Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πάρε 'με όποτε θες (αμηηηήν) και άβελε αποκατέ να τα φτιασιδώσουμε φιλενάδα!

Νάκα μπενάβεις μωρή τζάστρα και μου χαλάς την δουλειά!

τα μπεναβεις κοσιε και σε ειχα για ατζιναβωτη...

Σαν τρε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι είχα την εντυπωση οτι το μπραζίλιαν είναι αυτό που μένει ενα κομμάτι σε σχήμα "τραπέζιου"  απο πάνω ;

by the way δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή αν γενικότερα εκει έξω υπάρχει αυτή η ταση , αλλα έχω την εντυπωση πως η επιστροφή στις κλασσικές περιορισμένες , πωόδεις , περιποιημένες καταστάσεις έχει αρχίσει να κερδίζει δειλα δειλά έδαφος . Καλτ καταστασεις δηλαδη .

Προσωπικά δεν με χαλάει αρκεί να υπαρχει περιποίηση .

• Like 1

*μόνο τα πλαινά

*όλο και αφήνεις μια γραμμή

*όλο,γυαλί,τζάμι,ροδάκινο.

:D

wtf γραμμή;;; as in κεραυνός,σχεδιάκι κτλ;;

ναιιι

μπιιιιιιχ

πλάκα πλάκα ας μιλήσουμε για laser...

ούτε για πλάκα σε κείνη την περιοχή laser,φοβάμαι δεν ξέρω γιατί.

χρατς χρουτς το κερί και τέλος

ναι ναι βάλτε λάζερ να φύγει καμια ακτίνα να σας κάνει ηλεκτροκόληση στο έτσι να δω τι θα κάνετε μετά

ούτε για πλάκα σε κείνη την περιοχή laser,φοβάμαι δεν ξέρω γιατί.

χρατς χρουτς το κερί και τέλος

εγώ το σκέφτομαι σοβαρά όχι μόνο εκεί, παντού γιατί είμαι και κάτασπρη... χρόνο να χα και να μην ήταν καλοκαίρι

ναι ναι βάλτε λάζερ να φύγει καμια ακτίνα να σας κάνει ηλεκτροκόληση στο έτσι να δω τι θα κάνετε μετά

πλαστικός χειρουργός darling, τον εμπιστεύεσαι να σου βάλει βυζί, να σας μεγαλώσει το τέτοιο και φοβάσαι το laser???

Σηκώνει μεγάλη συζήτηση το θέμα λέιζερ καθώς είναι πολύ πρόσφατο και δεν ξέρεις αν μετά από περίοδο που οι ορμόνες σου θα κάνουν τραμπολίνο(εγκυμοσύνη πχ) τι θα γίνει.

έχω συζητήσει με πλαστικό και μου είπε διάφορα οπότε δεν το ρισκάρω.

εγώ το σκέφτομαι σοβαρά όχι μόνο εκεί, παντού γιατί είμαι και κάτασπρη... χρόνο να χα και να μην ήταν καλοκαίρι

πλαστικός χειρουργός darling, τον εμπιστεύεσαι να σου βάλει βυζί, να σας μεγαλώσει το τέτοιο και φοβάσαι το laser???

τa φοβaμaι τa λaζερ

cyclops-blast.gif

Σηκώνει μεγάλη συζήτηση το θέμα λέιζερ καθώς είναι πολύ πρόσφατο και δεν ξέρεις αν μετά από περίοδο που οι ορμόνες σου θα κάνουν τραμπολίνο(εγκυμοσύνη πχ) τι θα γίνει.

έχω συζητήσει με πλαστικό και μου είπε διάφορα οπότε δεν το ρισκάρω.

α εμένα μου πε έλα αρκεί να μην είναι καλοκαίρι. και γενικά έχει δει τις ορμονικές μου που λόγω θυρεοειδή και πολυκυστικών είναι studio, και μου είπε ότι ίσως όταν έχουν έξαρση οι ορμόνες να πρέπει να το περνάμε πιο συχνά...

Γουλί τελείως, αυστηρά

Οπα λέτε για κούρεμα με μηχανή στο σπίτι μόνοι σας; Εγκρίνω. Έχω να πάω κουρείο 2 χρόνια κοντά επειδή τα παίρνω μόνος. Το κακό είναι οτυ γλομπέ είναι τέρμα άθλια σε μένα οπότε κάνω υπομονή ένα μήνα ξέροντας οτι δεν βλέπομαι.

2lxz3g7.jpg

α εμένα μου πε έλα αρκεί να μην είναι καλοκαίρι. και γενικά έχει δει τις ορμονικές μου που λόγω θυρεοειδή και πολυκυστικών είναι studio, και μου είπε ότι ίσως όταν έχουν έξαρση οι ορμόνες να πρέπει να το περνάμε πιο συχνά...

Αν δεν φοβάσαι τότε βουρ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...