nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 πάω για ύπνο νωρίς σήμερα γιατι ειμαι κουρασμένοςφιλάκια ρουφηχτά! ΣΜΟΥΤΣ! 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πως μπορείς τόσο νωρίς. Teach me master.
caution Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αααχχχ insomniαρα και αντηλιακό στο πληκτρολόγιο... sup bitches?!
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αααχχχ insomniαρα και αντηλιακό στο πληκτρολόγιο... sup bitches?! πηγα για μπανιο αργα απογευμα και τωρα προσπαθω να συνδιασω file reader api + websockets + drag'n'drop + progress events ακουγωντας whats your superpower?
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 δε νομίζω πως γίνεται. ΧΑ! μεταξυ μας, ουτε και γω, αλλα μην εισαι αρνητικοοοοοοος μωρε παιδακι μου! γιατι αν γινει και με δεις στο επομενο εξωφυλλο του People η λεζαντα απο κατω θα γραφει "ParhsG εγω στα λεγα"
caution Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 whats your superpower? Χώνω remote backup σε SQL πελάτη, μέσω 3G. Και έχει και 5 μποφόρ εδώ. Και γυναίκες. Και μπύρες... This is how I role... & good luck w/ websockets, θα φας καλά
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Χώνω remote backup σε SQL πελάτη, μέσω 3G. Και έχει και 5 μποφόρ εδώ. Και γυναίκες. Και μπύρες... This is how I role... & good luck w/ websockets, θα φας καλά ma meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!! σπεκια!!!!!!!!! και λεω θα μου πει τωρα, οτι δε καταλαβε τιποτα απ αυτα που του ειπα. instant nerd pride!!! ωραιος ρε μαν, στειλε κανα θηλυκο κ απο δω πλακιτσα εχουν και τα websockets αρκει να υλοποιεις το client side, γιατι αμα μπλεξεις με websocket server αστα.... 1
katiepie Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εσυ δεν εισαι διακοπες υποτιθεται? τι κανεις εδω μεσα? δεν είμαι διακοπές ακόμα ρε, άδεια έχω απλά και λιώνω στο εξοχικό... 1
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εξοχικό... αμα λεω γω οτι το φυσας και σκας 500αρικα για tv.... εστω κ ετσι τραβα κανε καμια βολτα κουκλι μου, τι πηζεις δω μεσα?....αφου βλεπεις, οσο πλησιαζει 15αυγουστος μονο σερνικα nerds κυκλοφορουν εδω...απο oot θα γινει uwd [unofficial web developing] ρε για προσεχε τα λογια σου
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katiepie Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 αμα λεω γω οτι το φυσας και σκας 500αρικα για tv.... εστω κ ετσι τραβα κανε καμια βολτα κουκλι μου, τι πηζεις δω μεσα?....αφου βλεπεις, οσο πλησιαζει 15αυγουστος μονο σερνικα nerds κυκλοφορουν εδω...απο oot θα γινει uwd [unofficial web developing] για προσεχε τα λογια σου άσε μας ρε παιδί που το φυσάω κιόλα βαριέμαι να βγω, η μόνη μου επιλογή είναι αυτός ο συνάδελφος και δεεεε θέλω... για ευνόητους λόγους ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλησπέρα μαννννίτσα ωραία πόδια τι ώρα αννννοίγουν;; 3
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 άσε μας ρε παιδί που το φυσάω κιόλα βαριέμαι να βγω, η μόνη μου επιλογή είναι αυτός ο συνάδελφος και δεεεε θέλω... για ευνόητους λόγους ρε παιδι μου δεν ειναι κακο να το φυσας, νταξ, δεν ειμαι εφοριακος, δε θα σου ζητησω το λογο ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι? ειναι πολυ ομορφος η πολυ ασχημος? 1
Lucifer Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Είναι συνάδελφος, το ψήνει για μπηχτήδι, το κορίτσι μας δε χέζει εκεί που τρώει και δε τσ' αρέσουν τα πολύπλοκα. 3
caution Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ...χώρια η βρώμα στο γραφείο, ότι τον έχει μικρό και σβέλτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις