revolver1990 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Κι ένας γνωστός μου τέτοια έλεγε παίρνοντας φάρμακα και κοντεύει να μείνει ανάπηρος. Έχουν πλάκα πάντως αυτοί που λένε ότι δεν παίρνουν λες και οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και δεν θυμόμαστε πως ήταν πριν ένα μήνα. Εγώ δεν παίρνω τίποτα.
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ακούω τέτοια μουσική και δεν έχω βάλει ούτε απλό τσιγάρο στο στόμα μου. Ξεκολλάτε λίγο. Αν αυτό σας αποτρέπει να ακούτε και εσείς τέτοια μουσική καλά κωλόζωα είστε.
slevinkelevra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ακούω τέτοια μουσική και δεν έχω βάλει ούτε απλό τσιγάρο στο στόμα μου. Ξεκολλάτε λίγο. Αν αυτό σας αποτρέπει να ακούτε και εσείς τέτοια μουσική καλά κωλόζωα είστε. ψηλε! ακουω house, trap, trip hop, soul, jazz, funk, 60s, 70s, scratching/djing, λιγοτερη reaggae και πιο παλια πολυ hip hop και techno. ειμαστε εκει εξω , αλλα μη χωνεις ετσι, γτ με πιουριστες ροκ/μεταλαδες και σκυλαδες δεν υπαρχει ελπιδα. καταλαβαινω οτι τωρα που σαι πιτσιρικας σχετικα θες να μοιραστεις κατι γαματο π ανακαλυψες [ετσι ημουν κ γω], αλλα μεγαλωνωντας θα δεις οτι το να λες στον αλλο για τη μουσικη σου, δεν αλλαζει κατι, ουτε σε σενα ουτε σ αυτον. επισης, οπως ειχες πει κ για τον προγραμματισμο, μην περφανευεσαι εκτος του κυκλου σου φιλικα παντα ρει οπως θα λεγαμε κ καποια χρονια πριν, εμεις πρεπει να βρεθουμε ν ανταλαξουμε cd // που χαθηκες ρε βαλερί?
slevinkelevra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Βγάζω λέπια. Καλα, που εισαι , στο Βυθο του Μπικινι ?
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 @nicoc ομορφο και βλαμμενο αγορι μου, γιατι να παρεις φαρμακα? εδω ρε μαν τα κραζεις μετα λες αμα λαχει θα παρω? ψηλε ουτε καν, μακρια απ αυτα ρε, καλα εισαι κ ετσι ηθελα να ακούσω ιστορίες για τα φάρμακα απο άτομα που δεν έχουν σχέση με το χώρο , να γελάσω κ να γινει κ λιγο νταβαντούρι μόνο ο stormrain δουλευει στη συχνότητα μου με αυτά που σας κάνω πάντως αυτο που κατάλαβα ειναι πως καλως μας κυβερνάνε αυτοι που μας κυβερνάνε , ειμαστε χρυσόψαρα αχαχχαχααχχαχα
slevinkelevra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 με αυτά που σας πάντως αυτο που κατάλαβα ειναι πως καλως μας κυβερνάνε αυτοι που μας κυβερνάνε , ειμαστε χρυσόψαρα αχαχχαχααχχαχα η αληθεια ειναι οτι δε σε καταλαβα....λειπει κ ενα ρημα κιολας...για ανεπτυξε μου λιγο τη σκεψη σου
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Κι ένας γνωστός μου τέτοια έλεγε παίρνοντας φάρμακα και κοντεύει να μείνει ανάπηρος. Έχουν πλάκα πάντως αυτοί που λένε ότι δεν παίρνουν λες και οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και δεν θυμόμαστε πως ήταν πριν ένα μήνα. εμένα ενας γνωστός μου γούσταρε μηχανές , ητανε κ λιγο μαλακοκαυλης με τις μηχανές και πήγε στούκαρε με το κεφάλι σε ενα αγροτικό κ έμεινε ανάπηρος σε καροτσάκι. Τώρα τον άλλοτε γκόμενο-μαγκάκο τον ταίζει η μάνα του σούπες με το κουτάλι και τον αλλάζει οταν κατουριέται/χεζεται η αληθεια ειναι οτι δε σε καταλαβα....λειπει κ ενα ρημα κιολας...για ανεπτυξε μου λιγο τη σκεψη σου ρώτα τον stormrain που με καταλαβαίνει 100% :3 thanx & fixed
Valerie_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ? Παραλληλιζεις μηχανές με αναβολικά ?
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ? Παραλληλιζεις μηχανές με αναβολικά ? α νομιζα οτι λέγαμε ιστορίες με γνωστούς μας sorry.. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ααααα η βαλερι για αυτά τα φάρμακα έλεγε. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααα 1
slevinkelevra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ρώτα τον stormrain που με καταλαβαίνει 100% :3 ειπαμε, δε μπορω να ενοχλω τον κοσμο, πες μου ρε παιδι μου εσυ κ κατι θα καταλαβω εγω
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 ειπαμε, δε μπορω να ενοχλω τον κοσμο, πες μου ρε παιδι μου εσυ κ κατι θα καταλαβω εγω οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις