Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αιντα ρε, μια χαρα δροσα εχει στη Χαλκιδικη. Ειμαι που μαι ετσι, μη τρωω και το καυσωνα στο κεφαλι....

Δημοσ.

Βγήκα από την σπηλιά μου σήμερα μετά από καιρό και κατέβηκα κέντρο. Τι μπουτιά ειναί αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Ήθελα να την βγάλω να την παίξω μέσα στο λεωφορείο. Τα σάλια έτρεχαν. Απαπαπαπα. Χαμός.

Δημοσ.

Ήθελα να την βγάλω να την παίξω μέσα στο λεωφορείο.

Α όχι να της τα ζουλήξεις; Να την φασώσεις; Να της πιάσεις κουβέντα; ΝΑ - ΤΗΝ - ΠΑΙΞΕΙΣ.

• Like 5
Δημοσ.

Αιντα ρε, μια χαρα δροσα εχει στη Χαλκιδικη. Ειμαι που μαι ετσι, μη τρωω και το καυσωνα στο κεφαλι....

Χθες παντως Σιθωνία μας τρόμαξε για τα καλά ,

μεσημεράκι κανει ενα  ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΒΒΒΒΒΡΡΡΡΟΟΟΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ και απο πανω μουνταμαρα , μαυρα σύννεφα , ρίχνει και εναν αέρα και κηνυγούσαμε ομπρέλες που ξεκόλησσαν . 

Τελευταία στιγμή καταφερα και επιασα απο το παλουκι μια ομπρέλλα που πήγαινε για headshot σε ενα παιδακι.

Δημοσ.

Για μπανιο χθες πηγε η αδερφη μου και λεει πως δροσισε αρκετα το νερο.....

Δημοσ.

Α όχι να της τα ζουλήξεις; Να την φασώσεις; Να της πιάσεις κουβέντα; ΝΑ - ΤΗΝ - ΠΑΙΞΕΙΣ.

Να τα πιάσω; Θα λιποθυμούσα επί τόπου. Εδώ στην θέα και γινόταν ζημιά.

Δημοσ.

Did you kill her with fire?

όι άλλαξα θέση :wacko:

γιατι δε βάζουν αποσμητικό καλοκαιριάτικα, παραλίγο να βγάλω το σπρέι απ την τσάντα να την ψεκάσω

τι παίζει με το ice bucket challenge ρε παιδιά;

νέα μόδα

εγώ πάντως οταν κάνω μπάνιο κάνω με ζεστό και στο τέλος με παγωμένο που κόβει την ανάσα

έτσι έμαθα απο μικρός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...