slevinkelevra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Slevin τελικά σε έφτυσε το κουντεπιέ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ. αφου ΠΡΕΠΕΙ να μαθεις δε σου λεω
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πειτε ρε τιποτα. Ειμαι στη δουλειά και δεν περνούν οι ωρες να σηκωθω να φυγω.
slevinkelevra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Πειτε ρε τιποτα. Ειμαι στη δουλειά και δεν περνούν οι ωρες να σηκωθω να φυγω. μου ελεγε ενας γνωστος , πρωτες μερες στη σχολη του, πρωτο ετος που ηταν ψαρωμενοι, ηταν ενας μαγκακος που μοιραζε χαρτακια και μετα απο λιγο οσοι τα περναν κοιταγαν ψηλα του λεει ο γνωστος μου, καλα, τι κανεις ρε? του λεει ο μαγκακος, ελα παρε κ συ ενα χαρτακι το ανοιγει ο γνωστος μου και διαβαζει "κοιτα τις πατημασιες στο ταβανι" TRUE. STORY. κανε το ιδιο....τουλαχιστον θα δεις ποιοι ειναι θεοχαζοι κ ποιοι εχουν χιουμορ
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν και με βρίσκεις σε φαση που ψηνομαι τρελα να το δοκιμάσω, είναι σιγουρο πψς αν το δοκιμάσω σε πελάτη θα φαω ποδι Αλλα στανταρακι οι περισσοτεροι θα κοιταγαν.
slevinkelevra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αν και με βρίσκεις σε φαση που ψηνομαι τρελα να το δοκιμάσω, είναι σιγουρο πψς αν το δοκιμάσω σε πελάτη θα φαω ποδι Αλλα στανταρακι οι περισσοτεροι θα κοιταγαν. στανταρακι ο καθενας θα κοιταγε , μονο και μονο απο περιεργια... οχι ρε μαν, μη χασεις κ τη δουλεια σ....σβησε αυτα τα ποστ και δοκιμασε το στο επομενο insomnia meeting *σκυβει μπροστα και μισοκλεινει τα ματια, τριβει χερια, ακουγονται βροντες* ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτό είναι καλύτερο. Βέβαια όλοι θα το ξέρουν πλέον αλλα what the hell Imma do it
slevinkelevra Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτό είναι καλύτερο. Βέβαια όλοι θα το ξέρουν πλέον αλλα what the hell Imma do it καλα δε ξερεις ποσοι και ποιοι προλαβαν να το δουνε τετοια ωρα και μερα αρκετοι θα ναι σε καμια παραλια γ αυτο σ λεω, σβησε τα ποστ...οσο αργεις τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες να το δουν τυποι που θα ναι στο μιτινγκ 2
parsifal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Σιγά τη διαβαθμισμένη πληροφορία, ρε 2ο Γραφείο... 1
viper2005 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Κανει μια βαρεμάρα... άλλο πράγμα. Σπερες 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Η Πολωνή μου έγραψε σε κουβέντα μας "aa wiedźmin", ρε μεταναστεύω εδώ και τώρα. #fml
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ε ναι (όχι δεν έχωσα αλλά έπαθα κοκομπλόκο σας λέω). Και δεν είμαι καλά (πρωτότυπο) και δεν μπορώ να μείνω παραπάνω γιατί δεν έχω μέρος καβάτζα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις