viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Είσαι θεούλης ρε! "Being a god is boring" #itisknown In other news Έκανα ζαπινγκ και έπεςα σε πάνελ που ειχε θέμα το επαγγελματικό gaming στην ελλαδα. Πιο based panel (υπέρ του Korean click gaming) δεν εχω ξαναδεί. Το οτι οι περισσότεροι είχαν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους απο δημόσιο υπάλληλο το αφήνω ασχολίαστο.
*nenya* Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Έκανα ζαπινγκ και έπεςα σε πάνελ που ειχε θέμα το επαγγελματικό gaming στην ελλαδα. Πιο based panel (υπέρ του Korean click gaming) δεν εχω ξαναδεί. Το οτι οι περισσότεροι είχαν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους απο δημόσιο υπάλληλο το αφήνω ασχολίαστο. Σε ποιό κανάλι; Υπάρχει κανα βιντεάκι στο youtube;
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Έκανα ζαπινγκ και έπεςα σε πάνελ που ειχε θέμα το επαγγελματικό gaming στην ελλαδα. Ήτανε άδειο δηλαδή, σκέτες καρέκλες. 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ΜέρααααααααααααααααααααααΝα κάνετε μπάνια,να μου μαυρίσετε, σας θέλω σαν την τσίλα.
viper2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ήτανε άδειο δηλαδή, σκέτες καρέκλες. Οχι ρεί, ειχε πολλούς χόνδρους και καραφλομαλλιαδες.
Adon1s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καιπουλέτε ειχα 3 εβδομάδες να κάνω μπάνιο σε παραλία πηγα χθες και εκανα μαυρισμα για να ρεφάρω αντιηλιακό 50ρι και βουρ στον ηλιο κόκκινος χθες , σοκολατομαύρος σημερα το φχαριστηθηκα Χαλκιδικάρα με τις παραλιάρες σου 1
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Που σαι ρε σλιπ χρόνια και ζαμάνια Ήμουν σε ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης μ'λέδη, άγγιξα ανώτερα επίπεδα ευφορίας. 3
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ήμουν σε ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης μ'λέδη, άγγιξα ανώτερα επίπεδα ευφορίας.
slipknot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Οχι ρεί, ειχε πολλούς χόνδρους και καραφλομαλλιαδες. Τότε γιατί δεν μας κάλεσαν; Τι εκπομπή ήταν αυτή, μήπως καμιά επανάληψη του ESC;
slevinkelevra Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ρε φιλε σε καταλαβαινο, ειδες θαλασσα κ ηρθες για διακοπαδες [γτ πας διακοπες κατα κοπαδια]. ρε το σεβομαι αλιθηα αλλα ρε ψηλε μου, πηξαμε , δε χωραμε αλλο, σηκωσε θερμοκρασια το αμαξι, 100 βολτες μεχρι να βρω παρking δεν ειναι να σαι νισιωτης στο ντοπο σου αυγουστο. απο 1η μεχρι 20 αυγουστου ειναι να κλινεσε μεσα να εχης αρκετο φαι, καποια λεφτα, ιντερνετ κ ερκοντισο. και να κλειστεις μεσα μεχρι ν αδιαση ο τοπος νικοτς τα ορθογραφικα αφιερωμενα =P
Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μη τα θέμε κι όλα δικά μας μονά ζυγά. άσε να πέσει λίγο χρήμα στο νησί,να κυκλοφορήσει. κι εδώ τση πουτάνας γίνεται όλοι οδηγάνε σαν λολοί αλλά μετά τις 15 θα σπάσει -ελπίζω-. κάτι σε δίτροχο δεν παίζει για εξυπηρέτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις