Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλακα ποσο μαγεία είναι αυτό το αεράκι με την δροσιά που έχει σήμερα; Φαααααααααααααακ, δεν θέλω να κάνω τίποτα απολύτως. Απλά να απολαύσω ΤΗΝ ΜΗ Γ.....ΝΗ ΖΕΣΤΗ !!!!

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΝΑΙ ΒΟΤΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΠΛΑ.!

Δημοσ.

η γιαγιά μου 90 χρονών δουλευε απο μικρό παιδί στα χωράφια μέσα στον ήλιο, έσπασε το πόδι της κ έκανε εγχείρηση πριν 2 χρόνια κ έβαλε κάτι εμφυτευματα και την χτύπησε αμάξι πριν λιγους μηνες κ έσπασε κ η μασέλα της κ το χέρι της και ζει μονη της συντηρείται κομπλέ , δεν θέλει μαγκούρες ,περπατάει γρηγορότερα απο τον μέσο άνθρωπο αλλα οκ δε τρέχει
μπορεί να μετακινήσει το ψηγείο μονη της και σηκώνει βάρος που η μέση νεα γυναίκα δεν μπορεί
δε φορούσε καπέλο μέχρι πριν κανα χρόνο , ποτε στη ζωή της
δεν έχει ρυτίδες , το πρόσωπο της ειναι φράπα
οι εξετάσεις τις βγαίνουν μπαμ και δεν χρειάζεται πολλα φάρμακα

και οι νέες γυναίκες φοβούνται τις ρυτίδες ...
οσο περνάνε οι γενιές τόσο ποιο soft γινονται οι άνθρωποι
σε 100-200 χρόνια θα ειμαστε ζελέδες σε κονσέρβες με λαμπάκια που θα πετάνε

• Like 1
Δημοσ.

Μην ξεχνάς πως οι δεκαετίες που μεγάλωνε η γιαγιά σου δεν είχαν τέτοια ηλιακή ακτινοβολία και ούτε ήξεραν τι θα πει έγκαυμα.

Δημοσ.

ναι ρε , σε πειράζω , καλά κάνεις , ο ηλιος δν ειναι παιχνίδι :3
αλλα μου κάνει εντύπωση η φτιάξη της, μέχρι πριν το χειρουργίο στο πόδι ανεβαινε κ κλάδευε δέντρα με το πριόνι
damn

Δημοσ.

άλλοι άνθρωποι,σκληραγωγημένοι!

Ε να γίνουμε και εμείς έτσι. Τι στον πεο θέλει; Δεν νομίζω να είναι μόνο τα κατσάβραζα που περπατούσαν. Θέλω το κλειδί της σκληραγώγησης και της μακροζωίας τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Επιστροφή μετά απο 5 μέρες camping εν Χαλκιδική με 3 τόνους πιο μαύρο δέρμα , σοκολατί , λατινικό , να με βλέπουν τα νέτα και να θέλουνε να μου τονε φάνε και εμένα ολάκερο απο πάνω μέχερι κάτω .

Εγια μολα εγια λεσα βάλε και τις μπάλες μέσα φαση

Απο βδομάδα 5 μερο στους ξενερωτους ασπρουλιάρηδες Βρετανους .

Δημοσ.

ήρεμα μαμά, θα σου ρθει εμηνόπαυση.

Βασικά άκυρο. Θα ακουγόντα καλύτερα το  ... όπως είσαι στην κουζίνα. Τώρα όμως !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...