Valerie_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 κ αμα βρεθουμε ολοι μαζι του oot μαλλον θα ξενερωσω με το πως σας εχω στο μυαλο μου με το πως θα ειστε οντως. δε θελω να χαθει η μαγεια Πως μας έχεις για πες για πες;
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 είμαι που είμαι ινσόμνιακ, δεν θα δουλεύω πλέον πρωινά (ΥΑΥ), έχω και -2 ώρες από ελλάδα, πςςςς, θα το κλείνω το μαγαζί!
Gtr34 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 <p>Τζι άλκη εσύ?? </p> Εγω ειμαι Manchester ! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εγω ειμαι Manchester ! Σόρυ φίλος,παρεξήγησις.. Πολίτης?? 1
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εγώ είμαι Λίβερπουλ, γαμω την Μανγιου! 1
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 εγώ ΜΕΝΩ ΣΤΟ Μπέρμινχαμ. Και είμαι Λίβερπουλ
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Εσύ ΕΙΣΑΙ απ' το Μπέρμινχαμ. Τι Μπραχαμιώτης, τι Μπερμινχαμιώτης..! Λεφτά μάγκες. Κοιτάξτε να βγάλετε λεφτά. Εμείς οι άσχημοι τουλάχιστον. Άμα ήμαστε χοντροί και άσκημοιιι???
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 νικοτς πολυ ευκολα τους κανεις αδερφια σου ολους. αρκει δλδ να νομιζεις οτι καποιος πηγε να στη πει ή παρεξηγηθηκε και τσουπ, παει, ειναι αδερφος σου? χανει την αξια της η φαση. ασε, δε θελω κ αμα βρεθουμε ολοι μαζι του oot μαλλον θα ξενερωσω με το πως σας εχω στο μυαλο μου με το πως θα ειστε οντως. δε θελω να χαθει η μαγεια βοζιν, τι νευρα ειναι αυτα? τι φαση? πατρίδα μου η γή κ αδέρφια μου ο κόσμος thats my motto , not a joke τι φοβάσαι ? μην ειμαστε σοβαροί ? δεν ειμαι E αντε να σε δουμε ναουμ, τοσες συναντησεις γινονται και στριβεις προ του αρραβωνος αμα με δειτε θα με δειτε απο Δεκεμβρη κ μετά , τώρα δεν περισσεύουν φράγκα για τσάρκες κ αμα ερθω Αθήνα δε θα ειναι για 2-3 ώρες, μετά θα εχω να πάω κ αλλού
Προτεινόμενες αναρτήσεις