Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Nαι. αλλά και στο κινητό το ίδιο. με ενημερωμένους περιηγητές.
thomasG4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Xμ,όχι. Θα χαθούν οι κωδικοί και μετά άντε ξανάμανά κλικ στο forgot your password? και δεν θέλω. Κάνε ενα reset. Δεν διαγράφει password, ιστορικό κλπ Μόνο τα addon θα πρέπει να ξανα βάλεις https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems Edit: Ακυρο αυτό που σου έγραψα. Τώρα είδα το τελευταίο μνμ σου. Κάνε restart το ρούτερ 1
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 η απλά GODMOD Δε θέλω να μπερδεύεις τις ιδιότητές σου και να έχουμε κανένα bottleneck στο performance..
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Κάνε ενα reset. Δεν διαγράφει password, ιστορικό κλπ Μόνο τα addon θα πρέπει να ξανα βάλεις https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems Edit: Ακυρο αυτό που σου έγραψα. Τώρα είδα το τελευταίο μνμ σου. Κάνε restart το ρούτερ Καθημερινά ανοιγοκλείνει όταν φεύγω από σπίτι
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γιατί έχεις αποθηκευμένα τα passwords στον browser των συσκευών που χρησιμοποιείς, ειδικά όταν είναι φορητές όπως το laptop ή το smartphone; Αυτό σημαίνει ότι όποιος αποκτήσει πρόσβαση στις συσκευές αυτές, δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να αποκτήσει και πρόσβαση στα διάφορα accounts που έχεις. Αν δυσκολεύεσαι να θυμάσαι τους διάφορους κωδικούς, η μόνη ενδεδειγμένη λύση είναι ένας password manager στον οποίο θα αποθηκεύσεις όλα τα usernames/passwords για τους λογαριασμούς σου και το μόνο που θα χρειαστεί να θυμάσαι, θα είναι ένα master pass (σεβαστού μήκους) για να έχεις πρόσβαση σε αυτά. Θέλοντας να γλυτώσεις κόπο και χρόνο θυσιάζεις κάτι από την ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων. 4
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Πολύ σπαστικιά η γκόμενα. Για μπάτσες.
thomasG4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καθημερινά ανοιγοκλείνει όταν φεύγω από σπίτι Μπορεί να υπερθερμαίνεται. Άμα το έχεις σε τραπεζάκι με τραπεζομάντηλο δοκίμασε να βγάλεις το τραπεζομάντηλο γιατί έτσι ζεστένεται πιο εύκολα.
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εντάξει σλιπ μην μαστιγώσεις κιόλα. Μπορεί να υπερθερμαίνεται. Άμα το έχεις σε τραπεζάκι με τραπεζομάντηλο δοκίμασε να βγάλεις το τραπεζομάντηλο γιατί έτσι ζεστένεται πιο εύκολα. έχω φουρφουροβάση
slevinkelevra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 slipknot's right =) αν και ουτε password manager δεν ειναι κ 100% ασφαλη αυτα, εδω ειχαμε το heartbleed, το password manager θα ναι ασφαλες? βρες ενα κολπακι να θυμασαι διαφορετικους κωδικους και να τους συνδεεεις με πραγματα που κανεις, πχ αν το πρωι ανοιγεις τα μειλ σου, βαλε στο password τη λεξη coffee ποιο ειν το προβλημα, δε σου ανοιγει εικονες? ψαξε λιγο τις ρυθμισεις που εχεις στον browser για τις εικονες , μπας και
nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μυράει σχέση πάθους στην ατμόσφαιρα απο πλευράς voziniotis-3μονο μην σκάσει κανας τοξο και πει "και γω σέλω :" (" Εντάξει σλιπ μην μαστιγώσεις κιόλα. έχω φουρφουροβάση u wot m8 ?
revolver1990 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 μυράει σχέση πάθους στην ατμόσφαιρα απο πλευράς voziniotis-3 μονο μην σκάσει κανας τοξο και πει "και γω σέλω :" (" u wot m8 ? Άστα αυτά και πήγαινε δες το τελευταίο από true blood...όσκαρ σεναρίου και ηθοποιίας....
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Είμαι σερί από χθες για να στρώσω το πρόγραμμα ύπνου. Είμαι πτώμα τώρα. Να πέσω για λίγο τώρα ή θα χτυπήσω 6ωρο και να περιμένω άλλες 4 ώρες για το οριστικό sleep;
Προτεινόμενες αναρτήσεις