Valerie_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 "Ο 47χρονος λοιπόν πιθανότατα, αφού έκανε στην άκρη του δρόμου με το αυτοκίνητα, σκότωσε με την καραμπίνα την οποία είχε μαζί του της 47χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η γυναίκα φέρει τραύμα στο στήθος, ενώ ο άνδρας, φέρει τραύμα στο πηγούνι." καραμπίνα στο κεφάλι. χριστέ μου τι αντίκρισαν οι εκαβιτες.
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 μια στη γειτονιά μου πριν χρόνια έβαλε την καραμπίνα του κουνιάδου της στο σαγώνι προς τα πάνω και πυροβόλησε και βρήκαν το μισό της πρόσωπο?μυαλό ? στο ταβάνι Καλημερες απο μπητσομπαρο. το πρωί που το ειδα ειχα διαβάσει καλημέρες απο Μητροπάνο
Liverpool89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Το ρουλεμαν που το σηκωνει. Vw group ειναι; Οταν ειχα το fabia το ειχε κανει κανα δύο φορες. Χρονια πολλααααα σε ολους που γιορταζουν Καλημερες απο μπητσομπαρο. Χαλασαν τα δυο αγκιστρα που πιανουν το παραθυρο... Και μασισε την ντιζα προς το παρον το χω με βιδα μεχρι να παρω το μηχανισμο.... θα λιωσω.. λετε να βαλω την κοπελα μου να οδηγαει να με εγω απο το παραθυρο....
Gtr34 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μεχρι το περιπτερο πηγα, κανα 5λεπτο περπατημα και ενιωσα την σολα να μαλακωνει. Πολυ ζεστη !
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 στην Αθήνα έχετε 5 βαθμούς περισότερο απο εδώ και έχετε κ καυσαέριο παραπάνω και η ολη φάση κάνει χειρότερη την ατμόσφαιραπως νιώθετε που ειστε σε χειρότερη κατάσταση ?
slevinkelevra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 στην Αθήνα έχετε 5 βαθμούς περισότερο απο εδώ και έχετε κ καυσαέριο παραπάνω και η ολη φάση κάνει χειρότερη την ατμόσφαιρα πως νιώθετε που ειστε σε χειρότερη κατάσταση ? οτι η πατρα δεν εχει καυσαεριο και εχει την καθαρια ατμοσφαιρα της κορυφογραμμης των Αλπεων.... Το λες RnB ή Hip-Hop ; Hip-Hop
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 οτι η πατρα δεν εχει καυσαεριο και εχει την καθαρια ατμοσφαιρα της κορυφογραμμης των Αλπεων.... η Πάτρα έχει , εδω που μένω δεν έχει γω ειμ απο χωριό α , τι νόμζες οτ γράφω έτσ για καλαπούρ ? αλλα τις περισότερες φορές γράφω πρωτευουσιανικα για να μην κοροιδευουν οι άλλοι τα ΤΑΤΡΟΛΤΟΥINSOMNIA!!! 1
slevinkelevra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 η Πάτρα έχει , εδω που μένω δεν έχει γω ειμ απο χωριό α , τι νόμζες οτ γράφω έτσ για καλαπούρ ? αλλα τις περισότερες φορές γράφω πρωτευουσιανικα για να μην κοροιδευουν οι άλλοι τα ΤΑΤΡΟΛΤΟΥINSOMNIA!!! α πιο εξω εισαι παλικαρα μου? ριο? αιγιο? οτι εσυ δεν εισαι τρολτουινσομνια?
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) παιδιά πως λέγεται αυτό το ρούχο με την μια τιράντα ? το πήρα απο την αδερφή μου και το φόρεσα , ίσα μια φωτογραφία πρόλαβα κ έβγαλα , μετά μου το πήρε και δε λέει πως το λένε και με αρέσει! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από nicoc89
revolver1990 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 παιδιά πως λέγεται αυτό το ρούχο με την μια τιράντα ? το πήρα απο την αδερφή μου και το φόρεσα , ίσα μια φωτογραφία πρόλαβα κ έβγαλα , μετά μου το πήρε και δε λέει πως το λένε και με αρέσει! jizz.jpg ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. 2
nicoc89 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 αστα αυτα και πες πως λέγεται το ρούχο θέλω να πάρω να το φοράω έξω να φαίνεται η μια μου ρωγα!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις