slevinkelevra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 δε εχει να κανει με το ποσο καιρο αραζω που, εχει να κανει με το τροπο/υφος που μιλας, με την ανωνυμια κ οτι δε σε βλεπω. για καποιο λογο μου εκατσε οτι εχεις πουλακι κ σε λενε μπαμπη σορρυ αλλα ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω, αν εισαι οντως θυληκο ε εισαι κ πολυ cool ρε φιλεναδα, παμε για γρανιτα τωρα που ζεστανε? dismissive senpai; τι? με εβρισε? μιλα ελληνικα...
slevinkelevra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Wink σκας να σχολιασεις, απλα οχι ακομα, μεχρι να αναπτυχθει λιγο το θεμα?ε?Ε? μη γινεσαι καφρος
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Dear Foru-chan, Senpai noticed me today. <3 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 καβατζόπουστα, καβατζόπουστα, κέρνα μια φοράάάάά γαμώτο με κόλησε. 1
slevinkelevra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Dear Foru-chan, Senpai noticed me today. <3 το γκουγκλαρα, αλλα ακομα με μπερδευει το senpai, σορρυ δεν ειμαι των anime κοιτα φωτο, πω, εισαι πολυ καρφι, εισαι πανω απο τον λογαριασμο μου περιμενωντας να με δεις που σε βλεπω? CREEPY!
viper2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 σκας να σχολιασεις, απλα οχι ακομα, μεχρι να αναπτυχθει λιγο το θεμα?ε?Ε? μη γινεσαι καφρος Dear Foru-chan, Senpai noticed me today. <3 το γκουγκλαρα, αλλα ακομα με μπερδευει το senpai, σορρυ δεν ειμαι των anime κοιτα φωτο, πω, εισαι πολυ καρφι, εισαι πανω απο τον λογαριασμο μου περιμενωντας να με δεις που σε βλεπω? CREEPY! 3
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 το γκουγκλαρα, αλλα ακομα με μπερδευει το senpai, σορρυ δεν ειμαι των anime κοιτα φωτο, πω, εισαι πολυ καρφι, εισαι πανω απο τον λογαριασμο μου περιμενωντας να με δεις που σε βλεπω? CREEPY! Διαβάζω όλα τα posts σου απ' όταν είπες ότι είσαι web developer χαζούλη.
slevinkelevra Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Διαβάζω όλα τα posts σου απ' όταν είπες ότι είσαι web developer χαζούλη. αυτο δε σε κανει λιγοτερο creepy , ουτε μου αποδυκνυει αν εισαι οντως κοπελια η ο μπαμπης που τρολαρει
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Εεεεεεε και εγώ προγραμματιστής είμαι. Και μένα να προσέχεις.
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 χι-σι γουοντς φρομ γιου γουτ? ?he-she wants from you wut? ?
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αυτο δε σε κανει λιγοτερο creepy , ουτε μου αποδυκνυει αν εισαι οντως κοπελια η ο μπαμπης που τρολαρει Το έμφυτο stalking θα έπρεπε να είναι το μόνο hint που χρειάζεσαι senpai. Αν νομίζεις ότι οι άντρες συνηθίζουν να είναι οι creepy stalkers γενικά, σου έχω newsflash...
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 έγινε λοκερ κ αυριο πρέπει να πάω για μπάνιο , να δω τι θα πω , δε θα μπω θα κάτσω απόξω με μια πετονιά κ καλά ψαρευω κ έτσι αραλίκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις