whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Προσωπικά συνδέομαι με ssh σε εξωτερικό σέρβερ που έχει μεταβλητό σύστημα κωδικών http://www.tokenguard.com/RSA-SecurID-SID700.asp?source=base&gclid=CM_b1sH-nMACFehj7AodiWgAVQστη συνέχεια συνδέομαι στον υπολογιστή μου πάλι με ssh και μετά ελέγχω τα emails μου. Επομένως, χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, έχω 3 κωδικούς των 16+ ψηφίων και ενα μεταβλητό ανά λεπτό με 10 ψηφία.
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Προσωπικά συνδέομαι με ssh σε εξωτερικό σέρβερ που έχει μεταβλητό σύστημα κωδικών http://www.tokenguard.com/RSA-SecurID-SID700.asp?source=base&gclid=CM_b1sH-nMACFehj7AodiWgAVQστη συνέχεια συνδέομαι στον υπολογιστή μου πάλι με ssh και μετά ελέγχω τα emails μου. Επομένως, χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, έχω 3 κωδικούς των 16+ ψηφίων και ενα μεταβλητό ανά λεπτό με 10 ψηφία. 1) wtf 2) Jesus look @ dat prices In other news Πρεπει να πάρω οθόνες και κάρτα γραφικών. Σπερες
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Προσωπικά συνδέομαι με ssh σε εξωτερικό σέρβερ που έχει μεταβλητό σύστημα κωδικών http://www.tokenguard.com/RSA-SecurID-SID700.asp?source=base&gclid=CM_b1sH-nMACFehj7AodiWgAVQστη συνέχεια συνδέομαι στον υπολογιστή μου πάλι με ssh και μετά ελέγχω τα emails μου. Επομένως, χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, έχω 3 κωδικούς των 16+ ψηφίων και ενα μεταβλητό ανά λεπτό με 10 ψηφία. 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Υποπτεύομαι ότι του κάηκαν οι gpu με επιπτώςεις στις οθόνες. Edit: Μας μπέρδευεις ρε Μαιρούλα! Διότι σέβομαι τις απαιτήσεις ασφαλείας των πελατών μου :·)
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το "χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια" μαρεσε......
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ρε privacy freaks και να εχεις αποθηκευμενους τους κωδικους στο κινητο σου (για λαπτοπ πασο), αφενος το εχεις κλειδωμενο οποτε και να στο κλεψουν κλαην, αφετερου του εχεις πεταξει ενα Cerberus και αν στο κλεψουν του δινεις ενα remote wipe και τελειωνει η υποθεση και με τους κωδικους και με τα προσωπικα σου αρχεια. Νιαου. 1
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 https://www.kickstarter.com/projects/1112194275/marie-the-affordable-humanoid-robot-prototype =]
black_rabBiT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Bάηπερ, μην περιμένεις να πηδήξεις πριν τον Γενάρη του 2017.
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το "χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια" μαρεσε......;·)
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Bάηπερ, μην περιμένεις να πηδήξεις πριν τον Γενάρη του 2017. Comedy gold.jpg
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ρε privacy freaks και να εχεις αποθηκευμενους τους κωδικους στο κινητο σου (για λαπτοπ πασο), αφενος το εχεις κλειδωμενο οποτε και να στο κλεψουν κλαην, αφετερου του εχεις πεταξει ενα Cerberus και αν στο κλεψουν του δινεις ενα remote wipe και τελειωνει η υποθεση και με τους κωδικους και με τα προσωπικα σου αρχεια. Νιαου. Γιατί να αποθηκεύσω κωδικούς και προσωπικά αρχεία στο κινητό; Το Android φροντίζει να έχω σύνδρομο καταδίωξης και μόνο που το χρησιμοποιώ. Comedy gold.jpg Τώρα συνειδητοποιείς πως αυτό βγήκε για άτομα σαν την Valerie, που δεν μπορούν να δούνε εικόνες στον browser τους. Πόσο μπροστά το 4chin;
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γιατί να αποθηκεύσω κωδικούς και προσωπικά αρχεία στο κινητό; Το Android φροντίζει να έχω σύνδρομο καταδίωξης και μόνο που το χρησιμοποιώ. Τώρα συνειδητοποιείς πως αυτό βγήκε για άτομα σαν την Valerie, που δεν μπορούν να δούνε εικόνες στον browser τους. Πόσο μπροστά το 4chin; 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γιατί να αποθηκεύσω κωδικούς και προσωπικά αρχεία στο κινητό; Το Android φροντίζει να έχω σύνδρομο καταδίωξης και μόνο που το χρησιμοποιώ. Nταξ ενα δικιο στο δινω δε λεω.. Ρε σεις περαστε μια απο τις μικρες αποριες μπας και ξερει κανενας αυτο που ρωτησα το μεσημερι πληζ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις