Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάω για ύπνο νωρίς σήμερα γιατι ειμαι κουρασμένος
φιλάκια ρουφηχτά! ΣΜΟΥΤΣ!

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αααχχχ insomniαρα και αντηλιακό στο πληκτρολόγιο... sup bitches?! :)

πηγα για μπανιο αργα απογευμα και τωρα προσπαθω να συνδιασω file reader api + websockets + drag'n'drop + progress events ακουγωντας 

whats your superpower?

Δημοσ.

δε νομίζω πως γίνεται.

ΧΑ!

μεταξυ μας, ουτε και γω, αλλα μην εισαι αρνητικοοοοοοος μωρε παιδακι μου! γιατι αν γινει και με δεις στο επομενο εξωφυλλο του People η λεζαντα απο κατω θα γραφει "ParhsG εγω στα λεγα"

Δημοσ.

whats your superpower?

Χώνω remote backup σε SQL πελάτη, μέσω 3G. Και έχει και 5 μποφόρ εδώ. Και γυναίκες. Και μπύρες...

This is how I role... & good luck w/ websockets, θα φας καλά :D

Δημοσ.

Χώνω remote backup σε SQL πελάτη, μέσω 3G. Και έχει και 5 μποφόρ εδώ. Και γυναίκες. Και μπύρες...

This is how I role... & good luck w/ websockets, θα φας καλά :D

ma meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! σπεκια!!!!!!!!!

και λεω θα μου πει τωρα, οτι δε καταλαβε τιποτα απ αυτα που του ειπα. instant nerd pride!!! ωραιος ρε μαν, στειλε κανα θηλυκο κ απο δω

πλακιτσα εχουν και τα websockets αρκει να υλοποιεις το client side, γιατι αμα μπλεξεις με websocket server αστα....

• Like 1
Δημοσ.

εσυ δεν εισαι διακοπες υποτιθεται? τι κανεις εδω μεσα?

δεν είμαι διακοπές ακόμα ρε, άδεια έχω απλά και λιώνω στο εξοχικό...

• Like 1
Δημοσ.

εξοχικό...

αμα λεω γω οτι το φυσας και σκας 500αρικα για tv....

εστω κ ετσι τραβα κανε καμια βολτα κουκλι μου, τι πηζεις δω μεσα?....αφου βλεπεις, οσο πλησιαζει 15αυγουστος μονο σερνικα nerds κυκλοφορουν εδω...απο oot θα γινει uwd [unofficial web developing]

ρε

για προσεχε τα λογια σου

Δημοσ.

αμα λεω γω οτι το φυσας και σκας 500αρικα για tv....

εστω κ ετσι τραβα κανε καμια βολτα κουκλι μου, τι πηζεις δω μεσα?....αφου βλεπεις, οσο πλησιαζει 15αυγουστος μονο σερνικα nerds κυκλοφορουν εδω...απο oot θα γινει uwd [unofficial web developing]

για προσεχε τα λογια σου

άσε μας ρε παιδί που το φυσάω κιόλα :P

βαριέμαι να βγω, η μόνη μου επιλογή είναι αυτός ο συνάδελφος και δεεεε θέλω... για ευνόητους λόγους

ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπέρα μαννννίτσα

ωραία πόδια

τι ώρα αννννοίγουν;;

• Like 3
Δημοσ.

άσε μας ρε παιδί που το φυσάω κιόλα :P

βαριέμαι να βγω, η μόνη μου επιλογή είναι αυτός ο συνάδελφος και δεεεε θέλω... για ευνόητους λόγους

ρε παιδι μου δεν ειναι κακο να το φυσας, νταξ, δεν ειμαι εφοριακος, δε θα σου ζητησω το λογο

ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι? ειναι πολυ ομορφος η πολυ ασχημος?

• Like 1
Δημοσ.

Είναι συνάδελφος, το ψήνει για μπηχτήδι, το κορίτσι μας δε χέζει εκεί που τρώει και δε τσ' αρέσουν τα πολύπλοκα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...