμημένο το titanfall να την πέσω για ύπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Περιμένω να τελειώσει το unpacking το γαμημένο το titanfall να την πέσω για ύπνο Σε προειδοποιησα για αυτο στο status. Παλι καλα που εβλεπα ταινια και δεν το παρακολουθουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 εδώ έπιασαν και μένα οι αυπνίες...τραγικό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ποια ταινία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Νυστάζω αλλά βαριέμαι να κοιμηθώ...γενικά νταουνιλα...ουτε για ταινίες ούτε για τίποτα δεν έχω όρεξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μια απο τα ιδια και εγω. Μεσα, νυσταζω αλλα εχω διαβασμα γαμωτο. Καλη συνεχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ποια ταινία; Shaun of the dead. Εντωμεταξυ δεν γινετε να δεις ταινια του edgar wright, στην οποια πρωταγωνιστει ο simon pegg χωρις να εχεις μια εξαδα μπυρες Μου τελειωσαν και λεω να παω σε κανα μπαρακι. Σκεφτομαι την κοινωνικη κατακραυγη ομως που θα μου ασκειται ως lonely cowboy (Να ναι καλα αυτο το τοπικ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Shaun of the dead. Φοβερη. Ειδικα το χορευτικο στην παμπ με υποκρουση queen,ειναι επικη σκηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έδινα μάθημα σήμερα , άϋπνος περι τις 30 ώρες . Εριξα εναν υπνο 18:00 με 22:00 και για διάλειμμα απο την εξεταστική πήγαμε μετά απο 1μιση μηνα για ρετσίνες . Σε αναζωογονεί η άτιμη αντε να κοιμηθώ τώρα , ουτε καν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Η μετρια ηταν η συναυλία, η εγω εχω αρχισει να μην τρελενομαι με τα μπιτακια, η η παρεα δεν ηταν η καλυτερη. Αλλα ρε πουστη γκραματικ, τι επινες την περιοδο που αποφασιζες να το γυρισεις στο dupstep? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κανα γιατρο στο κολπο δεν εχουμε να μας γραφει zanax μπας και επελθει ηρεμια στο φορουμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις