ParhsG Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Πιάσαν πριν κατι ημέρες κατι ντελιβεράδες για κλοπές.Τους πιάσαν και εχει βγει και ειδηση και πήγα και βρηκα κατι κλέμένα που μου ειχαν παρει. Εγραφε η δικογραφία πάνω τα ονοματα τους αλλα δε τα προσεξα γιατι νομιζα πως θα επερνα αντιγραφο.(νιωθω πολυ μ*). Το θέμα ειναι οτι μου ειπαν οτι μπορει να γίνει δικαστήριο μπορεί και όχι. Έχουν βρει πολλα πραγματα και πάει μαλλον κοσμος. Ειδα και μέρη αυτοκινήτων πέρα απο ανταλακτικα μοτο. Πως μπορώ να ξερω αν θα γίνει δικαστήριο; Μου ειπαν να τα κρατήσω τα πραγματα ενω πριν μου ειπαν να τα κανω οτι θελω.Δε πηρα ξεκαθαρη απαντηση. Επισης υπάρχει τροπος να παρω αντιγραφο; Μπορει πχ ο deliveras που ερχεται να ειναι αυτος ο κλέφτης και δε θα το ξέρω. (δε νομιζω να πας φυλακή αν κάνεις ληστείες έτσι δεν είναι; (παρα μονο μετα απο πολλα χρονια) )
slevinkelevra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αυτές που κάνουν λολόου λολοου https://www.youtube.com/watch?v=UDAaevTq51I#t=42 2
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Είναι μια γάτα απέναντι και κάνει εκείνες τις ξεφτυλισμένες κραυγές τις ανάτριχες... Που είναι τα CD του Πάριου όταν τα χρειάζεσαι;! σε εμενα δεν κανουν λολουυυ αλλα νιααααααααααρ και κραυγη.ειναι μαφιοζες και πλακώνονται στο ξυλο :devil:
black_rabBiT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 WΕDONTNΕΕDNOWΑTΕRLΕTTHΕMOTHERFUCKERBURN BURN MOTHERFUCKER BURN 1
slevinkelevra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 WΕDONTNΕΕDNOWΑTΕRLΕTTHΕMOTHERFUCKERBURN BURN MOTHERFUCKER BURN επικη κομματαρα το ξεσταυρι μου μεσα ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΑΥΡΕ ΚΟΥΝΕΛΕ 90τιλα κ ετσι φαση αρχιζω να σε παω κ σενα
nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=UDAaevTq51I#t=42 1
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Βαριεεεεεεεεεμαιιιιιιιι................ πειτε κατι.... Η μαλλον θα παω να κουτσομπολεψω καμια στο φμπ
nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 οι νεκροι μας ακούνε σκάσε ρε μη λες τέτοια Βαριεεεεεεεεεμαιιιιιιιι................ πειτε κατι.... Η μαλλον θα παω να κουτσομπολεψω καμια στο φμπ δερφούλαμ εχεις facebook ? κάτσε να σε τσεκάρω , σας έχω όλους αποθηκευμένους στη λίσταμ
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 δερφούλαμ εχεις facebook ? κάτσε να σε τσεκάρω , σας έχω όλους αποθηκευμένους στη λίσταμ Αμαν αμαν....... Λιγο τρομοκρατηθηκα που το διαβασα αυτο....
nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αμαν αμαν....... Λιγο τρομοκρατηθηκα που το διαβασα αυτο.... 2
slevinkelevra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Βαριεεεεεεεεεμαιιιιιιιι................ πειτε κατι.... βοζινιωτη, εσυ? 1
n0la Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εκεί που έπινα καφεδάκι σήμερα πέρασε το αυτοκίνητο της google με την κάμερα Το είδα τελευταία στιγμή ρε γαμώτο, δεν πρόλαβα να βγω μπροστά στο δρόμο να κάνω καμιά μαλακία 1
revolver1990 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αμαν αμαν....... Λιγο τρομοκρατηθηκα που το διαβασα αυτο.... He knows shieeeeeeeeeeeet ΝιcoΛάτση You know nothing 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις