Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μαλακα ποσο μαγεία είναι αυτό το αεράκι με την δροσιά που έχει σήμερα; Φαααααααααααααακ, δεν θέλω να κάνω τίποτα απολύτως. Απλά να απολαύσω ΤΗΝ ΜΗ Γ.....ΝΗ ΖΕΣΤΗ !!!!
nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ΝΑΙ ΒΟΤΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΠΛΑ.!
Valerie_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Τρεις ώρες στη θάλασσα με καπέλο Αλίκη Βουγιουκλάκη σαν τις γιαγιάδες. #δενθέλωνακάνωρυτίδες
nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 η γιαγιά μου 90 χρονών δουλευε απο μικρό παιδί στα χωράφια μέσα στον ήλιο, έσπασε το πόδι της κ έκανε εγχείρηση πριν 2 χρόνια κ έβαλε κάτι εμφυτευματα και την χτύπησε αμάξι πριν λιγους μηνες κ έσπασε κ η μασέλα της κ το χέρι της και ζει μονη της συντηρείται κομπλέ , δεν θέλει μαγκούρες ,περπατάει γρηγορότερα απο τον μέσο άνθρωπο αλλα οκ δε τρέχειμπορεί να μετακινήσει το ψηγείο μονη της και σηκώνει βάρος που η μέση νεα γυναίκα δεν μπορείδε φορούσε καπέλο μέχρι πριν κανα χρόνο , ποτε στη ζωή τηςδεν έχει ρυτίδες , το πρόσωπο της ειναι φράπαοι εξετάσεις τις βγαίνουν μπαμ και δεν χρειάζεται πολλα φάρμακακαι οι νέες γυναίκες φοβούνται τις ρυτίδες ...οσο περνάνε οι γενιές τόσο ποιο soft γινονται οι άνθρωποισε 100-200 χρόνια θα ειμαστε ζελέδες σε κονσέρβες με λαμπάκια που θα πετάνε 1
Valerie_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Μην ξεχνάς πως οι δεκαετίες που μεγάλωνε η γιαγιά σου δεν είχαν τέτοια ηλιακή ακτινοβολία και ούτε ήξεραν τι θα πει έγκαυμα.
nicoc89 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ναι ρε , σε πειράζω , καλά κάνεις , ο ηλιος δν ειναι παιχνίδι :3αλλα μου κάνει εντύπωση η φτιάξη της, μέχρι πριν το χειρουργίο στο πόδι ανεβαινε κ κλάδευε δέντρα με το πριόνιdamn
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 άλλοι άνθρωποι,σκληραγωγημένοι! Ε να γίνουμε και εμείς έτσι. Τι στον πεο θέλει; Δεν νομίζω να είναι μόνο τα κατσάβραζα που περπατούσαν. Θέλω το κλειδί της σκληραγώγησης και της μακροζωίας τώρα. 1
Adon1s Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Επιστροφή μετά απο 5 μέρες camping εν Χαλκιδική με 3 τόνους πιο μαύρο δέρμα , σοκολατί , λατινικό , να με βλέπουν τα νέτα και να θέλουνε να μου τονε φάνε και εμένα ολάκερο απο πάνω μέχερι κάτω . Εγια μολα εγια λεσα βάλε και τις μπάλες μέσα φαση Απο βδομάδα 5 μερο στους ξενερωτους ασπρουλιάρηδες Βρετανους .
Voziniotis-3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ήρεμα μαμά, θα σου ρθει εμηνόπαυση. Βασικά άκυρο. Θα ακουγόντα καλύτερα το ... όπως είσαι στην κουζίνα. Τώρα όμως !!!
gatokoritso Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Που ήσουν γατοκοριτσο και γύρισες; διακουπες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις