Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαψκ μετά απο 2200km με κάθε πιθανό μεσο και υπερβολικά πολύ περπάτημα. Χασαμε και 2 κιλάκια. :-D Δε νομιζω να ξαναμπω συντομα σε λεωφορείο. 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τέτοιο hot γκομενάκι που θα της πάω, θα την γκάψεις τη γυναίκα...

Θέλω να ξεχάσεις τη γκαυτή σου την πλευρά όσο θα είσαι μαζί της.. Μόνο αστειάκια κρυουλιάρικα..!

Δημοσ.

Θα την ακουμπώ με τα πατουσάκια μου τα κρυουλιάρικα, για χάρη σου!

Τι ζουζουνομπαιχνιδιάρης είμαι ο άτιμος;;;

Και μετά λένε πεθάνανε οι άντραι... Αυτός είσαι, γκόου!

Δημοσ.

Μπαψκ μετά απο 2200km με κάθε πιθανό μεσο και υπερβολικά πολύ περπάτημα. Χασαμε και 2 κιλάκια. :-D Δε νομιζω να ξαναμπω συντομα σε λεωφορείο.

Αδερφέ σε αυτό με τα κιλά σε νιώθω, πήγα για τρέξιμο 67 κιλά, με 38c θερμοκρασία, και γύρισα 64! Κορμαρα έγινα, μέχρι που ήπια νερό.

Ε αφού δεν έχει αρκουδίσιον, λες να μη σε θέλει??

Ο υποφαινόμενος αρκουδίσιος υποστηρίζει το ρόλο καλύτερα απο τους μηχανοκίνητους, φέρει και τρίχωμα -εξαιρετικής ποιότητας!

• Like 1
Δημοσ.

Ο υποφαινόμενος αρκουδίσιος υποστηρίζει το ρόλο καλύτερα απο τους μηχανοκίνητους, φέρει και τρίχωμα -εξαιρετικής ποιότητας!

Έ άμα σου λέω εγώ.. Αυτοπεποίθηση ρε! Έτσι σε θέλω  το 'χεις!!

Δημοσ.

Αδερφέ σε αυτό με τα κιλά σε νιώθω, πήγα για τρέξιμο 67 κιλά, με 38c θερμοκρασία, και γύρισα 64! Κορμαρα έγινα, μέχρι που ήπια νερό.

Aυτο με το νερό ειναι μεγάλη υπουλία. Επίσης τι σκατά παιζει έξω με το νερο; Οπου έχω παει ως τώρα ειναι παντα ακριβότερο από τον καφέ και σερβιρεται σε εξωφρενικά μικρές ποσότητες. Ασε που πρέπει να μάθεις να το ζητάς για να μην πίνεις ανθρακούχο. 

Δημοσ.

Εμ πως νομίζεις πως κρατούνται κομψοί; Όχι σαν κι εμάς που παχαίνουμε με το νερό και τον αέρα!!!

Κι επειδή είμαστε και πολύ λάρτζ, ταπ γουοτερ, λάιτουνγκς βασαρ κλπ κλπ ξέρουνε σε όλες τις γλώσσες πως να ζητάμε βρυσσάτο, που δε χρεώνεται ;·)

Δημοσ.

Okay, it's official, κουράστηκα να διαβάζω. Οχι εσάς. Γενικά...

Η δήλωση του μήνα? Η μήπως της χρονιάς?? Εντάξει κλείστε το.. φινίτο λα μούζικα, πασάτο λα φιέστα...!

• Like 2
Δημοσ.

Η δήλωση του μήνα? Η μήπως της χρονιάς?? Εντάξει κλείστε το.. φινίτο λα μούζικα, πασάτο λα φιέστα...!

Έσκισα τα πτυχία μου.

• Like 1
Δημοσ.

Έσκισα τα πτυχία μου.

Και πρόσεξε ε, έριξε τη βόμβα κι έφυγε..! Kαπνός!  Άι ψάξε βρες τον τώρα...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...