Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

και κάθομαι και σκέφτομαι εδώ εγώ βαριέμαι να σηκωθώ από το κρεβάτι και ο άλλος βρίσκει το κουράγιο να αυτοκτονήσει...τι να πεις.... άλλος ένας φεύγει...

Δημοσ.

άμα είναι δυστυχισμενοι που τα έχουν όλα ας με δώσουν εμένα καμιά σπιταρονα καμία BMW να νιώσουν καλύτερα. Εγώ πάντως προσφέρομαι :D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θα έλεγα περίπου αυτοκτονούν οι μη έχοντες από απελπισία που δεν μπορούν να ανταπεξελθουν, αυτοκτονούν και οι έχοντες γιατί δεν έκαναν τα τελευταία 2 χρόνια κάποια επιτυχία.

Δημοσ.

Quality kek, τα έχουν όλα εκτός από αυτό που μετράει περισσότερο γι' αυτούς προφανώς. Ηθοποιός είναι η πιο νευρωτική δουλειά, συνέχεια υποδύεσαι κάτι που δεν είσαι, χαμογελάς για τις photos, χαμογελάς για τα promos, χαμογελάς για τους stalkers, προσέχεις που πας και τι κάνεις, μετά γυρνάς σπίτι στην πραγματικότητα, αλλά φαίνεται λίγο μούφα και κάπου ξεκινάς και δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις τη δουλειά από την προσωπική ζωή. Επόμενο να πιάσουν τα ναρκωτικά, το παράδοξο είναι πως δεν τα ξεκινάνε νωρίτερα. Ειδικά οι κωμικοί είναι σχεδόν καταδικασμένοι, με δουλειά σου να κάνεις τον κόσμο να γελάει αρχίζεις να απορροφάς κάμποση σκατίλα και γίνεσαι υπερευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα. Άμα δεν γελάει και ο κόσμος, είναι σα να χάνεις το νόημα της ύπαρξης. Όμως ο λόγος δεν πιστεύω ότι ήταν το extra χειροκρότημα.

rip in jumanji m8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...