Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η wind λέει στον κόσμο ότι είναι εταιρία και έχει και δίκτυο; Σοβαρά τώρα, υποστηρίζει ότι έχει δίκτυο και ότι βγάζει γραμμή ο κόσμος και έχει και 3G από πάνω;

Τι τα ήθελα τα πειράματα - τώρα κατάλαβα γιατί μου τον ακουμπούσε η Cosmote...

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

αν κάθε γειτονιά γκρινιάζει για τις κεραίες με αποτέλεσμα να βγαίνουν μετά από μάζεμα υπογραφών λογικό είναι να έχουν σκατά σήμα οι εταιρίες...

από εκεί και πέρα ακόμα και σε τίγκα σήμα η Cosmote είναι πίτα...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τελευταια πινω τον δευτερο καφε ντεκαφεινε. Δεν περιμενα πως θα ειχε το ιδιο effect, αλλα αυτος με νυσταζει κιολας. Τραγικο :lol:

• Like 1
Δημοσ.

αν κάθε γειτονιά γκρινιάζει για τις κεραίες με αποτέλεσμα να βγαίνουν μετά από μάζεμα υπογραφών λογικό είναι να έχουν σκατά σήμα οι εταιρίες...

από εκεί και πέρα ακόμα και σε τίγκα σήμα η Cosmote είναι πίτα...

Και πως εξηγείται ότι αυτές οι γκρινιάρες γειτονιές έπληξαν μόνο την wind ρε Χάρη;

Γιατί στα ίδια μέρη με Cosmote έχω να ασχοληθώ με σήμα από το 2005...

Δημοσ.

Τελευταια πινω τον δευτερο καφε ντεκαφεινε. Δεν περιμενα πως θα ειχε το ιδιο effect, αλλα αυτος με νυσταζει κιολας. Τραγικο :lol:

Δες σύμπτωση.Το ίδιο παθαίνει και η γιαγιά μου. :-D

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και πως εξηγείται ότι αυτές οι γκρινιάρες γειτονιές έπληξαν μόνο την wind ρε Χάρη;

Γιατί στα ίδια μέρη με Cosmote έχω να ασχοληθώ με σήμα από το 2005...

για τον ίδιο λόγο που η Cosmote έχει σκατά σήμα στην περιοχή μου ενώ η Wind τέλειο (vodafone no idea yet), το ίδιο και σε άλλες περιοχές...

• Like 1
Δημοσ.

για τον ίδιο λόγο που η Cosmote έχει σκατά σήμα στην περιοχή μου ενώ η Wind τέλειο (vodafone no idea yet), το ίδιο και σε άλλες περιοχές...

Και επειδή η περιπτοσιολογία δεν φαίνεται να μου/μας αρκεί -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286191 enough said?

Δημοσ.

Άνοιξα την συσκευασία NesCafe την μεγάλη. Άλλη φάση ο καφές. Τέρμα λεπτοκομένος σαν σκόνη. Η γεύση πολύ καλή. Νιώθεις οτι πίνεις καφέ και όχι σαβούρα. Να δούμε βέβαια πόσο καιρό θα πάρει να ξεχαρμανιάσει ελέω μεγάλου κουτιού.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και επειδή η περιπτοσιολογία δεν φαίνεται να μου/μας αρκεί -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286191 enough said?

δεν λέω ότι έχει καλύτερο γενικά, απλά ότι υπάρχουν περιοχές που κάποιες είναι καλύτερες από τις υπόλοιπες, το πόσες περιοχές είναι αυτές συνολικά είναι άλλο θέμα...

btw 3G με full σήμα στην Cosmote (κέντρο Αθήνας) δεν έβλεπα ποτέ πάνω από 8-9mbps, αντιθέτως η Wind παίζει πιο πάνω...

το μόνο "παράπονο" ουσιαστικά είναι ότι δεν βλέπω να βάζει 4G...

Δημοσ.

Το έμφυτο stalking θα έπρεπε να είναι το μόνο hint που χρειάζεσαι senpai. Αν νομίζεις ότι οι άντρες συνηθίζουν να είναι οι creepy stalkers γενικά, σου έχω newsflash...

εχεις ενα point, αλλα κοπελα με nick slipknot που στην υπογραφη την αποκαλουν παλικαρο και με λινκ που οδηγει στον τσουκαλα....ε μα δε φταιω που επιμενω, η σημειολογια βλεπεις....

κ σταματα αυτο το senpai, σα μουφα κινεζικο smartphone ακουγεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...