BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Πω ρε βαρεμάραααααα... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2014 από BLuE_PaNtHeR
gatokoritso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 και κάθομαι και σκέφτομαι εδώ εγώ βαριέμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι και ο άλλος βρίσκει το κουράγιο να αυτοκτονήσει...τι να πεις.... άλλος ένας φεύγει...
Valerie_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γιατί είναι τόσο δυστυχισμενοι οι διάσημοι -πλούσιοι ? Τα έχουν όλα.
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Γιατί είναι τόσο δυστυχισμενοι οι διάσημοι -πλούσιοι ? Τα έχουν όλα. Γι'αυτό.
gatokoritso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 άμα είναι δυστυχισμενοι που τα έχουν όλα ας με δώσουν εμένα καμιά σπιταρονα καμία BMW να νιώσουν καλύτερα. Εγώ πάντως προσφέρομαι 1
viper2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 So, οι πτωχη (με ροχαλα στο πτ) δεν πατενουν κατατλιψή? #good2know 1
Valerie_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αυτό θα έλεγα περίπου αυτοκτονούν οι μη έχοντες από απελπισία που δεν μπορούν να ανταπεξελθουν, αυτοκτονούν και οι έχοντες γιατί δεν έκαναν τα τελευταία 2 χρόνια κάποια επιτυχία.
slipknot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Quality kek, τα έχουν όλα εκτός από αυτό που μετράει περισσότερο γι' αυτούς προφανώς. Ηθοποιός είναι η πιο νευρωτική δουλειά, συνέχεια υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι, χαμογελάς για τις photos, χαμογελάς για τα promos, χαμογελάς για τους stalkers, προσέχεις που πας και τι κάνεις, μετά γυρνάς σπίτι στην πραγματικότητα, αλλά φαίνεται λίγο μούφα και κάπου ξεκινάς και δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τη δουλειά από την προσωπική ζωή. Επόμενο να πιάσουν τα ναρκωτικά, το παράδοξο είναι πως δεν τα ξεκινάνε νωρίτερα. Ειδικά οι κωμικοί είναι σχεδόν καταδικασμένοι, με δουλειά σου να κάνεις τον κόσμο να γελάει αρχίζεις να απορροφάς κάμποση σκατίλα και γίνεσαι υπερευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα. Άμα δεν γελάει και ο κόσμος, είναι σα να χάνεις το νόημα της ύπαρξης. Όμως ο λόγος δεν πιστεύω ότι ήταν το extra χειροκρότημα. rip in jumanji m8
kuzko21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 παντα σοβαρα μιλαει , απλα ειναι θεμα προ-οπτικης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις