katiepie Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Slevi λες και σε άλλες για γρανίτα;;;; Θα σε βάλω μπλακ λιστ μαζί με το νούμπη για να μάθεις! Θέλει να μου φτιάξει κάποιος τη βαλίτσα; Μήπως και να πάει διακοπές αντί για μένα; λυπηθείτε με... 2
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Παιδί μου διακοπές πας! Μην γκρινιαζεις θα σε δειρωωωω 6
slevinkelevra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 SleviN λες και σε άλλες για γρανίτα;;;; Θα σε βάλω μπλακ λιστ μαζί με το νούμπη για να μάθεις! fixed. οτι φιλοτιμηθηκες να μου πεις οκ για τη γρανιτα, αφου σε εφτυσε ο τριλοβιτης, το ξεχναμε ε? τι θες τωρα? Παιδί μου διακοπές πας! Μην γκρινιαζεις θα σε δειρωωωω καλα σου λεει!!!!
aneurysm Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Slevi λες και σε άλλες για γρανίτα;;;; Θα σε βάλω μπλακ λιστ μαζί με το νούμπη για να μάθεις! Θέλει να μου φτιάξει κάποιος τη βαλίτσα; Μήπως και να πάει διακοπές αντί για μένα; λυπηθείτε με... Να κάτσουμε πίσω στο μπουρδέλο στις μίζερες και αποκρουστικές δουλειές μας αυγουστιάτικα, ενω οι παραλίες εχουν γεμίσει με ανθρώπους με αδαμιαία περιβολή, έτοιμους για ανταλλαγές γαμετών κάτω απο το αυγουστιάτικο φεγγάρι, και ορδές απο πλαγκτόν να σκάνε πάνω μας με κάθε δροσερό κύμα. Εχεις δίκιο. Έλα να σου μάθω να δουλέυεις ELISA και καμια ανοσοκαθήλωση και πάω εγώ στη θέση σου να υποστώ αυτο το μαρτύριο. Δεν γαμιεται. Δεκα μερες ειναι, με ζμπρώξιμο θα περάσουν... 4
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Tragic like you! Άκου εκεί ντεκαφεινέ... ε δεν είναι καφές τότε Ε πως θα κοιμάται το βράδυ έχει και μια ηλικία ο άνθρωπας! Δες σύμπτωση.Το ίδιο παθαίνει και η γιαγιά μου. Iσα ρε τζοβενα και τα τρια ναουμ 2
Valerie_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Να κάτσουμε πίσω στο μπουρδέλο στις μίζερες και αποκρουστικές δουλειές μας αυγουστιάτικα, ενω οι παραλίες εχουν γεμίσει με ανθρώπους με αδαμιαία περιβολή, έτοιμους για ανταλλαγές γαμετών κάτω απο το αυγουστιάτικο φεγγάρι, και ορδές απο πλαγκτόν να σκάνε πάνω μας με κάθε δροσερό κύμα. Εχεις δίκιο. Έλα να σου μάθω να δουλέυεις ELISA και καμια ανοσοκαθήλωση και πάω εγώ στη θέση σου να υποστώ αυτο το μαρτύριο. Δεν γαμιεται. Δεκα μερες ειναι, με ζμπρώξιμο θα περάσουν...[/quote Ουαου μαν είμαι από το κινητό δεν μπορώ να σιαξω την παράθεση
katiepie Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 fixed. οτι φιλοτιμηθηκες να μου πεις οκ για τη γρανιτα, αφου σε εφτυσε ο τριλοβιτης, το ξεχναμε ε? τι θες τωρα? καλα σου λεει!!!! ρε είχα πει ναι από πριν, παλιογουρούνι! Παιδί μου διακοπές πας! Μην γκρινιαζεις θα σε δειρωωωω είμαι σε λάθος μουντ. τι σκατά κατάθλιψη έχω; Να κάτσουμε πίσω στο μπουρδέλο στις μίζερες και αποκρουστικές δουλειές μας αυγουστιάτικα, ενω οι παραλίες εχουν γεμίσει με ανθρώπους με αδαμιαία περιβολή, έτοιμους για ανταλλαγές γαμετών κάτω απο το αυγουστιάτικο φεγγάρι, και ορδές απο πλαγκτόν να σκάνε πάνω μας με κάθε δροσερό κύμα. Εχεις δίκιο. Έλα να σου μάθω να δουλέυεις ELISA και καμια ανοσοκαθήλωση και πάω εγώ στη θέση σου να υποστώ αυτο το μαρτύριο. Δεν γαμιεται. Δεκα μερες ειναι, με ζμπρώξιμο θα περάσουν... 5 είναι...
slevinkelevra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ρε είχα πει ναι από πριν, παλιογουρούνι! μια ερωτηση μονο και θα μου απαντησεις ειλικρινα τσουζει? μα ρε καλη μου τι να σου κανω, σου ειπα ελα επτανησα
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Σημερα που γυριζα απ τη δουλειά ηταν στο λεωφορείο ενας γέρος 60-70 χρονών συχαμένος κ γύριζε πίσω και έβγαζε τη γλωσσα έξω., γλυφόταν και έκλεινε το μάτι κ έκανε κ άλλα τέτοια. Μπροστά μου καθόντουσαν δυο κοπελίτσες φάση 18χρονα αλλα ήρεμες κ γλυκούλες , έκαναν μπαμ οτι ηταν cool . Κόντευαν να φύγουν απο το παράθυρο,Μια θείτσα απέναντι απο το γέρο τον κοιτάζει και μετά κοιτάει αλλού λες κ δεν έβλεπε τίποτα περίεργο.Γυρνάει πάλι και του λεω τι κοιτάς ρε βλάκα????! με κοιτάει φάση wtf , ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ? ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ!??????????????????γυρισε μπροστά και έκανε κάτι περίεργα λες κ πάθαινε εγκεφαλικό η σαπίλαοτι νευρα ειχα πάνω του ,η θείτσα ειχε πάθει πολιτισμικό σοκ , κάτι θείες απο μπροστά κοιτάγανε σα κουκουβάγιεςοι πιτσιρίκες λάμψη στο πρόσωπο και ενα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά , κάτι ειπε η μια thanks , ουτε ακουσα γιατι ειχα μπει σε psycho mode κ σκεφτόμουν οτι αν δεν ηταν γέρος θα τους ειχα κανει το πρόσωπο να μοιάζει με χαλασμένο φρουτο σαπιο ο σάπιοςκαθε φορά που βλέπω τέτοιο κόσμο βαράω τσίτες πηδιέσαι απο μικρος 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για να έρθει η αστυνομία να πει να σκάσει ο κόσμος τι τηλέφωνο παίρνω;
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για να έρθει η αστυνομία να πει να σκάσει ο κόσμος τι τηλέφωνο παίρνω; iphone 8
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Για να έρθει η αστυνομία να πει να σκάσει ο κόσμος τι τηλέφωνο παίρνω; παίρνεις το 666 και τους παίρνει ο διάολος iphone α-χα γκαλό ααααα???! το χιούμορμ ειν κολλητικό!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις