TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 σα το σελινι αγαπαει αλεξι? Exactly my friend, Σελήνη πρώτη διδάξασα..! Ιν μουν γουί τραστ!!
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Καλημέρα κόσμε. Ενδιαφέρον προβλέπεται η σημερινή μέρα μιας και μόλις ξύπνησα. Επίσης, τι φλωρούμπας αυτός ο ζζυζ ρε παιδιά; Μαγκιά κλανιά που λέμε ένα πράγμα.
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Επίσης, τι φλωρούμπας αυτός ο ζζυζ ρε παιδιά; Μαγκιά κλανιά που λέμε ένα πράγμα. Σε αφήνω στην κρίση του νίκοτς.. #ωθεοι
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Επίσης, τι φλωρούμπας αυτός ο ζζυζ ρε παιδιά; Μαγκιά κλανιά που λέμε ένα πράγμα.
caution Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 "Δεν ξέρω, μπορεί να είναι που σε χάζευα πριν με την calippo, αλλά μήπως να μου έδινες το τηλεφωνάκι σου..."Και να σου λέει μετά η χοντρή ότι το Ελληνικό Kamaki είναι μύθος ε... cult ημίθεοι ρε πούστη μου
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μλκ Νικοτς πόσο του μοιάζεις αυτουνού εμφανισιακά αλλά και σαν συμπεριφορά; Μλκ είναι σαν να βλέπω εσένα στις φώτος, δεν ξέρω γιατι Υ.Γ. Επίσης, θέλω καλό PC να λιώσω μερικά gamessssssssss. Μέχρι τότε πάμε για ένα UT 2004 και πολύ μας είναι. 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Flu shots γελάω κάθε φορά που τη βλέπω το εχω πει σε πολλούς ,αν δε το χεις μέσα σου δε θα γινεις ουτε με ενα εργοστάσιο φαρμάκων οσοι παίρνουν φάρμακα κ έχουν γαμάτα σώματα καταβάλουν δέκα φορές την προσπάθεια που καταβάλει ο μέσος αθλούμενος και στο φαί και στην προπόνηση , οταν παίρνεις φάρμακα δεν προσπαθείς να γινεις καλύτερος ΠΡΕΠΕΙ να γινεις καλύτερος. δεν έχω δοκιμάσει φάρμακα γιατι δεν ηρθε η ώρα μου , δεν το σκέφτομαι καν, ούτε περιμένω την κατάληλη στιγμή οταν και αν νιώσω οτι μου χρειάζεται θα το κανω και θα το κάνω σωστά γιατι οταν κανω αυτό που νιώθω με κάνει χαρούμενο και το να ειμαι χαρούμενος ειναι ο λογος για να ζω. προτιμώ να πεθάνω νεος παρά να ζησω νεκρος μεχρι να σαπίσω ειναι δυσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί ηταν αυτο που ηταν , γιατι ειμαι αυτο που ειμαι γιατι για εμένα η ζωή δεν ειναι δεδομενη , οχι οταν έχεις φτάσει τόσο κοντά στον θάνατο τοσες φορές, οχι οταν έχεις ζησει αυτά που έχω ζησει . Ολοι οι άλλοι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν σκεπτόμενοι το αυριο , δεν τους ενοχλώ , ισως και αν κανω λάθος και πεθάνω νεος η αποτύχω στη ζωή μου να έχουν ενα λόγο να νιώσουν καλύτερα για τους εαυτούς τους, μέχρι τότε ομως κανω αυτό που θέλω και ειμαι αυτός που ειμαι γιατι μπορώ Μλκ Νικοτς πόσο του μοιάζεις αυτουνού εμφανισιακά αλλά και σαν συμπεριφορά; Μλκ είναι σαν να βλέπω εσένα στις φώτος, δεν ξέρω γιατι thanks brah αλλα δεν βλέπω αυτό που βλέπεις , καθενας μας ειναι μοναδικός , δεν θα γινω σαν αυτόν ούτε αλλοι σαν εμένα
viper2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 γελάω κάθε φορά που τη βλέπω το εχω πει σε πολλούς ,αν δε το χεις μέσα σου δε θα γινεις ουτε με ενα εργοστάσιο φαρμάκων οσοι παίρνουν φάρμακα κ έχουν γαμάτα σώματα καταβάλουν δέκα φορές την προσπάθεια που καταβάλει ο μέσος αθλούμενος και στο φαί και στην προπόνηση , οταν παίρνεις φάρμακα δεν προσπαθείς να γινεις καλύτερος ΠΡΕΠΕΙ να γινεις καλύτερος. δεν έχω δοκιμάσει φάρμακα γιατι δεν ηρθε η ώρα μου , δεν το σκέφτομαι καν, ούτε περιμένω την κατάληλη στιγμή οταν και αν νιώσω οτι μου χρειάζεται θα το κανω και θα το κάνω σωστά γιατι οταν κανω αυτό που νιώθω με κάνει χαρούμενο και το να ειμαι χαρούμενος ειναι ο λογος για να ζω. προτιμώ να πεθάνω νεος παρά να ζησω νεκρος μεχρι να σαπίσω ειναι δυσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί ηταν αυτο που ηταν , γιατι ειμαι αυτο που ειμαι γιατι για εμένα η ζωή δεν ειναι δεδομενη , οχι οταν έχεις φτάσει τόσο κοντά στον θάνατο τοσες φορές, οχι οταν έχεις ζησει αυτά που έχω ζησει . Ολοι οι άλλοι μπορούν να συνεχίσουν να ζουν σκεπτόμενοι το αυριο , δεν τους ενοχλώ , ισως και αν κανω λάθος και πεθάνω νεος η αποτύχω στη ζωή μου να έχουν ενα λόγο να νιώσουν καλύτερα για τους εαυτούς τους, μέχρι τότε ομως κανω αυτό που θέλω και ειμαι αυτός που ειμαι γιατι μπορώ Blah blah blah Bonus: πρώτος ενικός & zyzz 1
slevinkelevra Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 @nicoc ομορφο και βλαμμενο αγορι μου, γιατι να παρεις φαρμακα? εδω ρε μαν τα κραζεις μετα λες αμα λαχει θα παρω? ψηλε ουτε καν, μακρια απ αυτα ρε, καλα εισαι κ ετσι
Voziniotis-3 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Πάμε; http://www.thesnight.gr/seli-mountain-gathering-2014-live-ultimate-experience/ Μαλάκες αγαπήστε τέτοια μουσικά ακούσματα μην αρχίσω να σας καντιλιάζω ε. Άντε βλαχαράδες, μόνο ροκ και λαικά, σκατοέλληνες.
Valerie_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Κι ένας γνωστός μου τέτοια έλεγε παίρνοντας φάρμακα και κοντεύει να μείνει ανάπηρος. Έχουν πλάκα πάντως αυτοί που λένε ότι δεν παίρνουν λες και οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί και δεν θυμόμαστε πως ήταν πριν ένα μήνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις