Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ πως νομίζεις πως κρατούνται κομψοί; Όχι σαν κι εμάς που παχαίνουμε με το νερό και τον αέρα!!!

Κι επειδή είμαστε και πολύ λάρτζ, ταπ γουοτερ, λάιτουνγκς βασαρ κλπ κλπ ξέρουνε σε όλες τις γλώσσες πως να ζητάμε βρυσσάτο, που δε χρεώνεται ;·)

:shock: τιτς μι μαστερ

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αμαρτία είναι αλλά η κόρη του Robin η Zelda είναι τρελό μωρό.

Μόνο αμαρτία?? Κάτι τέτοιους σαν του λόγου σου, στα Σφατσά τους σφάζουμε ατάκα κι επί τόπου. Εδώ ο βαπ μάς έφυγε, εσύ τη Zέλντα λιγουρεύεσαι..

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει στην Γ Λυεκίου μάθημα Τεχνολογία Υπολογιστικών Συστημάτων & Λειτουργικά Συστήματα;  :confused:  :confused: 

1) Γαμιέται το σύστημα γιατί εμείς κάτι ηλιθιότητες αντί για αυτό.

2) Επιβεβαιώνεται το πόρισμα μου, ότι τα μικρά, και γενικά όσο πάμε θα γίνονται και εξυπνότερα από εμάς.

Δημοσ.

Ας κανω μια ερευνα: Πόσοι αντρες θα μενατε στα +/-30 σας με την ιδια γκομενα από το Λύκειο; Δλδ 10+ χρονια......;;

Λουσιφερ, βγαλε 3 μνμ. Στα 669 πήγες.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε συ Voziniotis ποσο εισαι? Αυτο υπηρχε και οταν πηγαινα εγω Γ Λυκειου το '99 ξερωγω.

Μαιρηενα εγω θα εμενα ή δε θα εμενα. Δεν εχει να κανει με το concept αλλα με την γκομενα.

• Like 3
Δημοσ.

Μαιρηενα εγω θα εμενα ή δε θα εμενα. Δεν εχει να κανει με το concept αλλα με την γκομενα.

Χμ.... οκ, αλλά 10 χρονια στάσιμοι. Δλδ στα ιδια ρε αδερφε....ε;

Δλδ για 10 χρονια σα γκομενα λυκείου θα την ειχες την άλλη; Εξοδους, βολτιτσες κλπ; Δε θα θελες κατι παρακατω, δε θα χες βαρεθει;

• Moderators
Δημοσ.

Ε κοντα στη δεκαετια ειναι το deadpoint φανταζομαι. Ή το πας παραπερα (συγκατοικηση κλπ) ή χωριζεις. 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δε μπορώ να το καταλάβω, είμαι serial monogamist.

Αλλά ξέρω ένα τέτοιο ζευγάρι και είναι από τα πιο γαμώ τα παιδιά ατομικά και πολύ κομπλέ μαζί, οπότε σίγουρα δουλεύει.

Δημοσ.

χμ....μαλιστα. Απλά κολλάω στη φαση Λύκειο. Δλδ αν τη ξερεις την άλλη απο τα 30 και μετα ε οκ, λογικο να μεινετε και 10 και παραπανω χρονια μαζι. Αλλά από τόσο μικρός και μονογαμικός....;; Ε μπραβο ρε παιδιμ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...