nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 περίμενε αλλες 4ης και κοιμήσου αλλα όχι και να πεθάνεις Άστα αυτά και πήγαινε δες το τελευταίο από true blood...όσκαρ σεναρίου και ηθοποιίας.... μη μου λες τέτοια και κόντεψα να κατουριστώ απ τα γελοια μεσημεριάτικα με το falling skiesπάρε τον ένα μαλακα και βάρα τον άλλο μαλάκα έγινε η σειράπρώτη φορά βλέπω σειρά και θέλω να πεθάνουν ολοι , ΟΡΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΙΕΝΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ! θα το δω το βράδυ με το φαί
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 το roboform είναι εντάξει παιδιά; Προσωπικά έχω καλή άποψη για το KeePass. 3
black_rabBiT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Είμαι σερί από χθες για να στρώσω το πρόγραμμα ύπνου. Είμαι πτώμα τώρα. Να πέσω για λίγο τώρα ή θα χτυπήσω 6ωρο και να περιμένω άλλες 4 ώρες για το οριστικό sleep; Σε νιώθω. Περίμενε.
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ΚεεΠαςς εγκρίνω και εγώ. μλκ τι περίμενε. το βλέπω το κρεβάτι και με φωνάζει. σε κλάσματα δευτερολέπτου θα αρχίσει το ροχαλητό-σεισμός. και παίζει το βράδυ να μου έχει φύγει. μου έχει τύχει και είχα μείνει σχεδόν δύο μέρες έτσι.
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 εγώ πάντως οταν κάνω μπάνιο κάνω με ζεστό και στο τέλος με παγωμένο που κόβει την ανάσα Δερφούλησμ?? 1
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Προσωπικά έχω καλή άποψη για το KeePass. ε κιπας ιτ ιζ δεν αφου το λετε 2 ατομα
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Υπάρχουν και ειδικά sections στο forum όπου θα πάρεις πιο εμπεριστατωμένες απόψεις, Βαλεριάνα. ΟΜΩΣ πρέπει να τονιστεί ότι ένας password manager δεν είναι πανάκεια. Όπως έγραψε και ο senpaikelover, κενά υπάρχουν. Ο μόνος πραγματικά ασφαλής τρόπος είναι να έχεις τους κωδικούς στο μυαλό σου. Ή στην χειρότερη να τους γράψεις σε ένα χαρτί το οποίο από πίσω θα γράφει "Ψώνια Σούπερ Μάρκετ" ή κάτι ανάλογα άσχετο και ύστερα να το κρύψεις. 2
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ή στην χειρότερη να τους γράψεις σε ένα χαρτί το οποίο από πίσω θα γράφει "Ψώνια Σούπερ Μάρκετ" ή κάτι ανάλογα άσχετο και ύστερα να το κρύψεις. Μυστικά του μακιγιάζ. και δεν θα τα ψάξει κανείς ποτέ.
black_rabBiT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν κρυπτογραφήσεις το μπακαλόχαρτο και μετά με την μέθοδο της στεγανογραφίας κρύψεις τον κωδικό στον καζαμία, τότε ναι, δεν θα τα ψάξει κανείς ποτέ. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Κάνε ενα reset. Δεν διαγράφει password, ιστορικό κλπ Μόνο τα addon θα πρέπει να ξανα βάλεις https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems Edit: Ακυρο αυτό που σου έγραψα. Τώρα είδα το τελευταίο μνμ σου. Κάνε restart το ρούτερ Που σας βρήκαμε με αυτές τις συμβουλές;;; Βάλερι: 1. Φτιάχνεις καφέ. 2. Βάζεις Linux. 2
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αν κρυπτογραφήσεις το μπακαλόχαρτο και μετά με την μέθοδο της στεγανογραφίας κρύψεις τον κωδικό στον καζαμία, τότε ναι, δεν θα τα ψάξει κανείς ποτέ. Αυτός βασικά είναι ο πιο legit τρόπος απ' όσους αναφέρθηκαν.
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 valerie βγαλε ενα τοπ 10 και μαθε το απεξω.τα υπολοιπα backup και στην ακρη.οχι κωδικούς στο κινητο. εκαψα το καφε στο καινουργιο μπιαλετι μπρικι και καθομαι και το πινω γιατι βαριεμαι να φτιαξω καινουργιο(μπραβο μαλακα που πηρες μονο σπυρι και οχι αλεσμενο για ωρα αναγκης)..απονη ζωη
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 τι παίζει με το ice bucket challenge ρε παιδιά; http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82/ceos-%CF%84%CE%B7%CF%82-silicon-valley-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%C2%AB%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1-r7283 Ερε παιδια, ειπαμε η λυση ειναι ενας γενικος κωδικος και με συμβολα αριθμους οι υπολοιποι. 1
gatokoritso Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 γενικος κωδικος ειναι δικοπο μαχαιρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις