Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^ αυτό. Σ' αντίθεση με τον Κώστα τον Χράπαχρουπα, που εκεί να δεις "ευνοήτους λόγους" και ας μένουν και στον ίδιο όροφο :D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το καιρό ασχολούμαι με assembly και γενικά εχω ξεχάσει ότι ήξερα :) Θα το τσεκαρω. 

Edit

Απο ότι είδα νομίζω πως πρέπει να ψάξεις στο s.o ή να δεις το documentation λίγο.

Το websocket είναι κατι διαφορετικό και ουτε το $_Post θα δούλευε στη php αν τα στειλεις μεσω αυτου

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδι μου δεν ειναι κακο να το φυσας, νταξ, δεν ειμαι εφοριακος, δε θα σου ζητησω το λογο

ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι? ειναι πολυ ομορφος η πολυ ασχημος?

μα δεν το φυσάω απλά για την ώρα δεν κάνω αποταμίευση για πολύ.

Είναι συνάδελφος, το ψήνει για μπηχτήδι, το κορίτσι μας δε χέζει εκεί που τρώει και δε τσ' αρέσουν τα πολύπλοκα.

plus έχει σχέση 7 χρόνια και την πέφτει στο κοριτσάκι; ας σοβαρευτούν λίγο οι δεσμευμένοι...

Δημοσ.

να κανεις αποταμιευση , ειναι χαρακτηριστικο υπομονετικων και σοφων ανθρωπων.

σοβαρα εχει σχεση και κοιταει να φαει και μεζεδακια? τι να πω....

δωωωωωωωωωωωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

• Like 1
Δημοσ.

(Αυτά τα "θέλω να δω καινούργια πράματα", "να ζήσω νέες εμπειρίες", που σας πιάνουν εσάς τις γυναίκες έξω από τα τουριστικά γραφεία με τις μαλακίες φωτογραφίες από Βαρκελώνη; 

Ε αυτές ακριβώς οι ίδιες ατάκες λένε οι δεσμευμένοι στους φίλους τους για το "κοριτσάκι στη δουλειά". And God bless 'em!)

Δημοσ.

plus έχει σχέση 7 χρόνια και την πέφτει στο κοριτσάκι; ας σοβαρευτούν λίγο οι δεσμευμένοι...

Α να χαθεί ο σαρδανάπαλος.

• Like 2
Δημοσ.

Τι σκατα "μουσικη" υπαρχει εκει εξω .

ΓΑΜΩ τις μπάντες. Το the truth will make you free είναι ο αγαπημένος μου δίσκος.

Δημοσ.

Φραγκόσυκα ποιός έχει φαει ; Τρώγονται ;

Βρήκα μια τηλεκάρτα που μάζευα προχριστού και μουκανει εντυπωση

Δημοσ.

Τρωγονται γαμανε , αλλά πρέπει να νιώθεις να τα καθαρίσεις αλλιώς βρες λάσπη και άρχισε να τρίβεις γιατι άμα μπούνε μέσα τα γαμημενα δεν βγαίνουν με τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...