viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ΠΑΠΑΡΙΑ! εγω κρυωνα πανω στην μηχανη. Σπερες
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αιντα ρε, μια χαρα δροσα εχει στη Χαλκιδικη. Ειμαι που μαι ετσι, μη τρωω και το καυσωνα στο κεφαλι....
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Βγήκα από την σπηλιά μου σήμερα μετά από καιρό και κατέβηκα κέντρο. Τι μπουτιά ειναί αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Ήθελα να την βγάλω να την παίξω μέσα στο λεωφορείο. Τα σάλια έτρεχαν. Απαπαπαπα. Χαμός.
black_rabBiT Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Ήθελα να την βγάλω να την παίξω μέσα στο λεωφορείο. Α όχι να της τα ζουλήξεις; Να την φασώσεις; Να της πιάσεις κουβέντα; ΝΑ - ΤΗΝ - ΠΑΙΞΕΙΣ. 5
Adon1s Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Αιντα ρε, μια χαρα δροσα εχει στη Χαλκιδικη. Ειμαι που μαι ετσι, μη τρωω και το καυσωνα στο κεφαλι.... Χθες παντως Σιθωνία μας τρόμαξε για τα καλά , μεσημεράκι κανει ενα ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΒΒΒΒΒΡΡΡΡΟΟΟΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και απο πανω μουνταμαρα , μαυρα σύννεφα , ρίχνει και εναν αέρα και κηνυγούσαμε ομπρέλες που ξεκόλησσαν . Τελευταία στιγμή καταφερα και επιασα απο το παλουκι μια ομπρέλλα που πήγαινε για headshot σε ενα παιδακι.
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Γενικά ρε παιδί μου εκεί άμα πιάσει αέρας πιάνει γερός αέρας. κι εγώ έχω κυνηγησει ομπρέλα στη βεριά.
mary Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Για μπανιο χθες πηγε η αδερφη μου και λεει πως δροσισε αρκετα το νερο.....
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Α όχι να της τα ζουλήξεις; Να την φασώσεις; Να της πιάσεις κουβέντα; ΝΑ - ΤΗΝ - ΠΑΙΞΕΙΣ. Να τα πιάσω; Θα λιποθυμούσα επί τόπου. Εδώ στην θέα και γινόταν ζημιά.
Valerie_ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 τι παίζει με το ice bucket challenge ρε παιδιά;
nicoc89 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Did you kill her with fire? όι άλλαξα θέση γιατι δε βάζουν αποσμητικό καλοκαιριάτικα, παραλίγο να βγάλω το σπρέι απ την τσάντα να την ψεκάσω τι παίζει με το ice bucket challenge ρε παιδιά; νέα μόδα εγώ πάντως οταν κάνω μπάνιο κάνω με ζεστό και στο τέλος με παγωμένο που κόβει την ανάσα έτσι έμαθα απο μικρός
Προτεινόμενες αναρτήσεις