Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Ο 47χρονος λοιπόν πιθανότατα, αφού έκανε στην άκρη του δρόμου με το αυτοκίνητα, σκότωσε με την καραμπίνα την οποία είχε μαζί του της 47χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η γυναίκα φέρει τραύμα στο στήθος, ενώ ο άνδρας, φέρει τραύμα στο πηγούνι."

καραμπίνα στο κεφάλι. χριστέ μου τι αντίκρισαν οι εκαβιτες.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μια στη γειτονιά μου πριν χρόνια έβαλε την καραμπίνα του κουνιάδου της στο σαγώνι προς τα πάνω και πυροβόλησε και βρήκαν το μισό της πρόσωπο?μυαλό ? στο ταβάνι

Καλημερες απο μπητσομπαρο.

το πρωί που το ειδα ειχα διαβάσει καλημέρες απο Μητροπάνο :mellow:

Δημοσ.

Το ρουλεμαν που το σηκωνει. Vw group ειναι; Οταν ειχα το fabia το ειχε κανει κανα δύο φορες.

Χρονια πολλααααα σε ολους που γιορταζουν :D

Καλημερες απο μπητσομπαρο.

Χαλασαν τα δυο αγκιστρα που πιανουν το παραθυρο...

Και μασισε την ντιζα προς το παρον το χω με βιδα μεχρι να παρω το μηχανισμο.... θα λιωσω.. λετε να βαλω την κοπελα μου να οδηγαει να με εγω απο το παραθυρο....

Δημοσ.

στην Αθήνα έχετε 5 βαθμούς περισότερο απο εδώ και έχετε κ καυσαέριο παραπάνω και η ολη φάση κάνει χειρότερη την ατμόσφαιρα
πως νιώθετε που ειστε σε χειρότερη κατάσταση ?

Δημοσ.

στην Αθήνα έχετε 5 βαθμούς περισότερο απο εδώ και έχετε κ καυσαέριο παραπάνω και η ολη φάση κάνει χειρότερη την ατμόσφαιρα

πως νιώθετε που ειστε σε χειρότερη κατάσταση ?

οτι η πατρα δεν εχει καυσαεριο και εχει την καθαρια ατμοσφαιρα της κορυφογραμμης των Αλπεων....

Το λες RnB ή Hip-Hop ;

Hip-Hop

Δημοσ.

οτι η πατρα δεν εχει καυσαεριο και εχει την καθαρια ατμοσφαιρα της κορυφογραμμης των Αλπεων....

η Πάτρα έχει , εδω που μένω δεν έχει

γω ειμ απο χωριό α , τι νόμζες οτ γράφω έτσ για καλαπούρ ?

αλλα τις περισότερες φορές γράφω πρωτευουσιανικα για να μην κοροιδευουν οι άλλοι τα ΤΑΤΡΟΛΤΟΥINSOMNIA!!! 

• Like 1
Δημοσ.

η Πάτρα έχει , εδω που μένω δεν έχει

γω ειμ απο χωριό α , τι νόμζες οτ γράφω έτσ για καλαπούρ ?

αλλα τις περισότερες φορές γράφω πρωτευουσιανικα για να μην κοροιδευουν οι άλλοι τα ΤΑΤΡΟΛΤΟΥINSOMNIA!!! 

α πιο εξω εισαι παλικαρα μου? ριο? αιγιο? 

οτι εσυ δεν εισαι τρολτουινσομνια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά πως λέγεται αυτό το ρούχο με την μια τιράντα ? το πήρα απο την αδερφή μου και το φόρεσα , ίσα μια φωτογραφία πρόλαβα κ έβγαλα , μετά μου το πήρε και δε λέει πως το λένε και με αρέσει!

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

παιδιά πως λέγεται αυτό το ρούχο με την μια τιράντα ? το πήρα απο την αδερφή μου και το φόρεσα , ίσα μια φωτογραφία πρόλαβα κ έβγαλα , μετά μου το πήρε και δε λέει πως το λένε και με αρέσει!

attachicon.gifjizz.jpg

ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

• Like 2
Δημοσ.

αστα αυτα και πες πως λέγεται το ρούχο θέλω να πάρω να το φοράω έξω να φαίνεται η μια μου ρωγα!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...