Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε εχει να κανει με το ποσο καιρο αραζω που, εχει να κανει με το τροπο/υφος που μιλας, με την ανωνυμια κ οτι δε σε βλεπω. για καποιο λογο μου εκατσε οτι εχεις πουλακι κ σε λενε μπαμπη

σορρυ αλλα ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω, αν εισαι οντως θυληκο ε εισαι κ πολυ cool ρε φιλεναδα, παμε για γρανιτα τωρα που ζεστανε?

dismissive senpai;

τι? με εβρισε? μιλα ελληνικα...

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σκας να σχολιασεις, απλα οχι ακομα, μεχρι να αναπτυχθει λιγο το θεμα?ε?Ε? μη γινεσαι καφρος

Dear Foru-chan,

Senpai noticed me today. <3

το γκουγκλαρα, αλλα ακομα με μπερδευει το senpai, σορρυ δεν ειμαι των anime

κοιτα φωτο, πω, εισαι πολυ καρφι, εισαι πανω απο τον λογαριασμο μου περιμενωντας να με δεις που σε βλεπω?

CREEPY!

7cf.jpg

• Like 3
Δημοσ.

το γκουγκλαρα, αλλα ακομα με μπερδευει το senpai, σορρυ δεν ειμαι των anime

κοιτα φωτο, πω, εισαι πολυ καρφι, εισαι πανω απο τον λογαριασμο μου περιμενωντας να με δεις που σε βλεπω?

CREEPY!

Διαβάζω όλα τα posts σου απ' όταν είπες ότι είσαι web developer χαζούλη.

Δημοσ.

Διαβάζω όλα τα posts σου απ' όταν είπες ότι είσαι web developer χαζούλη.

αυτο δε σε κανει λιγοτερο creepy , ουτε μου αποδυκνυει αν εισαι οντως κοπελια η ο μπαμπης που τρολαρει  :P

Δημοσ.

αυτο δε σε κανει λιγοτερο creepy , ουτε μου αποδυκνυει αν εισαι οντως κοπελια η ο μπαμπης που τρολαρει  :P

Το έμφυτο stalking θα έπρεπε να είναι το μόνο hint που χρειάζεσαι senpai. Αν νομίζεις ότι οι άντρες συνηθίζουν να είναι οι creepy stalkers γενικά, σου έχω newsflash...

Δημοσ.

έγινε λοκερ κ αυριο πρέπει να πάω για μπάνιο , να δω τι θα πω , δε θα μπω θα κάτσω απόξω με μια πετονιά κ καλά ψαρευω κ έτσι αραλίκι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...