Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είσαι θεούλης ρε!

tumblr_mwwcgyu1Z51qg3s92o1_400.gif

"Being a god is boring"

#itisknown

In other news

Έκανα ζαπινγκ και έπεςα σε πάνελ που ειχε θέμα το επαγγελματικό gaming στην ελλαδα. Πιο based panel (υπέρ του Korean click gaming) δεν εχω ξαναδεί. Το οτι οι περισσότεροι είχαν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους απο δημόσιο υπάλληλο το αφήνω ασχολίαστο.

Δημοσ.

Έκανα ζαπινγκ και έπεςα σε πάνελ που ειχε θέμα το επαγγελματικό gaming στην ελλαδα. Πιο based panel (υπέρ του Korean click gaming) δεν εχω ξαναδεί. Το οτι οι περισσότεροι είχαν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους απο δημόσιο υπάλληλο το αφήνω ασχολίαστο.

Σε ποιό κανάλι; Υπάρχει κανα βιντεάκι στο youtube;

Δημοσ.

Έκανα ζαπινγκ και έπεςα σε πάνελ που ειχε θέμα το επαγγελματικό gaming στην ελλαδα.

Ήτανε άδειο δηλαδή, σκέτες καρέκλες.

• Like 1
Δημοσ.

Μέραααααααααααααααααααααα
Να κάνετε μπάνια,να μου μαυρίσετε, σας θέλω σαν την τσίλα.

Δημοσ.

Καιπουλέτε

ειχα 3 εβδομάδες να κάνω μπάνιο σε παραλία

πηγα χθες και εκανα μαυρισμα για να ρεφάρω

αντιηλιακό 50ρι και βουρ στον ηλιο

κόκκινος χθες , σοκολατομαύρος σημερα 

το φχαριστηθηκα

Χαλκιδικάρα με τις παραλιάρες σου

• Like 1
Δημοσ.

Που σαι ρε σλιπ χρόνια και ζαμάνια

Ήμουν σε ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης μ'λέδη, άγγιξα ανώτερα επίπεδα ευφορίας.

• Like 3
Δημοσ.

Οχι ρεί, ειχε πολλούς χόνδρους και καραφλομαλλιαδες.

Τότε γιατί δεν μας κάλεσαν; Τι εκπομπή ήταν αυτή, μήπως καμιά επανάληψη του ESC;

Δημοσ.

ρε φιλε σε καταλαβαινο, ειδες θαλασσα κ ηρθες για διακοπαδες [γτ πας διακοπες κατα κοπαδια]. ρε το σεβομαι αλιθηα

αλλα ρε ψηλε μου, πηξαμε , δε χωραμε αλλο, σηκωσε θερμοκρασια το αμαξι, 100 βολτες μεχρι να βρω παρking

δεν ειναι να σαι νισιωτης στο ντοπο σου αυγουστο. απο 1η μεχρι 20 αυγουστου ειναι να κλινεσε μεσα να εχης αρκετο φαι, καποια λεφτα, ιντερνετ κ ερκοντισο. και να κλειστεις μεσα μεχρι ν αδιαση ο τοπος

νικοτς τα ορθογραφικα αφιερωμενα =P

Δημοσ.

Μη τα θέμε κι όλα δικά μας μονά ζυγά. άσε να πέσει λίγο χρήμα στο νησί,να κυκλοφορήσει. κι εδώ τση πουτάνας γίνεται όλοι οδηγάνε σαν λολοί αλλά μετά τις 15 θα σπάσει -ελπίζω-. κάτι σε δίτροχο δεν παίζει για εξυπηρέτηση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...