Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Την κάνω πάω στου Νικο-Λάτση...κανονίστε όταν γυρίσω να μην μπορώ να κάνω Log in Xμμμμ request? Νομιζω πως μπορει να γινει ban κατοπιν αιτηματος και να εισαι by the book. Request accepted 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Xμμμμ request? Νομιζω πως μπορει να γινει ban κατοπιν αιτηματος και να εισαι by the book. Request accepted κάποια μέρα θα έπρεπε να βρεθούμε ολοι του OOT να φρίξει η παναγία χααχχααχχαχαχααχ 3
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ε δεν άντεξα. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Meh.. tοο pop για το κλίμα των ημερών.. Το κλίμα των ημερών επιτάσσει από early Pegy Zena και πάνω.. Την κάνω πάω στου Νικο-Λάτση...κανονίστε όταν γυρίσω να μην μπορώ να κάνω Log in Μείνε ήσυχος...
slevinkelevra Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 νικοτς πολυ ευκολα τους κανεις αδερφια σου ολους. αρκει δλδ να νομιζεις οτι καποιος πηγε να στη πει ή παρεξηγηθηκε και τσουπ, παει, ειναι αδερφος σου? χανει την αξια της η φαση. ασε, δε θελω κ αμα βρεθουμε ολοι μαζι του oot μαλλον θα ξενερωσω με το πως σας εχω στο μυαλο μου με το πως θα ειστε οντως. δε θελω να χαθει η μαγεια βοζιν, τι νευρα ειναι αυτα? τι φαση?
tehAllantin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Πήγα για φαί σε μία πιτσαρία. Ας μην αναφέρω τις τιμές της πίτσας. Για νανάκια η τουαλέτα;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 πολύ άσχημα στο ελαφονήσι σήμερα in other news, where is your god now? (τελικά καλή βγήκε η fix weiss)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 σε non weiss ποτήρι της Αλφα, yeah 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 κάποια μέρα θα έπρεπε να βρεθούμε ολοι του OOT να φρίξει η παναγία χααχχααχχαχαχααχ E αντε να σε δουμε ναουμ, τοσες συναντησεις γινονται και στριβεις προ του αρραβωνος 3
*nenya* Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 <p>Τωρα που ειπατε για δουλεια, εχετε καθολου ελευθερο χρονο τις καθημερινες; Ελευθερο χρονο αντε βρισκεις, καθαρο μυαλο, ηρεμια και ορεξη για να κανετε κατι που σας γεμιζει εχετε;</p> Φυσικά. Π.χ. καφεδάκι με φίλους μεσοβδόμαδα μετά τη δουλειά ή μια μοναχική βόλτα στο πάρκο Τριτση μου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια να την παλέψω κ την υπόλοιπη βδομάδα. Είναι ωραίο να απολαμβάνουμε τις καθημερινές πράγματα που μας ξεκουραζουν κ αδειάζουν κάπως το μυαλό.
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πας γυμναστήριο και ξεσπάς στο ανοξείδωτο ατσάλι παρά στους υπανθρώπους και τη βγάζεις καθαρή. Και δεν μπαίνεις φυλακή ξερωγώ. Βόλτα στα πάρκα, ποδήλατο, κολύμπι, ψαροτούφεκο (στα κανάλια του αμστερντάμ φαση).
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Σημερα πως με γυρισε το ματι ενας παππους με το.αμαξι. Πηγαινω παραλια μπαινω στον μονοδρομο και ερχεται ενα αμαξι αντιθετα, δεν πατησε καθολου φρενο τον βλεπω να ερχεται καταπανω μου, βαζω οπισθεν χωρις να δω πισω και κανω οπισθογωνια οπως μπηκα. Η κοπελα μου φοβηθηκε, κατεβαζω το παραθυρο, του λεω δεν βλεπεις ρε θειο οτι εισαι σε μονοδρομο και δεν σταματας κιολας, αυτος αδιαφορος λεει δεν ειναι μονοδρομος, πως με σιφιλιασε. Παλι καλα που δεν ηταν κανενας πισω μου ή δεν με ακουμπησε θα κατεβαινα κατω θα του εκανα το καπο σφυριλατο... Ο κοσμος εχω καταλαβει οτι εχει χαζεψει δεν εξηγηται αλλιως...
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Χρήστο, αν απλά σταματούσες και σε έχωνε, και φώναζες τς μπάτσους, τι θα γινόταν δλδ;;
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Ναι δεν λεω.. αλλα δεν ηθελα να τρεχω για τα αμαξι να φωναζω μπατσους για τον μαλακα να μπλεξω να χαλασω το βραδυ μου. Ασε που αν γινοταν αυτο μαλλον δεν θα με κρατουσε κανενας να μην το δωσω μια κουτουλια... Αλλα μου την δινει αυτη η αδιαφορια μερικων, περνανε ενω εχουν στοπ χωρις να ελεγξουν, τωρα αυτο...
tehAllantin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ναι, αλλα αμα κανεις πάντα πίσω περνάει πάντα το δικό τους, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τις μαλακίες τους και συνεχίζουν και τα κάνουν.
Liverpool89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Καλα ναι.. αλλα αντε βρες το δικιο σου... Με τον μαλακα... Παλι καλα που δεν με ακουμπισε... Παλι καλα οδηγω με προσοχη και δεν τρεχω .. μπορει να τον ειχα καβαλησει.. μολις εστριψα τον ειδα αταραχος... για μπατσες ηταν αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις