liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σιγά μην βγαλετε κάνα μάτι εσείς... Εσύ πώς τον κουρεύεις; Να κάνουμε poll! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Το σωστο, το αντρικό....πίστα του σκι. =p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εσύ πώς τον κουρεύεις; Να κάνουμε poll! Εγώ επειδή είμ' γκούρμπαντος, του 'χω φαβορίτες. Ελλλλα δείξξεεεεε! Σιγά μην βγαλετε κάνα μάτι εσείς... Τζούς καλιαρντό γκουγκού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλά σε είχα καταλάβει! ΚΚΕ, βαρύ κι αδίστακτο! ..Εντάξει αφού επιμένεις έχεις pm. HD. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εγώ επειδή είμ' γκούρμπαντος, του 'χω φαβορίτες. Καλά σε είχα καταλάβει! ΚΚΕ, βαρύ κι αδίστακτο! ..Εντάξει αφού επιμένεις έχεις pm. HD. Ο παργαλάτσος του κνίτη φοράει μπερέ. Του caution είναι λαϊκή φιγούρα. Εγώ πάντως προτιμώ αφάνα κι ας κουράζει το καλοκαίρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παππού τώρα που είπες αφάνα! Ήταν ένα γεροντοπαλίκαρο σαν εσένα στο κομμωτήριο και τον έβαφε στα χρώματα του Μουντιάλ! Καλό ήταν, αλλά θύμιζε Φελαϊνί και εγώ δεν συμπαθώ Βέλγιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Κι επειδή εσύ κάνεις τους συνειρμούς σου πρέπει ο άλλος να βάλει φρένο στα γούστα του; Και πλεξούδια θα του κάνει άμα του σηκωθεί, σιγά μη σε ρωτήσει. Που λες σκέφτομαι να τα κόψω τα κομμωτήρια, πολλά λεφτά. Έχετε δοκιμάσει μόνοι σας στο σπίτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μόνοι; ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ! Παρέα, όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ρε συ ντρέπομαι όμως. Να μου το δούνε άβαφο κι ατιμέλητο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Wtf you guys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 κουκου τα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Που λες σκέφτομαι να τα κόψω τα κομμωτήρια, πολλά λεφτά. Έχετε δοκιμάσει μόνοι σας στο σπίτι; Νάκα μόνος! Αυτά τα κάνουν κάτι τζασλότεκνα. Και μετά τους κοιτάν στα μπούτια στα supermarket... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ζέστη, ζέστη .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νάκα μόνος! Αυτά τα κάνουν κάτι τζασλότεκνα. Και μετά τους κοιτάν στα μπούτια στα supermarket... Έχεις δίκιο αγαπητέ. Λοιπόν, πότε θα βρεθούμε να κάνουμε ο ένας του άλλου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις