Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά συνδέομαι με ssh σε εξωτερικό σέρβερ που έχει μεταβλητό σύστημα κωδικών http://www.tokenguard.com/RSA-SecurID-SID700.asp?source=base&gclid=CM_b1sH-nMACFehj7AodiWgAVQστη συνέχεια συνδέομαι στον υπολογιστή μου πάλι με ssh και μετά ελέγχω τα emails μου. Επομένως, χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, έχω 3 κωδικούς των 16+ ψηφίων και ενα μεταβλητό ανά λεπτό με 10 ψηφία.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσωπικά συνδέομαι με ssh σε εξωτερικό σέρβερ που έχει μεταβλητό σύστημα κωδικών http://www.tokenguard.com/RSA-SecurID-SID700.asp?source=base&gclid=CM_b1sH-nMACFehj7AodiWgAVQστη συνέχεια συνδέομαι στον υπολογιστή μου πάλι με ssh και μετά ελέγχω τα emails μου. Επομένως, χωρίς να μαι παρανοϊκός με την ασφάλεια, έχω 3 κωδικούς των 16+ ψηφίων και ενα μεταβλητό ανά λεπτό με 10 ψηφία.

1) wtf

2) Jesus look @ dat prices

In other news

Πρεπει να πάρω οθόνες και κάρτα γραφικών.

Σπερες

Δημοσ.

huh-what.gif

• Like 2
Δημοσ.

Υποπτεύομαι ότι του κάηκαν οι gpu με επιπτώςεις στις οθόνες.

Edit:

Μας μπέρδευεις ρε Μαιρούλα! Διότι σέβομαι τις απαιτήσεις ασφαλείας των πελατών μου :·)

• Moderators
Δημοσ.

Ρε privacy freaks και να εχεις αποθηκευμενους τους κωδικους στο κινητο σου (για λαπτοπ πασο), αφενος το εχεις κλειδωμενο οποτε και να στο κλεψουν κλαην, αφετερου του εχεις πεταξει ενα Cerberus και αν στο κλεψουν του δινεις ενα remote wipe και τελειωνει η υποθεση και με τους κωδικους και με τα προσωπικα σου αρχεια. Νιαου.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε privacy freaks και να εχεις αποθηκευμενους τους κωδικους στο κινητο σου (για λαπτοπ πασο), αφενος το εχεις κλειδωμενο οποτε και να στο κλεψουν κλαην, αφετερου του εχεις πεταξει ενα Cerberus και αν στο κλεψουν του δινεις ενα remote wipe και τελειωνει η υποθεση και με τους κωδικους και με τα προσωπικα σου αρχεια. Νιαου.

Γιατί να αποθηκεύσω κωδικούς και προσωπικά αρχεία στο κινητό; Το Android φροντίζει να έχω σύνδρομο καταδίωξης και μόνο που το χρησιμοποιώ.

Comedy gold.jpg

Τώρα συνειδητοποιείς πως αυτό βγήκε για άτομα σαν την Valerie, που δεν μπορούν να δούνε εικόνες στον browser τους. Πόσο μπροστά το 4chin;

Δημοσ.

tumblr_lpf836CatD1qzugii.jpg

qszjZDw.jpg

Γιατί να αποθηκεύσω κωδικούς και προσωπικά αρχεία στο κινητό; Το Android φροντίζει να έχω σύνδρομο καταδίωξης και μόνο που το χρησιμοποιώ.

Τώρα συνειδητοποιείς πως αυτό βγήκε για άτομα σαν την Valerie, που δεν μπορούν να δούνε εικόνες στον browser τους. Πόσο μπροστά το 4chin;

ICWeFGh.jpg

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Nταξ ενα δικιο στο δινω δε λεω..

Ρε σεις περαστε μια απο τις μικρες αποριες μπας και ξερει κανενας αυτο που ρωτησα το μεσημερι πληζ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...