Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

περίμενε αλλες 4ης και κοιμήσου αλλα όχι και να πεθάνεις

Άστα αυτά και πήγαινε δες το τελευταίο από true blood...όσκαρ σεναρίου και ηθοποιίας....

μη μου λες τέτοια και κόντεψα να κατουριστώ απ τα γελοια μεσημεριάτικα με το falling skies
πάρε τον ένα μαλακα και βάρα τον άλλο μαλάκα έγινε η σειρά
πρώτη φορά βλέπω σειρά και θέλω να πεθάνουν ολοι , ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΙΕΝΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ! :cry:
θα το δω το βράδυ με το φαί

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι σερί από χθες για να στρώσω το πρόγραμμα ύπνου. Είμαι πτώμα τώρα. Να πέσω για λίγο τώρα ή θα χτυπήσω 6ωρο και να περιμένω άλλες 4 ώρες για το οριστικό sleep;

Σε νιώθω. Περίμενε.

Δημοσ.

ΚεεΠαςς εγκρίνω και εγώ.

μλκ τι περίμενε. το βλέπω το κρεβάτι και με φωνάζει. σε κλάσματα δευτερολέπτου θα αρχίσει το ροχαλητό-σεισμός. και παίζει το βράδυ να μου έχει φύγει. μου έχει τύχει και είχα μείνει σχεδόν δύο μέρες έτσι.

Δημοσ.

εγώ πάντως οταν κάνω μπάνιο κάνω με ζεστό και στο τέλος με παγωμένο που κόβει την ανάσα

Δερφούλησμ??  :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και ειδικά sections στο forum όπου θα πάρεις πιο εμπεριστατωμένες απόψεις, Βαλεριάνα. ΟΜΩΣ πρέπει να τονιστεί ότι ένας password manager δεν είναι πανάκεια. Όπως έγραψε και ο senpaikelover, κενά υπάρχουν. Ο μόνος πραγματικά ασφαλής τρόπος είναι να έχεις τους κωδικούς στο μυαλό σου. Ή στην χειρότερη να τους γράψεις σε ένα χαρτί το οποίο από πίσω θα γράφει "Ψώνια Σούπερ Μάρκετ" ή κάτι ανάλογα άσχετο και ύστερα να το κρύψεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ή στην χειρότερη να τους γράψεις σε ένα χαρτί το οποίο από πίσω θα γράφει "Ψώνια Σούπερ Μάρκετ" ή κάτι ανάλογα άσχετο και ύστερα να το κρύψεις.

Μυστικά του μακιγιάζ. και δεν θα τα ψάξει κανείς ποτέ.

Δημοσ.

Αν κρυπτογραφήσεις το μπακαλόχαρτο και μετά με την μέθοδο της στεγανογραφίας κρύψεις τον κωδικό στον καζαμία, τότε ναι, δεν θα τα ψάξει κανείς ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ενα reset. Δεν διαγράφει password, ιστορικό κλπ Μόνο τα addon θα πρέπει να ξανα βάλεις

https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems

Edit: Ακυρο αυτό που σου έγραψα. Τώρα είδα το τελευταίο μνμ σου. Κάνε restart το ρούτερ

Που σας βρήκαμε με αυτές τις συμβουλές;;;

Βάλερι:

1. Φτιάχνεις καφέ.

2. Βάζεις Linux.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κρυπτογραφήσεις το μπακαλόχαρτο και μετά με την μέθοδο της στεγανογραφίας κρύψεις τον κωδικό στον καζαμία, τότε ναι, δεν θα τα ψάξει κανείς ποτέ.

Αυτός βασικά είναι ο πιο legit τρόπος απ' όσους αναφέρθηκαν.

Δημοσ.

valerie βγαλε ενα τοπ 10 και μαθε το απεξω.τα υπολοιπα backup και στην ακρη.οχι κωδικούς στο κινητο.

εκαψα το καφε στο καινουργιο μπιαλετι μπρικι :-(

και καθομαι και το πινω γιατι βαριεμαι να φτιαξω καινουργιο(μπραβο μαλακα που πηρες μονο σπυρι και οχι αλεσμενο για ωρα αναγκης)..απονη ζωη

Δημοσ.

τι παίζει με το ice bucket challenge ρε παιδιά;

http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82/ceos-%CF%84%CE%B7%CF%82-silicon-valley-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%C2%AB%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1-r7283

Ερε παιδια, ειπαμε η λυση ειναι ενας γενικος κωδικος και με συμβολα αριθμους οι υπολοιποι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...