Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με κατέστρεψε μια 25χρονη πρασινομπλε-ματα ξανθιά Πολωνή... πωωω... #fml

25χρονη

Είναι ήδη παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.

• Like 2
Δημοσ.

Del Tabasco + Kojima = θα προσφέρουν επιτέλους την ταινία που το fanbase αξίζει, αλλά ποτέ δεν πήρε

B-but no.

Επίσης, το fanbase δεν γουστάρει τα νεροβραστα του del taco...

#αςφερνανετονClive

Δημοσ.

Ενα κωλογατο σκοτωσε το πουλάκι μου. :cry:  Παντου αιματα, φτερα και πουπουλα....... :cry:

Δε ξεκινησε καλα η μερα.

Δημοσ.

Ναι....Και το γαμωτο ειναι πως το πιο μικρο τη πατησε. Ο μπαμπας- ζωη να χει -τη βγαζει καθαρη μεχρι τωρα.

Εντωμεταξυ, γενικα το τελευταιο 6μηνο απο κει που ειχα 5-6 πουλια, εμεινα τωρα με 1.

Μια το ενα μου εφυγε απο ενα σπασμενο καγκελακι άλλου κλουβιου, μια εδωσα κανα 2, μια μου ξαναφυγε άλλο, τωρα μου το φαγε και η γατα....

Ε αυτο ηταν. Δε νομιζω να ξαναπαρω. :(

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω σε αυτην τη φαση ειμαι. Μου πεθαναν απο φυσικα αιτια τα finches και ο σκυλος μου εφαγε φολα (μέσα στην αυλη του σπιτιου ο οποιος απλα δεν ενοχλουσε κανεναν αφου δεν υπηρχαν κατοικοι σε μεγαλη ακτινα, τεσπα)... Δεν παιζει να ξαναπαρω κατοικίδιο, δενεσαι και παντα μπορεί να βρεθεί ενας μαλακας (στην περιπτωση 4ποδου) να στο σκοτωσει επειδη... ετσι.

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι αλλα θα ειναι πολυ ασχημο (ετσι και τον πετυχω ποτε) για αυτον που το εκανε. Αλλα δε νομιζω να γινει και ποτε, υπηρξαν κι αλλα κρουσματα και μάλιστα τον ειχαν επικυρηξει με κανα 2 χιλιαρικα αλλα δεν μαθεύτηκε τιποτα ποτε. Μιλαμε για τον φετινο χειμώνα.

Δυστυχως ειναι ασχημο όταν χανεις τα ζωακια ο,τι κι αν ειναι αυτα και απο οποιαδήποτε αιτια :(

• Like 2
Δημοσ.

Slevin τελικά σε έφτυσε το κουντεπιέ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ.

kitten-sweater.jpg

Επίσης αφιέρωση στον γνωστό άγνωστο

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...