viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τότε γιατί δεν μας κάλεσαν; Τι εκπομπή ήταν αυτή, μήπως καμιά επανάληψη του ESC; Οχι ρει, η (σημερινή) πρωινή εκπομπή που διαβάζουν εφημερίδες και τα σχετικά. In other news Ο αλλος ειχε πλαστα bachelor, master & 2 phd. Ακομα αναρωτιέμαι ποσα έπαιρνε τον μήνα απο το δημόσιο... #lovely
katiepie Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σπέρες! Ομολογουμένως δε μπορώ να ξεκουραστώ, φταίει η πολύ δουλειά και μου βγαίνει η κούραση, φταίει η ζέστη, δεν ξέρω. Κάθε μέρα μπανάκι πάντως τουλάχιστον να σφίξει λίγο το σώμα... Κατά τα άλλα βγάλαμε πρόγραμμα για τη Νάξο, σήμερα το βράδυ θέλει ένας συνάδελφος να πάμε βόλτες γιατί έχει εξοχικό εδώ κοντά και βαριέται και δεν ξέρω πως να βαρέσω το άκυρο...
Adon1s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ψακκούδια και Άθυτος ειναι τα 2 μερη που σκεφτόμαστε για αυθημερόν με την παρέα . Εδω θέλω να σχολιάσω αυτό που λέει ο Λίβερπουλ. Η Χαλκιδική φοβερή , φοβερές θάλασσες , φοβερές τοποθεσίες . Χαλκιδικιώτες που ασχολούνται με τα τουριστικά , απλά απο τις χειρότερες φάρες της Ελλάδας . Σορρυ αν ειναι καποιος Χαλκιδικιώτης εδω μέσα , δεν θέλω να τσουβαλιάζω ανθρώπους , αλλα τα 24 χρόνια που ειμαι στη ζωη και το οτι καθε χρονο εκει την βγάζω , δυστυχως για την μεγαλη πλειοψηφια των Χαλκιδικιωτών επιχειρηματιών εχω αυτη την γνώμη. Απο περιπτεραδες μέχρι ιδιοκτήτες camping. Δυστυχώς είναι ενα φοβερό μέρος με φοβερές τοποθεσίες που απο ενα σημείο και μετά οι ντόπιοι εκμεταλλεύονται . Εκμεταλλευονται την προσέλευση και την τοποθεσία για παραλίες και φαγητό . Και βλεπεις κάτι χωριάταρους χαλκιδικιώτες να εχουν ανοιξει και απο 1 ταβέρνα και να βαράνε στο ψαχνό τόσο απο άποψη συμπεριφοράς όσο και επιχειρηματικότητας και υπηρεσιών Άπειρα παραδείγματα , περιττό το να κάτσω να σκέφτομαι τι να πρωτογράψω. Το ξεζούμισμα αυτό το καταλαβαίνει κανείς αν κάνει ενα τυπικό πέρασμα με αυτοκίνητο απο Ποτίδαια μέχρι κατω . Ευτυχως το 2ο πόδι καλά κρατιέται ακόμη . Για αυτο η λύση ειναι απλή , την οποια τα τελευταία χρόνια εφαρμόζω με γονείς και φίλους . Camping , ησυχία , ηρεμία και δεν εξαρτασαι απο κανέναν εκει παρα μονο απο εσενα . Εγω μαγειρευω , εγω τρωω , εγω διασκεδάζω με αυτα που φερνω εγω . Το πολυ 1 καφες απο το μπαρ . 1
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κι εγώ που πέρασα αρκετά χρόνια στις Καλύβες δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις από τους ντόπιους.
*nenya* Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Κατά τα άλλα βγάλαμε πρόγραμμα για τη Νάξο, σήμερα το βράδυ θέλει ένας συνάδελφος να πάμε βόλτες γιατί έχει εξοχικό εδώ κοντά και βαριέται και δεν ξέρω πως να βαρέσω το άκυρο... Γιατί να του ρίξεις άκυρο ρε συ; Βγείτε, βολτάρετε, περάστε καλά.
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τι??? Εκμεταλεύονται τον τόπο για να βγάλουν κέρδος. Τσ τ στσ ντροπήντροπή ντροπή. Που ακούστηκε ξανά αυτό το πράγμα.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι στο δευτερο ακομα ειναι καλα τα πραγματα. Εγω χαλκιδικιωτης ειμαι αλλα εχεις απολυτο δικιο.. Ο αλλος εκανε την αρπαχτη του 18:00 η ωρα μαζευε ξαπλωστρες, να κλείσω την ομπλελα σας.. ρε αστοδιαολο... Η καλητερη δουλεια ειναι ομπρελα στο αμαξι πετσετα φορητο ψυγειακι μεσα κρυο νερο φραπε και την κοπελα... ολη την παραλια με ξαπλωστρες δεν μπορει να την εχει ειδικα αθυτο εχειβαπειρα μερη... Ψακουδια εχει καλες τιμες.. καφες συν νερο 2.5ευρω...ποτο εξι ευρω, αλλα στην ποτιδαια εφτα τι σκατα εκει δεν κατουρανε μεσα στην παραλια τους κυνηγανε.νν χαχαχχχαχά... Τι??? Εκμεταλεύονται τον τόπο για να βγάλουν κέρδος. Τσ τ στσ ντροπήντροπή ντροπή. Που ακούστηκε ξανά αυτό το πράγμα. Αλλο να το.εκμεταλλευτεις και αλλο μα νομιζουν οτι θα κατεβασουμε και τα βρακια μας να μας το φορεσουν.. Θελουν μεσα σε τρεις μηνες να βγαλουν ολη την χρονια, ε δεν γινεται αυτο...
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Αυτό σου προσφέρει. Η το παίρνεις και βγάζεις τον σκασμό η δεν ξαναπατάς και μένεις ο τόπος ήσυχος από τους βλαχοθεσσαλονικιούς.
Adon1s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 σιγα εσυ μπορεις απλά να πας και να εξαρτάσαι όσο γίνεται λιγότερο απο αυτούς Βλέπε camping ή απλά αυθημερόν , με δικά σου πράγματα .
katiepie Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Γιατί να του ρίξεις άκυρο ρε συ; Βγείτε, βολτάρετε, περάστε καλά. δεν είμαι σε mood αν δεν είμαστε μεγάλη παρέα θέλω να σαπίζω... :/
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 μια και λεμε για διακοπες/παραλιες να προειδοποιησω το εξης ΜΗΝ μας πειτε που εχει γαματη, απατη, παρθενα, αγνωστη, παραλια. αφηστε τη γαματη, απατη, παρθενα, αγνωστη. μη τη διαφημιζεται γιατι μεχρι του χρονου παιζει να χει 7000 κοσμο, 3 μπιτς μπαρ, 2 ταβερνες και 20 κοσμικους. να κρατατε κρυφες τις παραλιες που γλιτωσανε, και ας μην τις μαθω ποτε [η ας τις μαθω μονος μου με την αξια μου]. αυτα... 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Το ρωτάω και εδώ. Το περιοδικό Delta Hacker κυκλοφορεί ή σταμάτησε;
black_rabBiT Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ένα παλικάρι έβαλε ένα βίντεο σε ένα θέμα από ταινία και έφαγα μπλαστ φρομ παστ. Δε γαμαει;
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 απο τουτες δω τις ρακετες εχει κανενας? ειναι καλες? εχουν οντως καλυτερη εργονομια? αντε του κανα κ τσαμπα διαφημιση https://el-gr.facebook.com/mem.beach.rackets
Προτεινόμενες αναρτήσεις